icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

cuccinka
1. únor 2019

@skretik gratuluji, hlavně zdravíčko přeji 🙂

ajdamajda
1. únor 2019

@val333 ale ještě nepřenášis ne? Zkusil lékař Hamiltona? Než by jsi se rozhodla pro vyvolavani . Mě zabral ve 40tt když bylo vše pripravene

val333
1. únor 2019

@ajdamajda no termín mám dneska... A když se nic nebude dít, tak se mám 5. dostavit už na kontrolu do porodnice (doteď jsem chodila jen ke svému Dr.) A tam nwm, co semnou budou a nebudou dělat 🤔

plamenak11
1. únor 2019

@iris92 neboj nezustane vytahana 😂

ajdamajda
1. únor 2019

@val333 to budou asi dávat oxytocinovy zatezovy test . Je to preindukce. Pak indukce jako tablety atd .
Ale přenáší se až 42.tt+ takže bych zkusila vyprosit Hamiltona jestli se rozjede porod sám. Pripada mi nejméně vražedny . Ale rozumím ti ze už toho mas plne brýle. Říkám... mě pomohl protože strasili ze po sekci mě nenechají po 40tt dal a hned berou na sekci .
Teď mě to sice “neba” ale počkám počkám ... do ukončeného 42.tt a když nic pak teprve bych řešila ... ale tak doufám ze tak dlouho už těhotná nebudu. Už jsem také unavená

bombat
1. únor 2019

@skretik Gratulujeme (já a prcek) k narození prcka! A kdyžtak časem nějaká fotečka... Má krásnou váhu a asi to bylo nakonec rychlé. Co tatínek? Jak se to vůbec dozví? A kde máš dneska staršího syna? Moc jsem na Tebe myslela.

val333
1. únor 2019

@ajdamajda no ráda bych toho Hamiltona... Kdyby to do té doby nebylo 😉
Jinak nevíte co znamená, když jsem teď po čůrání trošku zaspinila?

bombat
1. únor 2019

@jednaholkaa Odhad 3,1 kg v 38tt není nějak vysoký. Průměr je 3,2 kg (2,7 desátý percentil a 3,8 devadesátý). Pokud se v odhadu nesekla, tak by do termínu být čtyřkilový neměl.

bombat
1. únor 2019

@jednaholkaa Mě dneska PA pohmatem odhadovala 3,5 kg (39tt), tak jsem zvědavá, jak se jí ten odhad povedl, protože bříško mám vysloveně malé, že prý podle tabulek takové bývá při velikosti dítěte 3 kg. Prý je hodně nacpaný vevnitř. A zdál se jí neobvyklé dlouhý. Docela vzbudila moji zvědavost 😉.

kleninka
1. únor 2019

@skretik veliká gratulace to byl fofr.,ne? HLAVNĚ zdravíčko oběma 😊
@andelka já to měla úplně stejně 😁🙈

ajdamajda
1. únor 2019

@val333 tak to už bych viděla ze něco se děje . Uvolnění děložního hrdla . Zatka .
Dala bych ještě sex a bude porod 😂

val333
1. únor 2019

@ajdamajda kurna... Teď mi chlap odjel na noční 😀... Jdu zkusit procházku....ale teď to přestalo a zátka nikde...

ajdamajda
1. únor 2019

@val333 no hele já spinila jakoby hlen ruzovohnedy a malinko po Hamiltonovi a to se uvolnila. Do 48h kontrakce . Celou zatku jsem nikdy neviděla . Při porodu těsně před vypuzenim asi když jsem byla na 8cm jsem krvacela jak se otevíral čípek

val333
1. únor 2019

@ajdamajda aha... No tak počkám, jestli se bude něco dít 😉...

andelka
1. únor 2019

@val333 já jsem si nikdy zátky nevšimla. A krvácela jsem vždycky až když byly nějaké kontrakce,to bylo že se otevíraly porodní cesty.

val333
1. únor 2019

@andelka no nějaké tvrdnutí břicha mám , ale zatím nepravidelné a fakt jen lwhounke... Úplně snesitelné... Takže zatím nic ...

