icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

beruska125
10. únor 2019

@elisha2 gratuluji🙂🥰

beruska125
10. únor 2019

@val333 @val333 Ema měla hodnoty zloutenky i kolem 260, svítili ji v tom inkubátoru modrým světlem tak 1,5 dne a tam jsem nemohla být ale nosili mi ji samozřejmě na kojení jak se probudila za 2-3 hodiny a potom se svítila u mě na pokoji jen na takové podložce tak to jsem ji měla normálně u sebe, takhle se svitila asi ještě 2 dny😉 propustili nás 6.den, kdy ten bilirubin klesl (ale pořad přes 200)

beruska125
10. únor 2019
dominika963852
10. únor 2019

@iris92 gratuluji 😊

dominika963852
10. únor 2019

My stále nic 😂 🤔 . Ani spát z toho nemůžu.

garfa4
10. únor 2019

Dobre rano holky, tak ja dala vcera kolem 22. hodiny sprchu a asi od 23. hodin začaly bolesti.
Merim je asi od pul třetí a jsou asi po 12 minutách- prumer (jednou jsem mela i skoro hodinový klid, nevím, zda jsEm to už únavou nezaspala). Tak cekam a merim a uvidim, co z toho bude. Předpokládám správně, že i takhle se můžou projevovat poslicci? Spodek teda boli a malá se docela často mele.

basice
10. únor 2019

@dominika963852 tak jsem na tebe mysela jestli UŽ a ty stále nic 🙁. A to to vypadalo tak slibně.

U nás také nic. Jen jsem po noci celá rozlámaná 😣 jak mě bolí kyčle a každé přetočení z boku na bok jsou muka. Manžel leží, není mu dobře, takže dnes to u nás na porod nevypadá 🙁.

basice
10. únor 2019

@garfa4 jj, to můžou být jenom poslíčci. Uvidíš, třeba se to ještě rozjede 😉

seveneye
10. únor 2019

@dominika963852 o noci mi ani nemluv,zadna snad ani nebyla...jeste z tebe neco odchazi?ja jsem jak na trni,vcera ze me teklo neco dost jako voda,pak se pridalo i mirne zaspineni a rano klasika vyprazdneni na wc,ale bolesti teda zadne...jsem nervni zda je vse ok???doprcic radsi at je klid a nebo at me to chytne komplet a neni pochyb.

jjituli
10. únor 2019

My taky stále nic a furt 2v1. Aspoň jsem si užila oslavu narozenin našeho syna 😍

plamenak11
10. únor 2019

ja taky nic, o noci mi nemluvte nejak nemuzu moc spat jsem nastydla blbe se mi lezi, pretaceni boli, no hruza a prijde mi ze mimco citim min.. snad je vse ok, zitra mam monitory ale pouze ty, zadny utz ani vysetreni tak nevim zda si jo nevynutit, uz se nehybe tolik jak predtim

ajdamajda
10. únor 2019

U mě nic . Ani náznak . V noci mě hrozne palela zebra takže jsem měnila polohy . Ale když na to koukám tak tady budu snad nejdéle vcelku. Někdo to má jiste sekci a někdo už dávno jasné indicie k porodu. A teda musím říci ze si to fakt už neuzivam. Připadám si jako pes privazany u boudy protože nemůžu s dětmi nikam na výlety aby mě to nechytlo někde venku . Fakt nevím jak bych je kocirovala zpět domu s kočárem a tahala ho ze schodů ještě po rampe.
A na telefon jsem už alergicka a dokonce i na větu jak se citis. 😌

plamenak11
10. únor 2019

@ajdamajda ja naznaky taky na bodu mrazu a neboj ja tu budu kdyztak dyl 2v1 nez ty 😉 termin mam za 10 a 14 dni

seveneye
10. únor 2019

@plamenak11
@ajdamajda
@jjituli
@basice
@dominika963852
Jsme tu jak jeden velky tehotensky lazaret🙈uz me je i trapny vam tu psat co mam zase za priznaky,ale vcera jsem tak stresovala,ze me z toho rozbolel i zaludek.hold nemam rada situace nad kteryma nemam kontrolu a jako prvorodicka sebevedomim zrovna neoplyvam...dokonce jsem si uz zacla v duchu nadavat zda jsem nemela na nejaky ten predporodni kurz poctive preci jen chodit,ale to jsem byla hrdinka,ze netreba...

