icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

mrs_v
12. únor 2019

@ajdamajda Ali, gratuluji k léčivému porodu a ke krásné dcerušce ❤️🌹 ať ji na cestu životem svítí šťastná hvězda 🌟🍀

zuzekk
12. únor 2019

@ajdamajda blahopřeji! Už jsem o vás měla obavy, jak to dopadne- a super!

smigli
autor
12. únor 2019

@skretik Zadny svedeni, siti mam uvnitr, stehy jeste nevypadaly vsechny. Ocistky trochu jeste mam, na doma dodelavam poporodni, na ven jen intimka. Na myti mam penu Gynexid, ta je super. Mohla by pomoct i s tim svedenim..
A dnes jsme absolvovali cviceni starsiho i s malym, hezky to cele prospal, tak parada. 😉

smigli
autor
12. únor 2019

@ajdamajda Teeda! Takhle vypada matka po porodu?? :-O Moc ti to slusi!

cuccinka
12. únor 2019

@ajdamajda gratuluji hlavně zdravíčko přeji 🙂

skretik
12. únor 2019

@smigli ja Ti ani nevim kde mam siti 🤔, Gynexid pouzivam taky,ta je super. A ted jsem zas zacla krvacet,kdyz jsem sla na zachod, takze na intimku to jeste neni 😏. Ten idelyn mi asi zabral,dneska uz to svedeni lepsi. Za to dojit si na velkou,to je stale boj 🙈. Super,ze jste to zvladli,ono to pujde, dnes tu byla kamoska a uplne jsme se schodli,ze se to da i bez chlapu vsechno zvladat a mnohdy i lip nez s nima 😅.

zuzekk
12. únor 2019

Holky, co se škytavkou??

jednaholkaa
12. únor 2019

@ajdamajda Jee, super, krasna fotka, moc gratuluju! A neni malicka, uzasny 🙂)

ajdamajda
12. únor 2019
ajdamajda
12. únor 2019

Už jsem jedla, čekáme na papíry a do postele domu 🙂 už bych si dachla

plamenak11
12. únor 2019

@ajdamajda teeda, takhle chci po porodu vypadat taky 😱😊

smigli
autor
12. únor 2019

@zuzekk Se skytavkou nic, odezni sama. Je to u mimin bezne. 😉

smigli
autor
12. únor 2019

@skretik To mas naprostou pravdu! Jako je pravda, ze se ted nemusim zatezovat nakupem a vcera me dokonce poslal spat, kdyz prisel z prace a videl me. Ale obcas je taky na palici, vycita mi, ze porad smrdime doma a ze nejdem nikam ven. Jako o vikendu, ja tu se zabalenyma kozama a horeckou, v nedeli uz mi bylo lip a on si myslel, ze jako pujdem ven na prochazku a nepochopil, ze teda jako nikam nejdu. :D

yvonneullmann
12. únor 2019

Kuk 🙂)

skretik
12. únor 2019

@smigli a uz teda dobry ty prsa ? Ja chodim tak max na 20-30min ven. Vcera jsme nebyli vubec, porad v nem tak chrci, vsichni kolem nemocni,tak se bojim, zitra jdeme k dr. Dneska mi zas kluci odjeli a ja se teda nudim musim rict 🙈

skretik
12. únor 2019

@ajdamajda kluci tam teda byli s tebou?

smigli
autor
12. únor 2019

@skretik Jj, fleky zmizely, neboli to. Tvaroh udelal zazrak. 😉

seveneye
12. únor 2019

@ajdamajda tak jste to holky zvladly bez ztraty kyticky,super😍

kleninka
12. únor 2019

@ajdamajda moc gratuluji 😊 a teda takto vypadat po porodu luxus 😀 a to už jdete domu?
@yvonneullmann To je božan 😍😍

cuccinka
12. únor 2019

Holky, máte ve vajicku novorozeneckou vlozku? Já mám tu co tam byla ale nějak se mi nezdá 🤔 co myslíte??

andelka
12. únor 2019

@skretik já jsem 17 dní po porodu,nesvedi mě nic. Používám normální vložky.

andelka
12. únor 2019

@zuzekk se škytavkou nic,přejde sama. Fanda často skyta.

smigli
autor
12. únor 2019

@cuccinka No ja nevim, tohle se mi nezda jako novorozenecka vlozka. To vypada jako normalni vlozka pod dite.

andelka
12. únor 2019

@cuccinka novorozencka vložka by měla chránit hlavičku ne? Též se mi to nezdá.

ajdamajda
12. únor 2019

Holky kluky jsem poslal domu a pak jsem se psychicky odblokovala.
Jinak se cítím úžasné , máme vše a jsme na cestě do postele . Malá spinka , kojila se 2x . Pěkne papá.
Všichni úžasni a předčilo to má očekávání 🙂 .
Během porodu jsem si sahala na hlavičku . Pak to sepisi 🙂

bombat
12. únor 2019

@skretik Svědění bude podle mě průvodní příznak hojení. Obecné to tak bývá, zraněná po porodu jsem ale nikdy nebyla, tak nevím.

ajdamajda
12. únor 2019

Teda musím říci ze se těšíme do vlastní postele 🙂 . Ambulantní porod úžasný . Užila jsem si to vlastně . Nevím ani jak poděkovat personálu víc kromě pochvaly na ředitelství

bombat
12. únor 2019

@ajdamajda Já jsem dětem taky sahala na hlavičku, i jsem na ně mluvila ❤... Gratulace k narození holčičky!

cuccinka
12. únor 2019

@andelka @smiagli me to taky přijde jako " na hovno " a myslíte že mám pořídit? Nebo ne? Bude navlecenej a do toho mám fusak emitex tak nevím právě 🤔

misak48
12. únor 2019

@jednaholkaa dneska jsem to ještě probírala s laktační poradkyní (mluvila jsem s ní kvůli jiné příležitosti) a už teda s humorem. Zasmaly jsme se a říkala, že kolikrát ti pediatři hlásají ještě mnohem větší bludy. A že bohužel ne každý to dokáže hodit jako já za hlavu a pak vznikají ty hlavní problemy, vystresovane matky a ubrecene děti na UM...

Strana