Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka no většinou ji něco steče do krku a zakucká se. Libenar půl naráz do jedné, půl do druhé dírky, pak to funguje v podstatě jako nosní konvička. Sterimar zmačknout na ty 2 vteřiny.
Namočím “uchošťour” do mm a jemně vyčistím nosík. Dá se to dělat i kapatkem, jen bohužel tím nedisponuji. Ona to snáší dobře, furt spí a nebo se kojí. Já to snáším hůř :D
@garfa4 nojo, ale my jsme dneska 2tydny po porodu! ! Jako zvyšuje se to, ale tak strašně pomalu, že to s růstem (a věkem) nekoresponduje. Jinak stejný průběh, zhubl cca 300g, k porodní váze se vrátil v 10dnech.
LP mám svou PA, volám jí, dnes zase přijde. Dala mi homeopatika, ty jsem už vymenila za bylinky + laktacni čaj. Mlíka mi připadá že nemám málo, jen to do něj dostat...
@basice zatím to nechávají dost na mě a na mém rozhodnutí.. vše je jinak v pořádku,tak zatím není extra důvod vyvolávat.. ale po 42 tt (v pondělí) už asi svolím k hamiltonu, kdyby se nic nedělo přes víkend :D ale doufám, že se dít začne 🙂 gratuluji k miminku a držím palce, ať se brzy vše urovná a sehrajete se ❤
@jednaholkaa joo, jsem mega gigant :D měřím sotva 150 cm, tak je to asi i tím 🙂 u prvního těhu to bylo ještě horší..teť mě ta starší prohání natolik, že mi nedovolila přibrat 20 kg :D Jinak mimčo se mi taky furt točí a točí.. ale už "cítím že se to blíží" :D
@jjituli Ahojky, nenechali si tě tam rovnou? :D 😉
@ajdamajda Vypadáš úžasně, kdo by řekl,že jsi rodila. Máš můj obdiv 💃👏
Holky, tak já jsem po kontrole 😉 Moč dneska ok, vnitřně mě dr nevyšetřovala, jen pásy... Ty ze začátku nic moc, musela jsem jíst bonbóny a doktorka třásla břichem... Tak pak se ozvy zlepšily... Děloha pracuje, byla tam jedna pidi kontrakce a pak křivka skočila na 80 a drželo se to pořád kolem 80-90... Ale na porod to zatím nevypadá 😐 Prý kdy jsem rodila holky, říkám obě před termínem 😀 Tak se máme o víkendu snažit, abych porodila 🙈 Jak kdybych se nesnažila už víc jak týden 😂 Pokud do středy neporodím (40+5), tak kontrola ještě u mé dr, udělala by komplet vyšetření i ultrazvuk a předala mě do porodnice... 🙄 Tak se modlím, ať se malá rozhoupe 🙏
@jessulka já právě postupně zkouším, když se osype tak bych pak už nejedla. Pomeranče sem ještě nezkousela. Ale kromě nadymavych jídel jim zatím vše 🙂
@renulkka Mě říkali v pátek, že nic neukazuje na porod - děloha klidná, CS 2-3 - a v neděli byl na světě.
Já jsem se tím nenechala moc rozhodit, každý den jsem viděla nové známky blížícího se porodu a kdybych to popohnala, určitě bych rodila i o něco dřív, v neděli přes den. (Chtěla jsem ale klid a noc, tak jsem se schválně vyhýbala vší aktivitě, odpočívala a spala, čímž kontrakce vždycky ustoupili.)
Oni to nepoznají, je to takový odborný odhad. Basice měla podle svého doktora rodit právě ty dny a já jsem rodit neměla. Nic si z toho nedělej.
@renulkka tak to máme od doktora stejný postup. Když do příštího týdne neporodim, tak už mě take předá porodnici a tam se uvidí, zda budou vyvolávat, ale to vážně nechci. Chci aby to přišlo sama, takže klidně i ten další týden po TP vydržím, pokud bude vše v pořádku.
@bombat máš svatou pravdu, myslím, že ty monitory o ničem nevypovídaji a nedá se podle toho poznat, kdy přijde porod. To samé i vyšetření, to jsou jen odhady. Já už podle doktora a vnitřního vyšetření měla dávno porodit 😣
@tynazezu moc gratuluju
@tynazezu Moc gratuluji 🙂 Myslela jsem na tebe 😉

@mrs_v Mam ji v noci nechat spat, nebo mam kapat do nosu a odsavat i v noci? I kdyz ji v noci prebaluju, tak mi u toho spí.