Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
hezke rano holky 🙂 ja jdu dnes na monitory, prijdou mi teda zbytecny kdyz se to muze zmenit z min na min a doktor uz nijak nevysetruje ani utz ani vnitrne...vcera jsem byla u ty kadernice a teda hezky jsem si i psychicky odpocala.. doporucuju, jinak vas chapu ze jak ma vetsina uz odrodino ze to leze na mozek..
@val333 prvni byla 40+4 tak se treba zitra uz taky dockas 😉
@bombat naštěstí zatím taky na Kladne i když opačná strana 🙂 . Jde mi hlavně o zabavení kluků abych měla čas koncentrovat se do sebe a myslet na porod . Stejně to bude napětí 😂 .
No hlavně predtim jsem měla Hamiltona . Teď nebude nic, žádné popostrceni . Takže ufff jsem zvědavá. Chci se hlavně vyhnout kontrole v porodnici . Nechce se mi . Ale doufám ze slečna nebude čekat až do 26.unora na tatkovy narozeniny 😂 to by mě svihlo
@plamenak11 Hezke ráno holky ☺taky jedu na monitory ale mně dela i uz a když chci i vyšetří😊
@val333 Určíte se už dočkáš... Já jsem taky zvedava ale nějak to nehrotim i když na malou se moc těším,věřim že se nudiš ja už docela taky
@misak48 malá je na sežrání, presne jen si s ni užívejte to nejhezčí obdobi a ještě je i hodna😊
@michaelarei tak to ti zavidim, me vysetrili v porodnici jednou a udelali jeden odhad a tim je to konec az do porodu nebudou kontrolovat odhad vahy ani nic a me by tak zajimalo jak moc se to pohlo od minule, kdy jsem byla celkem dobre nachystana
@bombat no hlavně jedna lékařka je tam drsná . Už jen proto ze jsem po sekci by vyvolavala před termínem . Přitom jsem po vaginalnim porodu ještě .
Vyvolávat nechci. Vím rizika . Kor po sekci do sebe nechci žádné umele hormony . Stačil mi oxytocin v Podoli který mi dali bez souhlasu (pak jsem se úplně odpojila od těla a nedokázala rodit jemne jako doma ale rvala jsem bolesti a to mě nebolelo predtim - jen kontrakce byly stále po sobě a velmi extrémně bolestivé ) viděla jsem i výraz lékařky ze se bála aby mi nakonec nepraskla deloha jak telo reagovalo. Takže určite vyvolávat neeee.
Kdyby fakt nic do 28.2 to je moje ultimatum tak asi pak jedine řešit co dal. Ale věřím ze miminko vi co děla a brzy se s malou uvidím
@ajdamajda Za Tebou žádná PA nechodí? Vyvolávat taky nechci, zatím ani nevěřím, že by to mělo být potřeba. Průběžně tedy leccos zkouším, ale miminko na to nereaguje, tak ještě není jeho čas...
Umělý oxytocin je sviňa, ke všemu blokuje tvorbu přirozeného. Ženy pak nedokáží zapomenout tu bolest z porodu.
Alespoň se dost šetři, když tu jizvu moc nehlídáte, přeci jen je to komplikace, ta jizva po SC, a že jsi pak rodila vaginálně na této komplikaci nic moc nemění.
@bombat nechodí. Mám kontakt na novou PA přímo z Rakovnika takže ji zavolám. Už jsem se s ni potkala osobně.
Já teda měla spis najednou problém s tím ze jsem necítila pouto k miminku. Do te doby OK . Pak najednou jako kdyby mi nekdo ukradl porod.
Nechci to prave zažít znova.
Jo prave - jsou sekce a pak všude rizika. Už bych do ni nesla a už vůbec ne dobrovolně . Segry kamarádka chce rodit sekci jen proto ze ji to pripada pohodlne 🤦🏼♀️
Holky tady bylo vcera jeste veselo...ja sla brzy spat,ale stejne jsem se celou noc prevalovala,porad me ten divnej pocit ve spodku drzi,ale nic dramatickyho,tak jsem zvedava co dnesni prvni navsteva v porodnici,doufam ze az to uvidim tak rovnou neutecu zdesenim...
@ajdamajda to jsou názory- pohodlné 🙈 pokud čeká první tak ano, ale dobrovolně na sekci u druhého ne. Už jen z důvodu fungování. Já mám po sekciskoro 4 roky. Teď jsem rodila přirozeně bez jakýchkoli utisivadel a skutečně tu bolest při kontrakci si nevybavim. Pamatuji si jen umrtvovani, šití a na houby sezení. Vztah k miminku úplně jiný než po sekci. Samozřejmě je miluji stejně, ale u sekce jsem ten vztah musela budovat. Teď to byla láska na první pohlazení. A cítím se jako žena, že jsem dokázala porodit dítě 😊 Je to to těžký v těch porodnicich 🙈 Držím pěsti ať je to teď dle tvých představ.
Dneska v noci jsem měla silně kontrakce, ale úspěšně jsem je zaspala. Nejsem až takový spáč, tak jsem na sebe hrdá, a manželovi jsem ráno hlásila, že trénuji zaspávání první doby porodní. Byl nadšený. Náš současný (osmiletý) benjamínek si to představuje tak, že prostě jednou ráno se vzbudíme a budeme mít pod peřinou miminko! Tento plán mě nadchl, tak se snažím dělat všechno pro to, aby to bylo přesně podle toho... Akorát pod peřinou dneska stále nic 😂.
Holky, nevíte, co na zácpu ve 38.tt? Už 2 dny fakt trpím a nerada bych si způsobila hemoroidy ☹
@val333 No snad ne... Buď je to předporodní, nebo Ti něco nesedlo nebo viróza. Trávicí problémy by Ti porod taky mohly rozjet ale asi to není zrovna ideální. Tak zas napiš, jak Ti je. Jak to máš vlastně s odvozem do porodnice když by byl manžel v práci? Máš se na koho ve vesnici obrátit v případě nějakých problémů?

Dobré ráno, tak jsem stále 2v1 😀... Přes noc žádný zázrak