icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
9. únor 2019

@basice nic . V noci parkrat to vypadalo jakoze se něco děje. Ale zaspala jsem to a nic . Maximálně mi parkrat ztvrdne břicho . Mám dojem ze pondelkem pokračujeme dal do poterminoveho tehotenstvi 😂 . Mamka včera říkala ze malá čeká na narozeniny dedy. Tak ten je má 26.2. To mě ta představa desi . 😂 a už by to bylo úplně na hranici . Už teď jak jsem jednou po sekci tak s “přenasenim” mají problém a přitom do 42+0 se o žádné nejedna . Říkám ... jedine nelezt do porodnice ale na druhou stranu pak “hrozí” ze mě nikde nebudou chtít . Ze si to na triko nevezmou . To se stalo několikrát co jsem četla ve sk na Fb kdy maminku odmítli i vyšetřit po 42.tt. Ze si má najít porodnici co si vezme na triko rizika. No porodila 44tt a vše úplně OK .

ajdamajda
9. únor 2019

Jinak takové zvláštní cosi v podbrisku mám . Spis ale necitim malou. Hodně málo už . Na to jaký je drak. Třeba fakt “ticho” před bouři . Celkem bych to brala.
Dneska se chystám vydat teda s klukama dal než kilometr od domu.
Nejraději bych je třeba vzala do zábavného centra do Prahy ale já se fakt bojím ze proste pak nedojedu zpět 😂 hlavně když cestujeme s kočárem autobusy. Takže mě nebaví byt pořad ve strehu

dominika963852
9. únor 2019

Já taky ZATÍM nic 😂 🤔 . Břicho občas tvrdne ale z toho nejspíš nic nebude.

@seveneye Tak to zní dobře, třeba jsi na řadě ty 😊

jjituli
9. únor 2019

@seveneye tak to už se pomalu něco chystá, třeba budeš první a do večera to bude 😁
Tchýni si vzali včera vzali mladšího i na noc, tak byl sex večer i ráno, ale žádnou změnu nepociťuji 😁
Dneska máme naplánovanou tu oslavu (2roky)tak by to mohlo přijít potom 😁 když už je všechno nachystano 😁

michaelarei
9. únor 2019

@basice Nic zvláštního v noci dobry, včera celý den bolesti v kříži..
Jinak nic neobvykleho ,vana pravidelne...no holt v pondělí na kontrole uvidíme..

seveneye
9. únor 2019

@dominika963852
@jjituli
No nevim,nejak tomu moc nedavam...kazdopadne beztak jsem se vcera odspuntovala az potom co jsem se silene vytocila, v obchode me normalne nejakej idiot namackl pupkem do regalu

bombat
9. únor 2019

@seveneye Mě taky dneska ráno odešla významná část zátky i s krvavými nitkami. Ale jsem už taková přetažená, že si od toho moc neslibuju. Já už těch předběžných známek mám a pořád nic pořádného...

bombat
9. únor 2019

@seveneye Vidím, že psychicky na tom budeme podobně: Zásadní nedůvěra, že by to už mělo přijít. Až tomu fakt úplně přestaneme věřit, tak to bude ono, to už znám 😀.

jessulka
9. únor 2019

Tak holky, ja mela dnes sen, ze jste se o víkendu rozrodily jak na běžícím pásu. Tak hurá do toho. Drzim vam palce 😊

garfa4
9. únor 2019

Ja asi taky nic. Vecer jsem mela takový divný pocit, ale asi mi spíš bylo jen blbě. Mam teda silný výtok s nitkama krve a občas cítím tlak ve spodku, ale Toť vše

mrs_v
9. únor 2019

@zuzekk Promiň, že odpovídám až teď. No podle mě miminko nemusí vypít při každým kojení stejnou dávku, důležitý je aby se mohlo kojit opravdu na požádání. A pokud je spavější kvůli žloutence tak je fajn mít ho co nejvíc u sebe, ideálně kůže na kůži.

cuccinka
9. únor 2019

Já měla silenou noc 😭 malej si usmyslel spát na mocaku, takze nekecam každých 30 min čůrat to probíhalo asi do 4do rána, do toho mám ucpanej nos a neskutečně me škrábe v krku 😭 už mám toho bricha se cvrckem plný zubyzuby ale teď ať tam vydrží teda ještě 🤨😒

mrs_v
9. únor 2019

@val333 kojit se má na požádání. Intervaly co učí v porodnici jsou akorát cesta k nekojení.

ajdamajda
9. únor 2019

Tu zatku vám závidím . Aspoň nějaký posun . Já vůbec žádnou . Maximálně hlen jako vzdycky . Takže já musím byt zaspuntovana solidně 😂

mrs_v
9. únor 2019

@val333 Já bych ti doporučila pozvat si laktační poradkyni a ten klobouček odbourat, protože to může být opravdu problém, že se mu přes ten klobouček dostává do zažívání víc vzduchu než normálně při správném přisátí. Plus Je klobouček celkem živná půda třeba pro kvasinku takže můžeš trpět i ty.

andelka
9. únor 2019

@jjituli mně je po bříšku už vyloženě smutno. Navíc to bylo naposledy. A nějak rychle to skončilo,bez varování.

