Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@val333 neboj ja jsem ted uz taky mimo centrum deni...premyslim cim si ty dny jeste zprijemnit,kdyz jsem sama doma hodne ctu,televizi naopak bojkotuju,no a ven dle situace,hodne se zabavim kolem baraku,ale jinak uz se to fakt tahne...tak max.jeste lustruju net a pak nakupuju i to co uz nutne nepotrebuju...
@beruska125 to je hezky - ahoj svete😃zdravime emicku,snad se vam holky dari.
Tak teď jsem to slysela v televizi- Brno Milosrdni taky zakaz
@beruska125 Krásná a tie vlásky užastne😊
U nás je holky od pondělí zákaz návštěv 😉
Jinak holky, starší se před chvílí hafo poblinkala 😞 Tak snad to nebude ta střevní chřipka, co měla tchýně, pak manžel... A včera nejspíš tchán 😔 Teď spí, tak se bojíme, kdy se vzbudí 😞
Tak jen jsem dopsala zprávu, jdu čůrat, dcera se vzbudila a pozvracela gauč 😞 A že ji moc bolí bříško 😏 Vypadá, že ji začíná i teplota 😞 Tak se dneska nejspíš nevyspím a jen se modlím a doufám, ať se tomu vyhne mladší dcera a já 😢 Já jsem z toho tak smutná! 😔😞😫 Říkám si, proč to muselo přijít teď 😔
dneska jsem mela uplne spatnou naladu jak dlouho ne, tak zitra jdu ke kadernici na strihani a barveni, uz se moc tesim az si oddychnu a zrelaxuju pred porodem, pak uz mi nic nezbyva, jen se valet coz moc nejde s 18mesicni dcerou 😁 a 9.2. je me vysnene datum no ale asi me neposlechne princezna 🙂
Jinak soucítím s čekatelkami. Já už jsem byla taky nervózní jak pes, v pátek jsem už brečela ze nikdy neporodím, taková nějaká depka. Taky tyden před tím všichni marodili, syn kašel, manžel průdušky, dcera teploty kašel zvracení...pak onemocněli i prarodiče kteří měli přes víkend hlídat...no proste krize. Včera večer jsem si šla už cca v 21 lehnout ze chci ten den zaspat a ani ve snu by mě nenapadlo, ze ráno budu mít po porodu 😂 takže chci rict ze jakkoli se to zda zoufale, muže se to hodně rychle změnit 😉
@beruska125 malička je nádherná a kolik má vlásku 😘.
@renulkka ach jo, holka 🤔. Ty si to vybíráš snad za nás za všechny 😔. My jsme měli střevní chřipku na vánoce. Nejvíc to odnesla dcera a manžel a já se synem jen hodně lehký průběh. Tak snad se ti to vyhne.
@seveneye Zítra jde manžel do práce, ale naštěstí kdyby náhodou, tak může dojet kdykoliv domů... Ale já doufám, že snad to nebude trvat dlouho 🙄
@basice Už jsem z toho smutná... 😔 Opravdu jsem měla radost, že nám odchází ta ruka noha pusa 😔 A teď zas toto 😥 jak dlouho vám to trvalo? 😔 Já naivně doufám, že by to snad zítra už mohlo být lepší 😔 Zatím to všichni měli jeden den, druhý den ještě takový unavení a třetí den už byly úplně fit 😔 Bojím se, že se tomu nevyhnu 🙈
Holky, tak já poslední dvě hodiny solidní poslícci, děsný křížový bolesti a bolesti v tříslech, taky jsem dobíhala sotva na WC..snad to do toho 15. vyržíme...
@renulkka chuděrka malá 😔. Dcera také hned vše vyzvracela i třeba lžičku coly nebo čaje. Prostě to zkoušet po lžičkách, aby nebyla dehydratovaná. Na žaludek je prý dobrý černý čaj,ale hlavně musí být oslazeny. Držte se holky.
Jinak já jsem asi před 2 hodinami objevila dceři vši! Takže hned umýt vlasy, vyčesat , povliknout její postel a zítra vyprat ten zbytek 😣

Dámy, já bych rodila až bych brečela..v pondělí mám teprve termín.. ale už 3 týdny mi doktor tvrdí že vlastně takřka rodím :D takže nejdřív spousta stresu, že místo vysněného porodu mi hned šoupnou mimčo do inkubátoru, když porodím předčasně..teď pro změnu "bububu" že bude malá moc velká.. a to má být to krásné období klidu? :D Do toho si moje vytoužená PA vzala na měsíc volno..takže mám nervy na dranc, funím, koulím se a jsem vzteklá na celý svět..:D je na tom někdo podobně? :D