Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@kleninka ja to mam s tim spanim na preskacku,jeden den dobry,druhy den za trest,dneska to bylo za odmenu,tak by se hodilo se navecer rozrodit😃kdyz me asi stejne ceka dalsi perna noc...
Jinak holky nejlepsi je chlap pry hlaska tak dopecem to kure a pak at to klidne vypukne ...no proste hlavne at neprijde o zvanec!
My zrovna dorazili ze sáňkování. Ještě máme pořád čas holky 😉 někdo z nás to přeci musí dát :D
Já mám termín porodu zítra, malá už tu je 3 týdny a jakoby mi někdo ten čas ukradl. Ale ona mi moc pomáhá 🥰 každý její pohled hojí šrámy na duši.
@renulkka ja vcera zacla zase s tydennim uklidem, kratka prochazka a mela ksem naplanovany sex a vino ale s manzelem jsme to zalomili celkem brzo 🤭😁
jinak dneska douklizim koupelnu a poprvy snad za cely tehotenstvi me od rana zacal pobolivat podbrisek, tak ze by neco? nebo poprvy aspon nejaky naznak poslicku 😁 uz jsem to tak na pul vzdala ze by na my vybrany terminy vylezla a pocitam s tim ze zas bude az po terminu jako prvni 😏
jinak mate nekdo zkusenosti s tou carou na zadku? ta fialova linie, nevim jak se tomu tika odborne, ktera znaci miru otevreni? kdyztak me opravte 😂
@plamenak11 teď jsem se na to ptala na porodu v domácím prostředí . Prý podle dvou komentu zatím se tím řídit nedá. Já ji mám 4-5cm ... což mi pripada jako blbost . Ale kdo vi protože jsem včera psala o tom samovysetreni a čípkem myslím ze 2 prsty dam určite ..
@dominika963852 tak šup šup 😀😀😀. Do půlnoci je ještě daleko 😀.
@basice Kééééžžby :D
@plamenak11 ja uz si fakt nikam nevidim,tak nevim...🙈
@plamenak11 @ajdamajda Nikdy jsem o té čáře neslyšela a myslím, že jsem ji nikdy neměla. S druhorozenou jsem byla hodně dlouho napřed otevřená a určitě bych si toho já nebo manžel všimla.
@andelka Kato, mam stejny pocit jako ty. hrozně mi chybi ty kopance, ty nozicky co mi vzdycky vylejzaly z leveho boku, ze to vypadalo, ze mi prorazi skrz. Ted mame ta miminka uz u sebe, ale ten strach o ne je neuvěřitelný.
Jinak ja uz mam mlicko a terezka uz dokonce dyl vydrzi sat. V noci tedy jeste bojujeme s tim usinanim u prsa a ze nemuze potom zabrat ke spanku. Dnes jsme nocovali od pul druhé do pul čtvrté. Kamaradka mi pujcila hnizdecko, tak jsem si Terezku vzala do postele. Tak spinkala do sesti a pak do osmi hodin. Odpoledne jdeme s M. na naší první spolecnou procházku. venku sviti sluníčko. verunka uz je bez horecek, ale vytrpela si chuderka, tri dny mela 40tky. Od včera je u nasich, tak se na ni zase pujdu odpoledne podívat.
@jjituli Mě také viditelně odešla dva ze čtyř porodů poměrně krátce před. U prvního asi deset - dvanáct hodin před nástupem účinných kontrakcí a u čtvrtého porodu při nástupu kontrakcí asi čtyři hodiny před porodem. Tentokrát to ale asi souviselo i s určitými mechanickými podněty včera a dneska, tak jsem trochu skeptická, jestli to znamená něco víc...
@mrs_v děkuji, no asi si někoho zavolám, do toho se mi prsa začaly hrozně nalivat a červenat, takže teď obkládám a chladím... jsem už celkem zoufalá z toho, jak malý po každém kojení místo aby se uklidnil, tak začne hodinový kravál s bříškem 😢
Jinak jsme k antibiotikum dostali ještě žloutenku, takže teď budou malého minimálně dva dny svítit a zase tady budu bez něj 🙁
@plamenak11
@ajdamajda
@bombat U prvního porodu nevím, ale u druhého porodu jsem to sledovala kvůli červencový skupince :D A před porodem jsem byla otevřená a čáru jsem neměla... Měla jsem ji až při samotným porodu 😉 To mi manžel říkal, že mám fialovou čáru širokou až na záda pomale :D
@ajdamajda
@basice vážně? Je pravda, že zatím jsem každý den něco mléčného měla... Ale je to fakt kolotoč: přisaje se, pije, hltá to, zakucka se, prso pustí, usne, prso už nechce, takže čekám na odříhnutí, ale to často vůbec nepřijde, pak tedy ulozim do postýlky a tam se buď zblije nebo jen začne histericky řvát... Takže ho přiložím znova, ale to už většinou blinka
@val333 já to měla jako malá po sunaru a děti u ke když jsem měla mleko . Mladší teda víc než prvorozený. Blil a brisko bolelo . Řval - jecel. Už jsem byla zoufalá taky .
Telo se jinak čistí od kravske bílkoviny 3 týdny zhruba ale viditelné zlepšení jsem zpozorovala velmi brzy .
Nahrazovala jsem jogurty Alpro cokoladovymi atd . Mleko taky buď domácím orechovym nebo kupovanym rostlinným. A buď z DM drogerie rostlinné výrobky nebo i tesco už má dost .
A pozor na nějaké ty veci jako čokoláda mléčná , housticky briosky, crossanty atd co obsahuje mleko. Taky některé druhy salamu a sunek..
Jinak třeba místo jogurtu jsem si dělala puding čokoládový z rostlinného mléka (proste kde je kravske nahradis takže žádná věda ) ... ovesna kaše, krupicova... vše jde.
Pokud malému nebude vadit i soja tak to mas OK. Druhorozenemu strasne vadila i soja, teď nedělá problém
@val333 mě taky blije a hlta a ještě u toho dělá děsně zvuky. Hold hodně teče mléko a oni rychle polykají. Teď už je to lepší než že začátku když prsa nejsou tak nalitá. A s kloboukem mléko teče rychleji. Neboj on se to nauči. A malý začal řihat až teď po 9 dnech a zlepšuje se 🙂
@val333 určitě bych ještě neřešila alergii na kravské mléko. A hlavně zakysané výrobky jsou dobre na tvorbu mléka a tvoje střeva takce bych s tím počkala. Ze mimina blijou je normální, akorát nesmí ztrácet na váze a blikat hodně, to už bych pak řešila no

@dominika963852
@jjituli
@basice
@evelinkaw
@plamenak11
@seveneye Holky, včera úklid, procházka, masáž bradavek, víno, sex, sprcha a já spala jak zabitá 😂 Ani poslíčky jsem neměla 🙈😂 Akorát při ty masáži a v noci úplný klid 😏 A přijde mi, že mám břicho zas pod prsy... Na to jak už jsem ho měla dole 🙈