ajdamajda
10. únor 2019

@plamenak11 já zítra . 😒

ajdamajda
10. únor 2019

@seveneye všechno ke konci je normální včetně toho ze chceme porodit . Já teda fakt ty konce u tehotenstvi nemusím . U obou kluků jsem se cítila minimálně do 6.mesice jako netehotna . Do 17tt žádný břicho vůbec .
Konce teda hrozny a to už jsem kvetla. A s malou sice jakoby viditelný problém ne (s klukama koliky a zanet hrtanu a podobne lahůdky ) ale zase se cítím víc ble, tezkotonazni, přibrala jsem nejvíc , nejvíc trpí zada a s dvouma rarachama to třetí tehotenstvi po sobě už není žádný med . Čím déle to trvá tím víc už bych byla rada věděla jaký udělat režim dne , jak se szit. A ta zima tomu neprispiva. Zamraceno, neustále se mění teploty a venku dlouho člověk nevydrží .
V létě to není taky hitparáda. Klasické jaro a léto zmizelo takže jen extrémy . A ty mi obecně nedělají dobre protože na to telo není nastaveny

dominika963852
10. únor 2019

@basice slibně to vypadalo no 😁 zítra mám k večeru kontrolu u Dr tak jsem zvědavá.
Snad to od něj nechytíš že, to by bylo na prd.

@seveneye jojo, ráno ještě zátka. Občas mam ms bolesti, ale nikdy nic většího.

@jjituli gratuluji aspoň prvorozenymu k narozeninám 😘

@plamenak11 já si v pátek o vyšetření řekla, nebavila mě ta nejistota, zkusit to můžeš.

dominika963852
10. únor 2019

Až my tu všechny porodime, tak bouchnutí šampus 😂😂

seveneye
10. únor 2019

@dominika963852 jj to neni spatnej napad,mam tu dve lahvinky v zasobicce jeste od silvestra🤩

cuccinka
10. únor 2019

Dobre rano holky, s tím vytokem.. taky na něj trpím ale ráno jsem si sedla a ucitila mokro,tak jsem letěla na zachod až me to i teklo jemne po nohách. Na pyzamu flek tak o 10 cm. Jinak nic, průjem a od té doby klid. Může to být jen ten výrok? I když toho bylo o dost víc než jsem zvyklá? Hlen,cucky,barva - nic..

basice
10. únor 2019

@ajdamajda taky už s dětmi, spíš tedy jen se synem, nikam moc nechodím až mám trochu výčitky, že jsme většinu dne zavření doma, ale už mě nějak dochází na procházky energie. Občas vezme syna ven babi s dědou nebo i dcera. Ale ty konce jsou vážně na prd, když už jsou doma starší děti.
@dominika963852 no to doufám, že to od něho nechystím nebo třeba děti. Zatím se držíme. Ale manžel vypadá chvílemi na umření 🙂. Nesnáší rýmu a přitom toho hodně vydrží když ho něco bolí a rýma ho vždy strašně rozhodí 🙂

plamenak11
10. únor 2019

@ajdamajda tak to vidim ze pak porodis z niceho nic klido hned 🙂

plamenak11
10. únor 2019

@dominika963852 my mame plnej zasobnik lahvi 😁

ajdamajda
10. únor 2019

@plamenak11 no z toho mám trochu hrůzu protože takové sny jsem měla. Ale bohužel jsem je měla i o tom ze rodim dřív 😀 a to se nesplnilo. Takže kdo vi . Ale ze bych chtěla jít po ulici a pak lovit dítě v kalhotách , to ne 😂

bombat
10. únor 2019

@seveneye Ze mě odchází dál. Tentokrát úplně samovolně, řidší a ještě krvavější. Myslím, že to bude brzy, ale vůbec si netroufám odhadovat kdy. (Dnes? Zítra? Pozítří?) Myslím, že týden už to takhle nepotáhnu. Kontrakce mám, ale jak noty na buben.

kleninka
10. únor 2019

@cuccinka a neunika ti plodovka?

seveneye
10. únor 2019

@bombat jj tak nejak,pochoduju tady s vlozkou,intimka uz je na nic,varim si malinik a premyslim co dal...to krvaceni je slabe,ale znervoznuje me...nevim jak dlouho to muze trvat a dole jen obcas ms krec,nic pravidelnyho,co by stalo za rec.

cuccinka
10. únor 2019

@kleninka asi ne, od té doby nic 🤔

jednaholkaa
10. únor 2019

@beruska125 Takze dva dny na ni svitili a kleslo to tak malo? To je asi naka saskarna to ozarovani... Premyslim, ze kdyby na to melo dojit tak to odmitnu..pokud to nebude nad 300. Dulezitejsi je mit mimi u sebe.
A holky, u me samozrejme taky nic novyho. Nic me neboli, bricho v klidu, akorat jsem zacala byt naka nadrzena, preci jenom ty tri tydny bez sexu nebo kolik to je, dyt to neni zdrave! 🙂) Asi budem muset zacit "vyhanet" 🙂)

skretik
10. únor 2019

@seveneye takhle slabe jsem krvacela pred prvnim porodem, jako doznivajici MS, 4dny po terminu, lekla jsem se, jela vecer do porodnice tam me zprdli, ze tohle neni krvaceni a porodila jsem druhy den v 11 😉

Strana