icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
2. únor 2019

@zuzekk Gratulace k Venouskovi, je krásný 😘😍

garfa4
2. únor 2019

@zuzekk velka gratulace, preji hodne zdravicka 🙂 Vendelinek je krasny 🙂

garfa4
2. únor 2019

@silwiin gratulace ke Klarce, hlavne, ze to dobre dopadlo a jste v poradku 🙂

cuccinka
2. únor 2019

Všem novým narozenym miminkam gratuluji, hlavně zdravíčko přeji 😊

bombat
2. únor 2019

@silwiin Gratuluji, ať Ti hezky roste a dělá samou radost.

michaelarei
2. únor 2019

Holky velká gratulace k miminkám jsou všechny tak nádherný ...Ted už jen brzké zotavení a hurá domů si užívat miminka 🙂
Jsem zvědavá kdy naše princezna se vybere ven včera mne potrápila bolesti v kríži ale celonočnou ..ted se to ústalilo..tak snad se připravuje ..naštestí už dorzil kočárek tak už jsem spokojená a múže kdy chce :D

tynazezu
2. únor 2019

@silwiin
@skretik
@zuzekk
Holky naše, hrozně moc gratuluji k miminkům, jste moc šikovné a jestli jsem na někoho zapomněla, nezlobte se, už se to rozjelo v plném proudu!!! 🙂)

jednaholkaa
2. únor 2019

Holky, tady se to teda nak rozjeloo!! Moc vsem gratuluju 🙂 Miminka jsou vsechna krasna 🙂

skretik
2. únor 2019

@raliska doktor a to bylo radosti 😅😅😅

basice
2. únor 2019

Holky, to už nás tu mnoho nezbývá kdo ještě čeká na miminko a je stále 2v1, co?

ajdamajda
2. únor 2019

Tak u mě celou noc kříž bolel. Tohle jsem nezažila v předchozích tehotenstvich. Jestli už je to tím ze se pánev rozvolnuje potreti. Taky se mi zase solidně spustila krev z nosu. A jinak teda na porod fakt stále nic 🙂 . Ale mě se nechce cekaaaaaat až do Valentyna. Podle IUI bych měla byt 40tt TP 9.2 . No i tak mám pocit ze těhotná budu nadosmrti 😂

ajdamajda
2. únor 2019

@basice jaaaaaa sim. Prý se holcicky parádí 😂😂✌️

val333
2. únor 2019

@basice i já 😉 nedobrovolně 😀

basice
2. únor 2019

@ajdamajda jj, říká se to . Dceru jsem přenášela 5 dní a syn se narodil o 3 týdny dříve. Teď čekáme holčičku,tak jsem zvědavá,zda se bude také parádit 😉
@val333 ty už začínáš přenášet, že? To je na palici 😔

plamenak11
2. únor 2019

@basice ja stale cekam 🙂

val333
2. únor 2019

@basice jj, dneska první den po termínu a už mi pěkně hrabe 😵 ... Jinak já čekám chlapečka, tak doufám, že se tam neparadi a nebude to nějakej metrosexual 😀

elu001
2. únor 2019

@basice my taky pořád 2v1 a to máme termín ve čtvrtek

garfa4
2. únor 2019

@basice ja jsem taky stale 2v1. Mamka mi porad rika, ze se musi zuslechtit, nez vykoukne, aby byla krasna. Tak snad se nebude zkraslovat uz moc dlouho 🙂

renulkka
2. únor 2019

Holky, nestihla jsem postupně všem pogratulovat! Tak teď gratuluju všem novopečeným maminkám 😍❤️ A ať miminka dělají jen samou radost 😍

beruska125
2. únor 2019
renulkka
2. únor 2019

@basice
@ajdamajda
@val333
@plamenak11
@elu001
@garfa4 Holky, taky jsme pořád 2v1 😀 A to jsem dneska chtěla rodit 😂 Když je venku takový teplo a tak krásný datum 😀 A ono prd 😀 Ale tak jsme dnes teprve 38+1, tak má ještě čas 🙂 Jinak mám doma 2 princezny a žádnou jsem nepřenášela 😂 Teď čekám třetí, tak snad se nebude šlechtit i za ségry 🙈😂 Jinak švagrová "přenášela" jak dceru, tak syna 😀 Syna skoro 2 týdny 🙈 Doufám, že přenášet nebudu, to by bylo pěkně na hlavu, ještě takto do třetice a naposled 😀

bombat
2. únor 2019

@val333 Ty ještě nepřenášíš! Přenášení je 42+0 a víc. Teď je to pouze potermínové těhotenství. Hlavně se nenervuj a nenechej se do ničeho vmanipulovat. Vzpomeň, jak Tě strašili předčasným porodem, silwiin vyvolávali porod, že je dítě malé a přitom odpovídá desátému percentilu (norma se bere od pátého percentilu), mohlo krásně v klidu dorůst a narodit se přirozeně... Doktoři straší a pak se cpou, do čeho nemají. Zůstaň co možná v klidu. A NEPŘENÁŠÍŠ!

val333
2. únor 2019

@bombat opravdu? Já myslela, že po termínu už to přenášení je... Tak děkuji za uklidnění 😊 snad to má svůj důvod... Jen nechci mít 4 kilového cvalika 😀 to nevím, jak by jo že mě tahali... No jsem zvědavá, co mi v roce úterý v porodnici řeknou...zatím jsem byla vždy jen u svého doktora... 🤔
@beruska125 gratuluji k Emicce 😍

seveneye
2. únor 2019

@basice taky poslusne cekam az nas prcek zaveli k odchodu ven,navic si teda mezitim strihnu jeste ten jeden avizovany pohreb...ach jo.

ajdamajda
2. únor 2019

@bombat jj už jsem to val psala .

Musím se sama drzet hesla “moje miminko vi kdy se narodit” . Ale těším se ... těším . Počkám počkám 🙈 i proto ze žádnou kontrolu domluvenou nemam . Až kdybych neporodila po 42tt tak na prutoky. Pořad ale doufám ze do konce unora těhotná nebudu 😂

cuccinka
2. únor 2019

I jaaaaa jsem 2v1 , ale termín mám až 19 🙂 . Už nás tu moc nezbývá 😊🤔

smigli
autor
2. únor 2019

Tak my jdeme dnes domu. Prcek ma olezly oko, ale to pry muzu vykapavat i doma. Jinak si predstavte, pusti me az nekdy mezi jednou a druhou, ale obed uz nedostanu! Tseeee!!!

seveneye
2. únor 2019

@beruska125 gratulace,taky celkem rychly porod,co praskla voda,jsi myslim zatim jedina komu to vypuklo tak jednoznacne😃

val333
2. únor 2019

@smigli tyjo, to jsou teda vydridusi 😤😀...

seveneye
2. únor 2019

@val333 ty jsi vall jeste nebyla ani na jedne kontrole v porodnici?ja jdu v pondeli poprve,ani jsem se tam zatim nebyla kouknout,tak jsem pekne nervozni z toho co tam zaziju...

Strana