Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky děkuju mooc,já už jsem ani nedoufala,ze porodim na termín,páč mě Mudr.stresovala už od 36tt,že jsem otevřená na 3cm,bez hlenove zatky,a čeká se jen na maleho,a ono furt nic a už jsem z Teho byla i psychicky unavena..a dnes sem jela do porodnice s tím,ze nás pošlou dom,páč kontrakce v autě přestaly😂😂😂
@dominika963852 toto jsem měla já ráno po 6 hodinách nepravidelných kontrakci. A s trochou krve, tak jsem jela a už otevřená na 3. Tak se snad brzy dočkáš 😊
@dominika963852 to vypadá nadějně 😉. Tak držím palce,aby se rozjel porod. U nás manžel lehnul, takže teď alespoň 2 dny rodit nemůžu než se dá trochu do kupy.
@skretik moc děkuju.... Cítím se hrozně sama ze sebe , že si to tu s malým zatím vůbec neužívám... Už teď to odeme zní úplně hrozně... Jako kdybych ho nemilovala, nebo tak... Ale už jsem z toho opravdu špatná... Teď mě ještě servala sestřička, že jsem ji na to svícení malýho přivezla málo nakojeného... přitom se mi maly při kojení hodně poblil, tak jsem usoudila a že už má dost... Neumím to vůbec poznat... 😢
U nas prskaji všichni. A ja dnes pocituju knedlik v krku. Muzu si vzít Septilen? Michala dnes vyzenu z ložnice. Chrchla nam tu, malou to budi a vstavam k ni jen ja, protože on je prece marudek nepoužitelnej. Dnes se mne ptal proc ho furt kritizuju, proc jsem na nej hnusná. Tak jsem rekla, ze nektitizuju, ale rikam mu, co se mi nelíbí a hlavně otcovskou dovolenou jsem si predstavovala tedy úplně jinak. Ze mi bude pomahat, radovat se z miminka a místo toho tu umira, protejka do sedačky u tv nebo s mobilem v ruce a je znuděny jako prase, malou sotva pochová, aby na ni neco neprskl. Treba dnes jsme byli kratce venku na procházce s kočárkem a on nasadil rychlé tempo. Tak mu rikam, ze jde moc rychle, ze se za nim vlecu jak pes a ze jsem po sekci, tak at na mne bere trochu ohledy. Odpoved byla "Vzdyt jdu pomalu" Tak ja mu sotva stacila a on jde pomalu.
@val333 neboj tohle je normalni, ja jsem prvni 2dny taky mela takovy pocit... ta laska nenaskocila porodem jak jsem si myslela 🙈,za to ted ❤️❤️❤️,uvidis ze se to srovna az si ho prineses domu. Ty sestry jsou fakt necitlive, to je mi lito. Me takhle servala sestr v noci,kdyz jsem ho vracela na fototerapii,ze toho vypil malo a ze ji bude brzy rvat,tak jsem ji vysvetlila,ze rozhodne rvat nebude a vrazila ji odstrikany mliko at to do nej narve sama, ja ho proste nedokazala vzbudit a donutit ho vypit vic ... sestra pred tim na stejnou davku rekla,ze je to v pohode. Potrebujou si asi chladit zahu a nechapou jaky je to pro maminku stres 🙈. Neboj bude to dobry, chce to jen cas
@skretik Holky, je to ozarovani proti zloutence nutny? Ted jsem mluvila s kamaradkou a ta rikala, ze ne, ze se to samo zlepsi. Pry v porodnici podepsala reverz na to a do druheho dne se to miminku samo zlepsilo..
@skretik Moc moc děkuju ❤️ snad se to všechno usadí brzo... Jsem opravdu nešťastná, že to neumím poznat, kdy je malý nakrmeny... Tou nemoci a vším dokupy pláče neustále vkuse... Nepřestane ani na chvíli, pokud vyčerpáním neusne... ještě jsem ho neměla, aniž by neplakal, když je vzhůru ...a to si jen sama pro sebe říkám, že je to SNAD jen tou nemoci...
@jednaholkaa ja nevim,Davidek byl jen jendu noc a hodnota trochu klesla a dr.nas poustel s tim,ze doma to zas muze vyletet,ma ji porad a podle barvy dost, na kontrolu jdem k nasi dr.ve stredu tak uvidime,ale taky jsem to studovala a pisou,ze je to nebezpecne az od 450, Davca mel 230,tak jsem rada,ze nas tam nedrzeli dokud to neklesne Uplne. V jinych porodnicich podle me drzi dele
@skretik dudlík jsem nezkoušela, ale já myslela, že dudlík je právě zlo pro kojení... Že pak mají děti špatný návyk na to sání... Že třeba jen právě xumlaji tu bradavku. ... Jj a vážím, při každém kojení měl z 330 na 355... Sestra co byla na denní mi na to nic neřekla, že by to bylo málo
@val333 hele me tu druhou noc taky brecel a asi po hodine prisla sestra a at mu dam dudlik,tak jsem ji rikala,ze me to napadlo,ale ze jsem se bala,ze mi vynadaj, se smala a at mu ho dam jestli chci. Od te doby nerve a kojime v pohode. Davam mu ho jen obcas a na chvilicku. Kdyz vim,ze je najedeny a nechci mu davat prso na zuzlani. Tak s tou davkou je to to same,s 25ml jsem ho privezla a jedna me servala,ze je to malo a druha rekla ze je to ok. Stejne zalezi spis na tom jak pribira celkove. Zkus ji priste narvat odstrikane,at mu to da pres strikacku
Holky, tak u nás byla dnes delší procházka (opravdu delší než byla v plánu, jedna cesta nešla projít kvůli blátu, tak jsme to museli celé obejít jinudy) a teď mi začali slušní poslíčci... 🤔 Půjdu zkusit sprchu a máme ještě trošku vína, tak zkusím sklenku a uvidíme 🙏 I když nevěřím, že by se porod rozjel... Vsázím zase na poslíčky 😏 Kteří mě budou chvíli trápit a pak jak když utne, bude klid 🙈
Ahoj holky, ja jsem vas s tim vikendem trosku predbehla 😀 8.2. v 22.52 se nam narodil Vojtisek, 3250 g a 48 cm. Ze ctvrtka na patek mi zacaly kontrakce po 10 minutach ale rano se to zacalo prodluzovat, tak jsem si rikala jestli to nebyli jenom poslicci. Pritom to bolelo cim dal vic, ale bylo to proste dlouho a jen v podbrisku a v zadech. Tak to slo az do 7 vecer, cely den jsem polehavala a pak jsem se presunula na balon a slo to najednou po 5, 3, 2 min a v 9 jsme jeli. Poctive jsme cekali az to budou 2 hodiny at nejedeme moc brzo ze... no prijali me na 8 cm, to uz jsem myslela ze umru a za hodinu a pul byl na svete 😁 tlaceni uz bylo fakt za odmenu, urcite i diky aniballu, dokonce bez poraneni 🙂 Tak ted se szivame a zkousime kojit, hned jsem nafasovala kloboucek ale snazim se i bez nej at se ho brzo zbavim.
Drzim palce vsem cekatelkam at se to rozjede 🙂
@iris92 moc gratuluji 😊
@iris92 gratuluji, sluší vám to!🙂🥰

@elisha2 Moc gratuluji k Oliverkovi. To byl tedy fofr. Atcse vam oběma daří.