garfa4
1. únor 2019

@skretik obrovska gratulace a hlavne hodne zdravicka 🙂

yvonneullmann
1. únor 2019

Ahojky holky. Hlásím se az dnes. Jsem uplne KO. Po tomto císaři se citim jak nevim po cem. Rano kdyz sem mela zacit chodit jsem omdlela. Pak az ke rozchodili aspon na sprchu tak sem se omyla a do noveho pokoje me museli stejne dovest na vozíku. Pak minerálu maleho ze na cely den Protoze vcera se protrhl pytel v noci s rodicima zenama a nemaji kam davat miminka :D tak ze se k nemu zvednu a kaluz krve pode mnou se srazeninama. Opet motanice atd. Vazne skvely. Ja doufam ze uz zitra bude lip. Jsem uplne k nepoužíti. Do toho ten kasel 😔😔😔 ten mi trhá vse co muze 😒😒😒 ale snazim se.

jednaholkaa
1. únor 2019

@yvonneullmann Je krasnej, vypada jak malej fotbalista ;) Kasel, musi bejt hruza k tomu vsemu.. to si umim predstavit.

jednaholkaa
1. únor 2019

@bombat Dobry jojo, taky si myslim, ze do terminu max 3,5kg, horsi by bylo kdybych prenasela.
@plamenak11 Ja si myslim, ze to mimino ten balonek asi nak citi. Me se tam zacalo taky trochu pohybovat, kdyz jsem s nim cvicila poprve. Zvlast jestli mas ten velky objem, zalezi jak moc nizko ma hlavicku, ale nedivila bych kdyby ho to 'lochtalo" 🙂)

skretik
1. únor 2019

@smigli a ze ja Te pred chvili videla,kdyz me privezli na sestinedeli 😊, ta co sebou hned svihla jsem byla ja 😅😅😅

jenssy
1. únor 2019

A jak to vypadá se @silwin?

jenssy
1. únor 2019

@skretik moc gratuluju, malej má super míry, těším se na fotku 😉

iris92
1. únor 2019

@yvonneullmann Snad se to brzo srovna a bude ti lip. Drzim palce. Malej je nadhernej 😍

seveneye
1. únor 2019

@skretik gratulace,že by zatim největší mimi😍

skretik
1. únor 2019

Dekujeme moc,mame trochu cernouska 😅, ma uplne fialovou hlavu,ale pry to u tech vetsich mimin byva 😉.
Bylo to rychle,kdyby ne,tak skacu z okna 🙈. V 8 prijem a udelal mi Hamiltona,to zacalo rozjizdet kontrakce, v 11 pichl vodu a dali mi klystyr , pak nastoupily kontrakce po 2minutach,ale furt to slo. V 1 mi rekl,ze mam pulku za sebou,tak vana,po 2 dorazil pritel a kontrakce jsem mela po minute,to bylo silene a najednou ze uz mam 90% za sebou,ubehly 2 kontrakce a ja rvala na pritele at na ne zvoni,ze uz musim tlacit 😅 no a pak jsem 5x zatlacila,vsechny servala at uz ho laskave vytahnou a pak byl venku 😍😍😍. Rano jsem hlasala,ze nechci nic na bolest frajerka, ve 2 uz jsem o neco prosila,ale bylo pozde,dostala jsem rajsky plyn,ale to jsem dychla asi 3x, to neslo v tech kontrakcich. Jak mimco vyjelo tak silena uleva a od te doby pohoda az na to omdleni 🤦‍♀️😁

skretik
1. únor 2019

@seveneye dekuju, zatim to tak vypada 😅, a mam jen jeden steh, coz me teda prekvapuje

seveneye
1. únor 2019

@skretik hrdinka se vším všudy, máš to zdárně za sebou a to je hlavní!

kleninka
1. únor 2019

@skretik Juu je krásný miminko. Moc gratuluji 😊😍 a porod rychlovka super.

raliska
1. únor 2019

@yvonneullmann krasnej klucik 😍 moc gratuluji a preji hlavne brzke zahojeni. Neumim si to ani predstavit po cisari a jeste s kaslem :(

Strana