icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

basice
11. únor 2019

@garfa4 moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka. 😘.
Tak přeci jen bsebo víkendu rodilo 😉.

val333
11. únor 2019

@jessulka mě mamka založila pro malýho dětské konto v bance a dá tam nějaký počáteční vklad, ke kterému pak budeme společně malému přidávat 🙂to taky není špatně, ne? A nemáš to žádné stavebko, takže z toho můžu kdykoliv něco pro malýho koupit, kdyby bylo nejhůř, jinak je to samozřejmě pro něj, až bude větší 🙂

smigli
autor
11. únor 2019

@garfa4 Gratuluji k miminku. Tak jsi to mela akcnejsi, ale to nevadi, hlavne, ze jste uz oba v poradku. 🙂 Preji at se hezky szijete.

smigli
autor
11. únor 2019

My dneska desna noc. Malej do jedny rval, ale fest. Prso nechtel, dudlik nechtel, plina sucha, espumisan dostal a nic, tak nevim, co mu bylo. Nekdo z nas po jedny vycerpanim usnul, nevim, jestli on nebo ja, nakonec oba. A starsi syn rano scena, ze nechce do skolky, ze chce byt doma s maminkou.. Dneska ho v poledne vyzvedavam, tak uvidime, jak to zvladnu s dvema detma. Zitra ma syn cviceni, tak to prubnu s malym taky a doufam, ze to prospi..

kleninka
11. únor 2019

@seveneye ono ti to přijde jako ucuravani. Zvlášť, když mimi naleha hlavičkou a je jak špunt, ale u mě asi hlavu občas zvedl a teklo toho více. Já mám od ségry zkoumadlo na plodovou vodu, takže jsem měla jistotu. Po nakapani to zezelena, ale musíte téct na klasickou vložku. Jestli to příště poznáš toť otázka. Můžeš mít úplně jiný průběh. A snad už ti to rozjedou a nebudeš tam zbytečně celý den. Těšíme se na informace 😊

misak48
11. únor 2019

@garfa4 moc gratuluju 🙂
@seveneye držím palce, aby se už začalo něco dít a melas to za sebou. To čekání v porodnici je totiž ve výsledku ze všeho nejhorší...

Jinak u nás teda dneska noc docela ukázková. Po té šílené na včerejšek, kdy jsme byly skoro celou noc vzhůru s malou obě to dnes bylo za odměnu. Šla jsem si úplně mrtvá lehnout s ní už v 8 a během noci jsme vstávali jen v 1 a ve 4 na rychlé kojení. A pak vydržela do 8 🙂 takhle dlouho jsem v noci nespala celou druhou půlku těhotenství 😀

seveneye
11. únor 2019

@kleninka pokud bude dalsi priste tak si opravdu dam majzla!!!me to fakt neprislo,a kdyz jsem pak volala do porodky,pani radila intimka na nic dejte porodni vlozku,hlidejte pohyby atd. a pokud bude vlozka fakt mokra dojedte,jenze ono to pres noc ustalo,vlozka rano naprosto ok,jen slabe spineni a nic neobvykleho a az odpo vylozene ta cerstva krev,to uz jsem mela nahnano a jeli jsme.jenze ta prodleva uz tu proste byla...

Kazdopadne holky nalez pres noc zlepsen a uz vyvolavame,dostala jsem jednu tabletu a vsichni veri ze se to pak rozjede.snad uz to pujde dobre.

dominika963852
11. únor 2019

@seveneye Držím palce . Určitě to bude co nevidět 😉 . Těšíme se na fotku miminka 😍

bombat
11. únor 2019

@garfa4 Velká gratulace!

tynazezu
11. únor 2019

@jessulka a další..
Holky, které jste po CS, jaké jste meli kalhoty na cestu z porodnice, aby vás netlačila a bolela jizva?

bombat
11. únor 2019

@dominika963852 @seveneye U mě byl odchod hlenu skutečně začátek porodu, stihli jsme to ještě o tom žádaném víkendu, v neděli v 23,40 😄.

