icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
10. únor 2019

@beruska125 no právě mám z toho strach, nechtěla jsem dávat dudlík, ale prostě když vidím, že zatím na něj opravdu nic jiného neplatí... Ta noc a celý den, co jsme spolu byli, než mi ho zas vzali byla šílená... Nenechal se utišit vůbec ničím 🙁 ani když jsem si ho k sobě přitulila

val333
10. únor 2019

@skretik jj, právě že mu to stačí, ale má to vypito za 10 minut a ten čas mu nestačí k tomu, aby u toho kojení pěkně zabral k spánku... Místo toho se rozpláče... A ještě hodně zvrací... Tak to ráda slyším o tom dudliku

skretik
10. únor 2019

@val333 myslis, ze vas zitra uz pusti? A on se toho prsa po 10ti minuntach pusti a breci, neduda?
Me dneska prcek taky porad breci a ja vubec nevim proc. Nejradsi by byl jedine na ruce 😞. Ted spal chvili v polstari a vypadl klidne, tak jsem hned nakonec jeste doobjednala hnizdecko, tak uvidime, snad to ted nebude takhle kazdy den 🙈 .

seveneye
10. únor 2019

Holky jsem po prijmu v porodnici, zatim teda nerodim ale uz si me tu nechaji.prosakuje mi plodova voda,asi od toho vcerejska,takze jsem supem rovnou dostala atb a cekam co bude,po vysetreni uz jsem hold odzatkovana bud zacnu rodit sama nebo rano vyvolavacka....

val333
10. únor 2019

@skretik zítra ne, nejdříve až v úterý... No on se po těch 10ti minutách pustí, prso už nechce vůbec do pusy... Pak už slyším jak mu skrnda v bříšku , tak ho nechám ve vyvýšené poloze a do 15 minut mi Blinka, někdo málo, někdy fakt hodně... Pak ho nechám ještě chvilku odpočívat, to on je jakoby v takovém polospanku, ale když ho chci pak dát ještě k prsu, tak už vůbec nechce, ani jen tak na zuzlani... Tak ho pak vezmu, závěti zpět sestřičkam ... On se cestou vzbudí ještě víc, začne se vztekat a už pomůže jen ten cumel

val333
10. únor 2019
val333
10. únor 2019

@seveneye jejdamane, tak ale to je dobře, že máš ty ATB, to bys pak mohla dopadnout jako já... Tak na tebe myslím 🙂

kleninka
10. únor 2019

@seveneye Tak precejen se o víkendu něco děje 😊 Tak snad se brzy dočkáš a bude pondelnatko 😊

skretik
10. únor 2019

@val333 ten je sladkej jak se mraci ❤️❤️❤️, vypada hrozne rozumne ❤️. Dudliku se neboj, kdyz ho to uklidni je to lepsi nez ho nechat rvat.

kleninka
10. únor 2019

@val333 Snad už bude jen lépe a pustí vás domů. A super, že jsou kloboučky odbourany. Malému zajisté taky chybíš a když dudel pomůže dej mu ho. Lukášek dudel má a kojím bez potíží.

skretik
10. únor 2019

@seveneye drzim palce at to mate brzy za sebou!!!

kleninka
10. únor 2019

@elu001 U nás je to taky kolotoč. Bohužel bývá vzhůru v noci od půlnoci do 2. Snažím se ho držet vzhůru přes den, ale nejde to vždy bohužel. Vydrží koukat asi 2 hodinky. Ráno spíme i do 9. Starší dítko vozí manžel do školky. Pak prospi celé dopoledne a až navečer kouká. Je to těžký to nějak nastavit. Zvlášť, když jdu s kočárkem a v něm spí.

dominika963852
10. únor 2019

@seveneye jeeeee, já si říkala co s tebou je 😉 no tak paráda, hlavně že jsi jela. Hodně stesti, vyvolavacky se neboj, u prvního syna to šlo jak po másle 😊

dominika963852
10. únor 2019

@val333 prdola malej 😍 . Ty si v té porodnici taky užíváš viď 🤔 tolik dní.

