Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@val333 myslis, ze vas zitra uz pusti? A on se toho prsa po 10ti minuntach pusti a breci, neduda?
Me dneska prcek taky porad breci a ja vubec nevim proc. Nejradsi by byl jedine na ruce 😞. Ted spal chvili v polstari a vypadl klidne, tak jsem hned nakonec jeste doobjednala hnizdecko, tak uvidime, snad to ted nebude takhle kazdy den 🙈 .
Holky jsem po prijmu v porodnici, zatim teda nerodim ale uz si me tu nechaji.prosakuje mi plodova voda,asi od toho vcerejska,takze jsem supem rovnou dostala atb a cekam co bude,po vysetreni uz jsem hold odzatkovana bud zacnu rodit sama nebo rano vyvolavacka....
@skretik zítra ne, nejdříve až v úterý... No on se po těch 10ti minutách pustí, prso už nechce vůbec do pusy... Pak už slyším jak mu skrnda v bříšku , tak ho nechám ve vyvýšené poloze a do 15 minut mi Blinka, někdo málo, někdy fakt hodně... Pak ho nechám ještě chvilku odpočívat, to on je jakoby v takovém polospanku, ale když ho chci pak dát ještě k prsu, tak už vůbec nechce, ani jen tak na zuzlani... Tak ho pak vezmu, závěti zpět sestřičkam ... On se cestou vzbudí ještě víc, začne se vztekat a už pomůže jen ten cumel
@elu001 U nás je to taky kolotoč. Bohužel bývá vzhůru v noci od půlnoci do 2. Snažím se ho držet vzhůru přes den, ale nejde to vždy bohužel. Vydrží koukat asi 2 hodinky. Ráno spíme i do 9. Starší dítko vozí manžel do školky. Pak prospi celé dopoledne a až navečer kouká. Je to těžký to nějak nastavit. Zvlášť, když jdu s kočárkem a v něm spí.
@seveneye jeeeee, já si říkala co s tebou je 😉 no tak paráda, hlavně že jsi jela. Hodně stesti, vyvolavacky se neboj, u prvního syna to šlo jak po másle 😊
@val333 prdola malej 😍 . Ty si v té porodnici taky užíváš viď 🤔 tolik dní.
@seveneye držím palce, ať všechno dobře dopadne 😘🍀
@dominika963852 ty se držíš? Já mám zítra první kontrolu v porodnici, tak jsem zvědavá 😀
@skretik
@kleninka
@dominika963852 holky vy jste tak úžasné! Moc moc děkuji za to, jak to tu semnou řešíte ❤️ bez těch návštěv už to tu vážně nedávam... Včera jsem brečela mamce do telefonu asi 20 minut... Ale dneska už jsem se hodila do klidu... Prostě to tu nějak už doklepeme a doma pak musím přijít na to, jak na malého, aby nebyl tak mrzutý...
Holky dekuju za podporu!vubec by me nenapadlo,ze pojedu rodit takhle bez typickych priznaku...pry mam nalez peknej,tak snad to vypukne i samo.kazdopadne kvuli te plodovce vstupni vysetreni na sucho,celkem prima zacatek🙄
Holky, mě dnes tak bolí stydká kost, že skoro ani chodit nemůžu 😔. To jsem zvědavá jak ještě dlouho do porodu budu dlouho fungovat. Zítra má manžel narozeniny a byl by to krásný dárek, kdyby se malá narodila. Ale nějak v to ani nedoufam 😔
@val333 ten je zlatej😊 doma je doma tam ti bude líp a určíte sa s malým zladite, za mne dudlík mněli obě děti a nikdy nebyl problém s kojením ani od naučení, takže se toho neboj hlavně, že je klidnej uvidíš doma to bude určíte postupem lepší...
@seveneye držíme palce 😊ať to jede lehce..
@michaelarei děkuji 😊 fakt jste mě uklidily holky
@basice Noo to by bylo hezké spolu s tatínkem☺ Ten Můj taky malé dohovara, aby se narodila 13 tak jak von ,akurat on je jiný měsíc 😀 No uvidíme co ráno řekne dr.
@val333 to jsou ty hormony, máš na to nárok 😉 ono si to sedne až budete doma v klidu .

@beruska125 no právě mám z toho strach, nechtěla jsem dávat dudlík, ale prostě když vidím, že zatím na něj opravdu nic jiného neplatí... Ta noc a celý den, co jsme spolu byli, než mi ho zas vzali byla šílená... Nenechal se utišit vůbec ničím 🙁 ani když jsem si ho k sobě přitulila