@seveneye Moc na Tebe myslím, ať Ti to dobře dopadne.

dominika963852
11. únor 2019

@bombat Závidím :D u mě nic...ticho po pěšině 😒

kleninka
11. únor 2019

@bombat no nepovidej paráda 😊 moc gratuluji a hodně zdravíčka přeji 😍🍀a nějaké informace a fotečku prosím 😀

michaelarei
11. únor 2019

@garfa4 Gratulace k maličké ❤

val333
11. únor 2019

@bombat jeeee, takže nedelnatko, gratuluji 😍

michaelarei
11. únor 2019

@jessulka Jeej a ja myslela jak ti bude pomáhat s malou ☹
Taky onemocněla dcera v sobotu má horečky vysoké a děsne ji bolí hrdlo ,tak ja se držím dál a manžel se stará aj ted k dr s ní zajel a mamka přijde strědu ráno... jsem neskutočne vdečná, že mi tak pomahají a nejsou sebecký myslí na miminko a mně ❤
Holky ja jsem po poslední kontrole cs6 prej vše vyzerá dobrě dr. jse mně ptala zda chci Hamiltona ,že to bude dnes nebo ráno, já ješte odmítla počkám na mamku nechcu dceru nemocnou nechat samou doma ...a v strědu ráno porodnice ...

@seveneye Juj to čekáni ,ale už se dočkáš miminka 😉

michaelarei
11. únor 2019

@dominika963852 Neboj už se nám určite narodí...musí 😅

basice
11. únor 2019

@bombat také moc gratuluji 😘 a to byla tedy také rychlost.
@dominika963852 u mě také nic 😔. Takže předpověď doktora se nevyplnila 😔. Bolí mě jen ta stydká kost, ani žádní extra poslíčci 😔. Ale já mám ještě pořád čas....11 dní do porodu. Ale ty už máš po termínu, ne?

dominika963852
11. únor 2019

@michaelarei To mě jediný uklidnuje, že max týden a bude to :D

michaelarei
11. únor 2019

@dominika963852 jj presně víc ne 😉

skretik
11. únor 2019

@bombat gratuluju,ja si to myslela,ze se neco deje,kdyz nepises 😄 a to same @ajdamajda ta taky nepise

dominika963852
11. únor 2019

@basice Tak to je škoda že... doktor tě tak navnadí a prd z toho.
Já už mám po termínu, sice jen dva dny,ale očekávání už bylo. Manžel si dělal srandu, že porodím v létě 😀
Občas mám takovou náladu,jako že dobrý on jednou určitě vyleze...ale pak mě přepadne taková depka,že ještě nic :-/ .

michaelarei
11. únor 2019

@bombat Velká gratulace 😉

dominika963852
11. únor 2019

@skretik @renulka taky nějak nepíše :D
@bombat 🎉 taky gratulujiii moc

renulkka
11. únor 2019

Holky, všem novopečeným maminkám moc gratuluju! 😍 A ať miminka dělají jen samou radost 😊

skretik
11. únor 2019

@misak48
@smigli my meli vcera silenou noc a den, byl strasne neklidny a pres furt brecel,dnesni noc uz dobry, akorat byl teda vzhuru uz v 6, ale v 7jeste usnul,tak se jeste valim. Uz vam upadl ten pupik? Jemu se odlupuje a mel tak trosku krev,tak jsem si rikala jestli ho nebolelo to 🤔? S tim odchodem sourozencu je to des, ten muj taky breci,ze nikam nechce a chce byt doma s nama,ted jsou 2 dny na horach,dnes se vraci a zitra leti na tyden za teplem, tak snad nebude zase dalsi scena 🙈

skretik
11. únor 2019

@dominika963852 ha uz pise 😄

renulkka
11. únor 2019

Holky, u nás pořád nic.... Večer mě zas namlsali poslíčci, měla jsem k nim i šílený průjem 🙈😀 Tak už jsem měla malinkou radost, že se to rozjíždí jako u mladší dcery a ono to do dvou hodin zas přešlo 🙈😀 Já už jsem říkala manželovi, že letos rodit nebudeme, ať si nechá zajít chuť na bečku 😂 Ve středu nejspíš poslední kontrola u moji dr... Tak jsem zvědavá, kdyby byl alespoň nějaký náznak, že se něco chystá 🤔 V pátek jinak máme termín, jak podle ult tak i podle ms 🙈 No jsem zvědavá, který den si prdelka vybere 🙂 Dost teď ubrala na pohybech... Jen cítím jak občas vystrčí prcku, jak se převalí a tím to končí... Tak snad nabírá síly 🙏😍😀

dominika963852
11. únor 2019

@skretik Aj, tak ještě @ajdamajda :D

dominika963852
11. únor 2019

@renulkka U tebe je to fakt mazec :D Vůbec ti to nezávidím. To jsem zvědavá na středu, co ti dr řekne 🙂 .

Strana