Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jjituli A stejně budou narozky slavit spolu, že? 😀 😀
Včera u nás byl můj taťka, sedl si a povídá: Tak jsme se domluvili, že budeš rodit 22.2.2019 nebo 19.2.2019 😲😂 . Datumy krásný,ale asi bych do té doby bouchla 😀 .
@dominika963852
@jjituli
Holky tak vikend to jisti😍akorat 9.2.se libilo vic zajemcum vcetne me,tak to bude tezky...
@seveneye
No jo, že bych rodila na termín,tomu nevěřím 😀 Ale můžeme udělat výjimku a povolit víc porodů v jeden den 😀
Manžel si tipuje neděli, tchýně zase 13. ( to je můj první syn 13.8.) .
Ahoj devcatka, dobrý ránko. Ty vase datumy, tovje legrace, jak to řešíte. Hodte se do klidu, ono to prijde, ani nebudete cekat kdy. Pustte si hezky film, zabavte se něčím a urcite to pak pujde lepe. Mne přijde, ze se tu temi terkiny hecujete. Ja vim, mne se to říká, ja o svem datumu mohla rozhodivat, vy ne. Ake kdybych byka ve stejné situaci, asi bych to resila takhle. Sla bych do restaurace na neco neobvykle dobryho, co si doma nedam, zasla treba do kina.
@dominika963852 ja uz taky nevim cemu verit,strasaci me strasili jak budu rodit predcasne,prvni stresy z nedonosence uz v prosinci,pak jsem si vsugerovala ze kdo vi zda teda prezijeme leden no a mame unor a hele porad nic...prvni termin 14.2.tak uvidime,chlap chce vikend kvuli doprave...to je tak jeho nejvetsi starost at tam v pohode dojedem a zaparkujem🙈
@vendelinka08 asi zalezi jak moc casto chces prat,ja teda ted minimalne 2x denne prevlikam, vetsinou se procura/pocura pri prebalovani, poblinka a tak.
@jessulka Ahoj mamino 🙂 . Trošku hecnout se musíme 😀 , je jasný, že to prostě jednou přijde. Ono už moc nic dělat nejde. Už aby byl víkend, to aspoň s manželem něco podnikneme, po tom mým záchvatu si sama nikam netroufnu a ani nechci, max s Jarouškem na procházku.
Šílený jsou ty zprávy od známých: Jsi ještě celá? a už ? Blablabla 🙉
@skretik To je taky síla teda.
To jsou ty chlapi no, a jako na potvoru to bude určitě v týdnu, ať se s tím popere 😀
@jessulka ahojky jess, jj to uz je takovej predzavodni hec😋de facto je nam to na nic,ale alespon me osobne to nuti udrzet prehled o kalendari,jinak ano dnes se chystam nekam ven,protoze doma je to dlouhy...bohuzel nemam tu mimo mesto moc prilezitosti a to cestovani sama je ted uz trosku na nervy.
Tobe at dobre dopadne dnesni kontrola,co malinka jede s tebou nebo je to na otocku a mas hlidani?
@jessulka hele ja holky chapu,ze se takhle hecujou, je to pri tom cekani aspon zabava 😊. Ja jsem nakonec strasne rada,ze jsem si to datum taky mohla vybrat. Ono jak se to tu rozjelo to rozeni,tak to vypadalo, ze to budem mit vsichni rychle za sebou a ted je klid,tocho pred bouri,pak porodi vsechny najednou 😂.
Jinak co dat dr.taky resim,vubec nevim 😏. Flasku,kafe, cokolada se mi nechce, protoze to mu dava kazdy. Pry ma byt plny nejakych flasek 😏. Tak vubec ale vubec nevim
@dominika963852 to me taky stvalo a nedej boze chvilicku neodpovedet,to pak automaticky uz rodis 🙈. Ted se to vystridalo a zas mi denne pisou lidi,co davidek,jaka byla noc a jak to zvldate 🤦♀️, rozdil je akorst ťen,ze kdyz neodpovim tak to berou,ze nestiham 😅
@skretik Jéééjda, to se teda mám na co těšit 😀 😀 nekonečný příběh.
Já mám čas aspoň číst . Nějak jsem vzdala možnost brzkého porodu 🤰🏼
Co spis resim je případná kontrola prutoku atd . I když nemam pocit ze bych to musela vědět protože cítím vše OK. Ale tedy denne už nahrivam zada jak mě boli kříž . A to jsem neměla za předchozí tehotenstvi ani jednou pokud nepočítám ledviny .
Na jednu stranu jsem rada ze mám ještě čas na kluky . Na druhou stranu mám pocit ze už mám opravdu vše pripravene a nevím co by ještě miminko chtělo abych stihla . Nebo udělala . Ale čas má, to jo. Jen pro mě ta zima je naprd. Porod v létě sice nebyl žádný med ale bylo sluníčko , teplo , procházky , chození na naplavku. Teď nemam sílu ve sněhu tlačit kočár a oblékat všechny do sta vrstev
@dominika963852 určitě budou slavit spolu 😀 můj brácha je 12.2.,takže všichni 3 😁
Moje mamka zase říká to bude 11.2. 😁, manžel chce dnes nebo zítra,ať ho může zapít, když první byl v pondělí 3:13. 😁
@jjituli Tak to ten únor máte pěkně zabraný :D Chtít můžou no 😂
Mě je furt špatne od žaludku , takové nechutenství . Únava . Jako vím ze se termín blíží ale tohle už tu jednou bylo a měla jsem virozu. Je mi na zvracení , jsem zvědavá jestli telo začíná před porodem dobrovolně hladovet aby bylo prázdné . Pamatuju si ze den před porodem a v den porodu jsem měla naprosté nechutenství a neměla na jídlo pomyšlení . Kdo vi
@dominika963852 Děkuji za výjimku na víc porodů na jeden den, taky mám zájem když v týdnu nic alespoň o víkendu 😁. Po té odmlce, co tu v porodech nastala, by to chtělo zase nějakou vzpruhu.

@dominika963852 asi na lepší datum 😁