Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@silwiin No,manželovi spadl mobil v pondělí na beton a měl tu folii. Tak říkám, to je už stejně jedno, tak ji dám dolu....k našemu překvapení to pod tou folii bylo 100x horší 😀 😀
@skretik v utery brzo ráno se narodil a dnes nás pousti. Ale kojím a malý přibira, jinak by mě asi nepustili ještě. No já už to tady nemůžu vydržet, sem furt bulela ze je mi hrozně smutno po synovi, tak konečně dnes za nim.
@seveneye 24 je krasny, na tech jsem se zasekla s prvni a jak to prekonala tak to pak jelo uz hezky rychle na 30 😁 no ja jinak skoncila pri porodu na koze na zadech kvuli kapacce na streptokoka ktera nestihla ani dokapat ale jak rikam mne takto rodit nevadi, byla jsem rada ze lezim a slo to pekne.. asi jsem divna 🤷🏻♀️😁
@plamenak11 tak to jsi dobra, posouvam se pomalu, nevim ale na 30 se teda necitim...mozna tech 26 ale bude to s odrenyma usima,ten tlak je pak uz neprijemny...
@andelka díky. Já včera ještě přičetla pár diskuzi a nakonec jsem koupila Procto-Glyvenol. Tak uvidím, snad zabere 🙂 jinak co se těch kil týče, tak mě to jde pořád dolů 🙂 už mi teda slézají konečně i ty otoky nohou, ale dneska jsem měla ráno o 12 kg míň než před porodem, to je o 5 míň než před těhotenstvím. Tak mám radost. Ale já už před těhotenstvím měla tak o 10-15 víc než bych měla mít, takže čím víc shodim, tím lepší 🙂
@seveneye jo ten tlak si vybavuju uz ted ono jak to pak bude uz na vic tak to nejak zas slo lip ted bych se rada taky dostala zase na 30 no uvidim, budu ti drzet palce ja tenkrat navysovala vzdy tak pul centak az max centak, hlavne pri porodu jsem byla bez nastrihu a poraneni a teda ani si ten tlak nevybavuju jak to citim ted s balonkem.. asi jsem byla tim vsim tak otupena nebo nevim i tim porodem to slo pak lip a mala mela 34 hlavu, takze co neni muze byt taky jsem si rikala ze 30 snad nemuzu ani dat 😉
@arielka222 já to měla u syna stejné. V úterý ráno jsem porodila a v pátek šla domů,ale podmínkou bylo, aby přibral.
Ahoj holky, tak máme po vizitach a dnes nas pousti domu. Huraaa. Vcera se rozjela laktace, tak uz terezka bumbala mlicko ode mne. Tak uz se dostavila i stolice, všichni jsme meli radost, i sestricky na oddělení.
Homeopatika porad uzivan, ale hold nekdy to trva i 4 dny a telu a hormonum clovek neporuci. Ale vystresovalo mne to tedy pekne, ze jeste 4. den rano a nic neteklo. Az odpoledne.
Tak pomalu balim a az budu mit cas, tak vam popisu muj porod sekcí. To se nasmejete.
Vsem ostatnim čekatelkam drzim moc palce, dnes je krásne datum. Tak at to jde jak po masle. 😘😍
Holky, tak my jsme po kontrole průtoků v nemocnici a vše je v pořádku...mimi je jen prostě malé, nemá byt po kom obr...dnešní odhad 2675 Kg. MUDr v nemocnici mi rovnou i naplánovala sekci, diky poloze mimi a tomu, že jsem prvorodicka, doporučuje porod císařem. Takže nastupujeme 14.2. do porodnice a 15.2. se narodi náš prcek Marťa.
@arielka222 Gratuluji k odchodu domu. Myslim, ze nas taky zitra vyhodi. Mejte se hezky a at jste zdravi!
@jessulka Paráda holky 🙂 . Doma bude určo líp.
@plamenak11 Já si plánovala poloklek a jsem taky ráda za ležení na zádech 🙈😀 zvlášť když z člověka odchází kde co. A pocitově se mi i lépe tlačilo.
@kleninka jo taky tak 🙂 jsem zvedava na sebe jaky to bude po druhe
Holky, tak mam po kontrole. Mimi ma 3,1 kg, dostatek plodovky a ja na porod nevypadam. Takze doktorka uz neco rikala o prenaseni 🙂 Noo, uz to vidim, jak ve me roste dal a pak rodim 4 kg cvalika, shit.
@jednaholkaa jaky jsi tt? a cislo ty plodovky ti nerekla?

@kleninka tak si sedim na monitoru a sklouzl z klina na zem:D a jak ma sklo pres hrany, tak stacilo malo. Chtelamjsem tam ochrsnnou folii, ale nestihla jsem ji koupit... tak je vymalovano😹