Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Tak to jsem zvědavá, kolik bude zítra miminek, když je Vás dnes tolik odšpuntovaných 😀
Hmmm ... tak toho já se asi nedočkam. Leda by odcházela po kouskach tak je to beru jako ten sopel . Ale ten už mi odchází déle. Tak jak ze to vypadá ?
U předchozího porodu jsem ji taky neviděla a jen jsem spinila po Hamiltonovi .
Teď jsem bez prohlídek takže nehrozí . Zatku jsem neviděla ani u porodu, jak uz jsem byla dost otevřená tak rovnou krvácení , pak voda a porod miminka .
Holky nejste v nejake facebook skupine unorcatka 2019 nebo tak neco? Ze bych se pridala🙂
Holky,tak nakonec se dnes rodilo😂.Dnes 9.2.2019,v 14:50 se narodil Oliver.3200g 50cm,ráno o půl 9 brutální kontrakce po 5min.v porodnici v 10h.voda praskla ve 13:30 a pak už to jelo..
Holky kdyz kojim muzu porad lneny seminko?
Holky, možná mám zánět prsu. Co s tím? Bolí to, je tam červená mapička, unavená jsem, v noci jsem měla zimnici, ale zatím bez horečky a všechno mě bolí.. Chladím hráškem z mrazáku..
@1nelinka Taky jsem Unorove miminka 2019 a celkem v pohodě😊
@dominika963852 no super, Já taky ani při jednom zatím neviděla,tak snad se to pohne😉
@elisha2 gratuluji k malickemu☺
@val333 V ty moji knizce pisou, ze kdyz jsou ty prsa moc nality, tak se maji koupat v horke vode aby zmekly a pak jemne trochu odstrikat. Ponorit do horky lazne.. Jinak to mimino ten dvorec nemuze poradne uchopit.
@smigli Na zanet v prsu (tvrda, cervena, pulsujici mapicka) pisou navstivit lekare asap .. Asi lepsi necekat, pak muze leceni trvat dyl..
@skretik Tak to je supr, ze ted vam to krasne jde, kdyz sis musela to tehotenstvi trochu protrpet. Sakra,se bojim abych to ja nemela naopak :D
@jednaholkaa neboj 😂
@arielka222 no on mi právě Blinka celkem hodně... A sestry jsou na mě nepříjemné, že toho málo vypije... Ale když to pak hodně vyblinkava, tak už mu to prso nedávám, když ho ani nechce... Ale já jsem hlavně psychicky hodně špatná i z té jeho nálady a režimu... Pořád jen pláče 😢 nevím, zda je to třeba těmi antibiotiky , ale jak tady vidím ty ostatní spokojeně miminka , když mi tady valcime s každým usínáním, natož aby byl vzhůru a spokojený, to se mi zatím poštěstilo tak na 10 minut...
@jednaholkaa jojo, to dělám... Odstrikavam po každém kojení , pak vhlasimy protože mi začaly celkem rudnout... A přes kojením prohříváme ve sprše
@ajdamajda předem se omlouvám za popis.
Šla jsem na WC, a najednou cítím že tě mě cosi vypadlo a pak se utírám a musela jsem na několikrát, bylo to fakt jak sopl a bylo toho hodně.
@elisha2 gratuluji 😊 tak aspoň někdo . To tedy bylo fofr.
@dominika963852 to mě to pořad teče při námaze nebo pnutí dělohy . Takové žluté , nazelenale, táhne se to . Občas úplně průhledné . Ale jako ze by to byl kus to ne... a uz vůbec ne s nitkami. No jsem zvědavá 😂 zítra 39+6 a proste .... nic a nic a já bych tak rada
@val333 je mi moc lito,ze mate takove trapeni. Ono mu asi nebude uplne dobre,jestli s necim bojuje (na to ma ty atb, ty mu urcite taky nedelaji dvakrat dobre a jeste citi tvoje smutneni. Ja to chapu, je to strasne tezky,ja ted brecim pokazde,kdyz me oddeluji od starsiho syna 🙈, myslela jsem,ze hormony zvladam,ale jakmile nemam oba kluky u sebe pripadam si polovicni 😢🙈. Drzte se! Az budete doma bude to mnohem mnohem lepsi,nastavite si vsechno podle sebe,zkus ty sestry nevnimat( jednim uchem sem druhym tam),. Bude dobre uvidis!!!
@ajdamajda Musím říct,že už jsem byla 4x na wc a pokaždé velkou část utřu, jsem zvědavá jestli z toho něco bude :D .
Já to mám s příměsí špinění ( nahnědlé) .

Tak už vím, co je to ta zatka. U prvního syna jsem to neměla a teď na WC, jak kdyby mě někdo ,,odspuntoval,, 😂😁