jjituli
10. únor 2019

@seveneye držím palce, ať všechno dobře dopadne 😘🍀
@dominika963852 ty se držíš? Já mám zítra první kontrolu v porodnici, tak jsem zvědavá 😀

val333
10. únor 2019

@skretik
@kleninka
@dominika963852 holky vy jste tak úžasné! Moc moc děkuji za to, jak to tu semnou řešíte ❤️ bez těch návštěv už to tu vážně nedávam... Včera jsem brečela mamce do telefonu asi 20 minut... Ale dneska už jsem se hodila do klidu... Prostě to tu nějak už doklepeme a doma pak musím přijít na to, jak na malého, aby nebyl tak mrzutý...

seveneye
10. únor 2019

Holky dekuju za podporu!vubec by me nenapadlo,ze pojedu rodit takhle bez typickych priznaku...pry mam nalez peknej,tak snad to vypukne i samo.kazdopadne kvuli te plodovce vstupni vysetreni na sucho,celkem prima zacatek🙄

basice
10. únor 2019

@seveneye tak hodně štěstí ať to jde rychle a máš brzy miminko u sebe😉
@val333 krásnej brouček 😘. Dudlíku bych se také nebála. Dcera ho měla a byla daleko klidnější než syn bez dudlíku. Ten si dělal dudlík že mě.

basice
10. únor 2019

Holky, mě dnes tak bolí stydká kost, že skoro ani chodit nemůžu 😔. To jsem zvědavá jak ještě dlouho do porodu budu dlouho fungovat. Zítra má manžel narozeniny a byl by to krásný dárek, kdyby se malá narodila. Ale nějak v to ani nedoufam 😔

michaelarei
10. únor 2019

@val333 ten je zlatej😊 doma je doma tam ti bude líp a určíte sa s malým zladite, za mne dudlík mněli obě děti a nikdy nebyl problém s kojením ani od naučení, takže se toho neboj hlavně, že je klidnej uvidíš doma to bude určíte postupem lepší...

michaelarei
10. únor 2019

@seveneye držíme palce 😊ať to jede lehce..

val333
10. únor 2019

@basice děkuji 😊 fakt jste mě s tím dudlíkem uklidnily... A nebojy může to přijít i zítra... Mě to taky začlo z ničeho nic, ještě hodinu před kontrakcema jsem měla vanu a vztekala se, že to nepomáhá 😀

iris92
10. únor 2019

@seveneye drzim palce . At se to rozjede samo, to je vzdycky lepsi a at to v pohode zvladnes 😉

basice
10. únor 2019

@val333 Dekuji 😉, taky v to doufám, že to příjde bez varování 😉

val333
10. únor 2019

@michaelarei děkuji 😊 fakt jste mě uklidily holky

michaelarei
10. únor 2019

@basice Noo to by bylo hezké spolu s tatínkem☺ Ten Můj taky malé dohovara, aby se narodila 13 tak jak von ,akurat on je jiný měsíc 😀 No uvidíme co ráno řekne dr.

spid
10. únor 2019

@val333 taky mela mala dudlik kvuli sviceni, a moc pomohl, kojeni bylo dal ok 😊 a bud v klidku, 20 min brecet je fakt v pohode😉 ja brecela cely sestinedeli..jsou to hormony, zmeny, unava,adaptace na vse nove ...presne jak pises, hodit se do klidu a vsechno bude fajn

val333
10. únor 2019

@spid no já brecim pořád, ale sama tady na pokoji... Pro sebe... Ale dneska ne! Dneska jsem si to zakázala...

cuccinka
10. únor 2019

@seveneye tak super 🙂 podavej informace a držím pěsti. Škoda že se tam nepotkame 🙁 pritel/manžel tam je s tebou ?

dominika963852
10. únor 2019

@val333 to jsou ty hormony, máš na to nárok 😉 ono si to sedne až budete doma v klidu .

Strana