icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

zuzekk
7. únor 2019

kloboučky nám zároveň ale děsně vadí. Mlíka mám evidentně maličko, malej vysal max 30, dnes má mít 60 (vytáhl sotva 20 dnes). Odsavacku skoro nic, zaroven kdyz duda , z druheho teče. Nemá to někdo podobně? Nebo měl a zlepšilo se to? Jsem vyřízena, dnes jsem kojila+krmila sunarem 3hodiny....

kleninka
7. únor 2019

@zuzekk jeje to muselo bolet 🙈 tak hlavně, že už máš pohodu 😊 Jj člověk se den nenakoukne a hned je co číst 😀

renulkka
7. únor 2019

@basice
@plamenak11 Holky?! 😳😂 Vy mě v tom necháte samotnou 😱😂 Mě pořád chodí celkem silní poslíčci a dole prd 🙈 Já vám pošlu ty poslíčky a vy mě tu připravenost 😀 Říkám si, že by se to dole mohlo změnit z hodiny na hodinu... 🙈😂 Se tím spíš uklidňuji 😂

garfa4
7. únor 2019

Ahoj holky, tak jsem taky po kontrole. Dnes 39+0 a vůbec nic se prý nechystá. Malou mám napasovanou v pánvi už několik týdnů a evidentně to u mě nemá na nic vliv. Znovu mi dělali ster na streptokoka a tak mě spodek bolí mnohem víc než předtím. Dle doktorky budu přenášet, takže tu porodim asi poslední. Holt malé se nechce do zimy 🙂

plamenak11
7. únor 2019

@renulkka tak ji 😁 ja poslicky nikdy nemela, tak ono to ale muze byt z hodiny na hodinu 😉

renulkka
7. únor 2019

@plamenak11 Tak posílám 😂 Aspoň půlku z nich 😀 Jsem z nich někdy vážně unavená jak jsou silní... A když vím, že to zas k ničemu určo nevede 🙈 Noo doufám, že to tak bude... Jinak porodím až za rok 😂 U holek jsem vždycky už byla dlouho před termínem dole nachystaná a teď prd 😀

ajdamajda
7. únor 2019

Já jsem se vypravila pro čistič koberců , cistila aktivní penou , vyluxovala a jsem spokojena ze voní . Koupila jsem si gymnasticky míč a sedím na něm. Říkám si ze aspoň budu mít lepší držení těla skrz bolest v krizi.

skretik
7. únor 2019

@beruska125 jak mate vysokou tu hodnotu? Davca ma taky zloutenku a svitili jsme jednu noc,trosku mu to kleslo tak nas pustili,ale je teda mega zlutej,jak po mesici v Karibiku 🙈.

beruska125
7. únor 2019

@skretik měří každý den, když ji dali na fototerapii 1.den tak myslím kolem 230😉 ale pořad se to drží a moc to neklesá no..

val333
7. únor 2019

Holky tak už mám Jonaška u sebe 😊 výsledky dobrý., Akorát pro změnu začíná žloutnout 😁 ale tak to už je pořád lepší, než antibiotika a kapacky! Takže už mi skončila pohodička na pokoji a kde se makat 😊

ajdamajda
7. únor 2019

Blaho na zada

cuccinka
7. únor 2019

Holky a jak píšete že třeba miminko vytáhlo já nevim 30 ml mlicka při kojení, tak jak to poznáte kolik to je ? To nějak nechápu 🤔

jjituli
7. únor 2019

@seveneye uvidíme,jak to dopadne 😀 dneska je mi cosi divně, tak snad to nebude nějaká viróza, furt cosi řádí 😣 nejhorší,jak všichni vypisují, jak se cítíš,atd 😁 minule jsem rodila v 39+0,tak nikdo nestihl otravovat. Včera jsem dala fotku mladšího na net,jak se narodil,velkým napsáno, před 2 roky a už většina reagovala, gratuluju k druhému mimi. Jsem se musela smát. 😁

jessulka
7. únor 2019

@zuzekk Kdyz to ctu s temi prsy, ženou se mi slzy do oci. chuderko malá. Mne uz se bradavky trochu daly do pořádku a boli mne uz jen prisati na prave prso. to se cela orosim a krouti se mi palce u nohou. My uz jsme se snad s Terezkou sehraly i kdyz mi furt u kojeni behem chvilky usina. Vopicka malá. a pak place hlady a chce znovu a znovu. V noci jsem kojila od dvou do ctyr na stridacku. Bylo to náročný. Usinaly jsme u toho obe dve. Pak ale spinkala krasne az do 6:45.
Jinak vitejte doma bobanci a hezky se aklimatizujte.