basice
9. únor 2019

@evelinkaw
@plamenak11
@seveneye
@ajdamajda
@dominika963852
@michaelarei
@bombat
@garfa4
@cuccinka
Holky, tak koukám, že dnes to asi na porod u nikoho nevypadá a to jsme si říkaly, jak to o víkendu rozjedeme 😀. Já se také cítím bez nějakých známek blížícího se porodu. Jen malá se tam už tak tolik nevrtí jako předtím, ale už tam má asi málo místa 😑. Manžel je tedy pěkně nastydlý, tak si říkám, jestli by ji vůbec k tomu porodu pustily.

ajdamajda
9. únor 2019

@basice jo, ty pohyby už téměř nic . Ale mě to nevadí, protože už byly bolestivé . Myslím ze jestli někdo bude rodit , tak se to rozjede vecer(v noci) takže den to dozvíme ráno 😂

evelinkaw
9. únor 2019

@bombat já zátku nemám už měsíc a půl 🙈 v prosinci odešel kus, před 14 dny další a stejně prd z toho 😕 psychicky jsem také téměř na bodu mrazu - vše připraveno, nachstank, hlídání pro malou zajištěno a nic 😖 až mě to opravdu mrzí

jjituli
9. únor 2019

@seveneye chudino,já byla taky v obchodě a naštěstí vpohode 😀
@bombat Mě odešla minule hlenová zátka s krví, až těsně před porodem 😀 cca v 8 večer a ve 3 ráno už byl malý na světě 😀,tak to může být klidně večer.
@andelka to věřím, já mám naštěstí jen bříško, nahoře 8kg,takže jsem se smířila,že snad do Velikonoc to bude 😁 jen mně štvou ty zprávy (jak se cítíš, furt nic, stále 2v1) 😁😁

jjituli
9. únor 2019

Výzdoba se chystá 😀

jednaholkaa
9. únor 2019

@basice Ja taky nic. Spala jsem jak spalek 🙂 Jako ja do TP ani uz s nicim nepocitam..

jenssy
9. únor 2019

Ani u nás se nic samovolně zřejmě nechystá 🙂 i přes plánovanou sekci by mi nevadilo, kdyby to přišlo samo, aspoň by byl malý na svět připravený...bříško už mě hodně omezuje i když je relativně malé. Ale jak není malý přetočený, tak mě vsedě děsně tlačí hlavičkou do žeber, takže už nevím jak si mám sednout ☹ Zítra nás čeká velká oslava dědových 75. narozenin, tak tam sjedeme jen tak na 2 hodinky, dýl to i s cestou nevydržím, snad se nebudou zlobit ☹ jinak ve středu nástup do nemocnice...už jen posledních 5 dní s bříškem, pokud se malej nerozhodne na poslední chvíli otočit a dojde na sekci...už se na něj hrozně moc těším 😍

andelka
9. únor 2019

Holky neveste hlavu ještě. Já jsem před 14 dny touhle dobou začala rodit. Žádné příznaky předtím. A na svačinu už jsem měla u sebe mimco.

skretik
9. únor 2019

@andelka me se teda po brisku nestyska ani nahodou, pred tim jsem teda hlasala,ze uz nikdy vic... ted uz si tak jista nejsem,ale vzhledem k veku uz mam asi stejne smulu. I kdyz to tehotenstvi bylo jedno velke utrpeni,ale porod diky dr.krasny zazitek a mimco ❤️. Skoda,ze tehotenstvi netrva tak pulku toho casu no 🙄

andelka
9. únor 2019

@skretik no pro mě je to velká změna,z 2v1 na teď. Svoboda v pytli 😀 a bylo to takové hezké. I když poslední týdny už jsem se ho chtěla zbavit,to zase jo. Nejsem nejmladší,takže fyzicky mě to dost zmahalo.

jednaholkaa
9. únor 2019

@skretik To jo, tobe se muselo pekne ulevit od toho tehotenstvi ;)
@andelka Nestras, ja do nedele nesmim rodit 🙂) chlap je pryc..

basice
9. únor 2019

@ajdamajda a já bych asi radši rodila přes den, abych se na to ještě vyspala 😀. Ale při obou porodech jsem jela do porodnice v noci.

skretik
9. únor 2019

@jednaholkaa no obrovska uleva to je jak me nikde nic netlaci a zatim to i s mimcem a synem zvladame vyborne a to uz jsme byli 3 vecery doma bez tatinka,dnes i pres noc

kleninka
9. únor 2019

Já mám dnes termín porodu a taky mi to trochu chybí. Sice jsem se valila jak koule, ale spala jsem celou noc 😂😂 Teď to má milostpan otoceny a chrape celý den a v noci máme rošambo.
@andelka ta svoboda mi chybí 🙈 já měla jít totiž do kina a ne rodit 😁😁 a nevím jak to vymyslet s kojením. Zkusím mu dát láhev a uvidím. A taky to přišlo z ničeho nic. Holky držím pěsti, aby se vám to splnilo a brzy se dočkáte. Doporučuji naspat si do zásoby 😁😁

Strana