seveneye
7. únor 2019

@jjituli jezisi ty lidi snad ani neumi cist nebo co?

no ja si vyrazila do mesta,i kdyz sama,doufam ze tu misto tech radicich bacilu nacerpam pozitivni energii,minimalne si dam pizzu po ktere bazim uz tri dny a nejake dobre kafi🤩a preventivne teda dokoupim datle,pokud by teda mel pokracovat stav 2v1😋

misak48
7. únor 2019

@cuccinka zvazis ho tesne před kojením a pak těsně po kojení 🙂 a rozdíl hmotností je, kolik mléka vypilo. V porodnici to po nás chtěli při každém kojení, zapisovali jsme do tabulky. Doma už to pak většinou dělá třeba jen ten, kdo má s kojením problémy....

beruska125
7. únor 2019

@zuzekk treba mas mléka dost když samo teče z druhého prsu jen to mimi ani odsavacka (jestli je jen manuální) třeba nemůžou vytáhnout. Jako ten začátek kojení je pekny stres...já už mám “odkojeno” cca 5 let ale přesto mě teď zase ten začátek zaskočil. Mléko se utvořilo až třetí den takže druhy byl docela kriticky kdy se malá chtěla pořad kojit a nebylo co...a do toho ty jejich stupidní měření a tabulky 🙄

misak48
7. únor 2019

@zuzekk s tou odsávačkou jsem to tu zrovna včera řešila. Já mám teda naštěstí mléka dost, ale potřebovala jsem včera něco odsát, aby tu měla mamka na jedno kojeni, kdybych se nestihla vrátit včas z kolečka po úřadech. A nebyla jsem schopná pořádně nic vytáhnout. A nakonec jsem krásné odsala celou tu dávku během toho, co se malá že druhého prsu kojila....

kleninka
7. únor 2019

@jjituli no to se mi stalo taky. 12.1 jsem sdilela 7 let starou fotku s malým od sestřenice a vše popsané, ale člověk vidí mimi v náručí tak honem gratulovat. No hned jsem to smazala raději. A asi jsem si tím ten porod privolas a, protože přišel už za 10 dní poté 😂

basice
7. únor 2019

@renulkka já právě také skoro žádné poslíčky nemám, proto mě to dnes u doktora překvapilo, že to vidí tak, že do víkendu pořídím. Ale také klidně nemusím a a naopak u tebe to může začít z hodiny na hodinu 😉

cuccinka
7. únor 2019

@misak48 ahaaa 😁 a co když třeba druhý den v porodnici nemám mliko? Jak se to miminko napapa?? To mu dají teda umely mliko?

seveneye
7. únor 2019

@val333 vall jak jsi vubec dopadla s tim krvacenim,se to potom nejak samo stabilizovalo nebo to nejak museli resit?a co jonasek krome zloutnuti,pribirate a kojite se teda vicemene v pohode?

evelinkaw
7. únor 2019

@cuccinka máš mlezivo, které je výživné. Navíc, miminko má zásoby ještě z bříška.

smigli
autor
7. únor 2019

@cuccinka Prvni dny ma miminko jeste zasoby. Ten treti den je kriticky, to vetsinou uz ma hlad a maminka jeste mliko mit nemusi..

smigli
autor
7. únor 2019

Holky, je normalni, ze osmy den jeste nema odpadly pupecnik?

plamenak11
7. únor 2019

@smigli dceri odpadnul ve 12 dnech

beruska125
7. únor 2019

@cuccinka nijak, hlady neumre😉 proste pořad přikládat, ono trochu něco vytáhne a laktace se nastartuje🙂

misak48
7. únor 2019

@cuccinka miminku má vydržet tuková zásoba z bříška 48 hodin po porodu. Pak už teče mlezivo, které by mu mělo ze začátku stacit než nastoupí mléko. Tolik teorie. Já treba jsem si docela jistá, že tu druhou noc po porodu, kdy malá celou dobu brečela a já s ní jen nešťastně chodila po pokojo, tak už brečela hlady.

val333
7. únor 2019

@seveneye krvácení už se zmenšilo, takže jsem to nakonec ani neřešila, ale dneska se mi zdá, jestli mi to sítí nehnisa.. musím se zeptat. Jinak se s papanim už lepší, sice musíme kojit s kloboučkem, protože má problém a přisatim, ale mlíčko mám, takže budeme bojovat 😉 a jestli pořádně pije a přibírá se dozvím asi dneska přes koupáním... Protože mi ho teď od dopoledne nikdo nepřišel vážit...

dominika963852
7. únor 2019

@val333 Super že už jste spolu 🙂 . Teď už bude jenom líp.

Strana