Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Ahoj holky, tak ja byla dopoledne s Terezkou u dr. delala ji CRP. Antibiotika mit nemusi. Tak mam pokračovat v tom co mi rekla do telefonu ve čtvrtek. 2 kapky Fenistilu 3x denně a kapat a odsavat nosanek. Ven na procházku nesmi. A ja se tesila, ze ji veznu na chvilinku cen, kdyz je tam tak krásně slunecno.
@skretik Uz se zacala smat, prďolka moje malá. A Verunce uz je konečně líp, hraje si. Terezka dnesek asi zase prospinka, tak ji necham ty tri hodky a pak ji nakojim a udělame nosanek. V noci jsem spala tak hodinu nejvíc. Chovala jsem ji a hlidala jak dycha. Tak kez by ted spibkala pres odpoledne, Veruncebpustim pohadku v pokojicku na disku a ja to zalomim v obýváku na sedacce. Jsem jak chodici Zombie.
@dominika963852 Domi,ne ne..prej vy už rodite 😁 otevřená na 3cm,monitor i utz vše ok,ale jinak poslána domů 😁
Holky, koukam na to nositko Kibi, jaké mám tedy Terezce koupit? Nechám si ráda poradit.
@jessulka
@andelka holky, kdyz ja porad nekojim, nemam asi mleko ☹ pravidelně přikládám, malá se přisaje a cucá. Ale když si zmacknu bradavku, nic neteče, tak mam obavu, ze ji to prostě jen baví. Pak ji dam UM a to vypije rychlosti blesku 40ml. Předpokládám, že kdyby se předtím nakojila, tak to UM takhle nevyžahne. Nebo ji toho UM dávám málo? Ona i po těch 40 ml za chvilku spokojeně usne.
@garfa4 Ja jsem v porodnici dostavala pro Terezku jen 20ml, aby pak mela misto na kojené mlicko, kdybych se treba rozkojila. Prikladala jsem často, nahrivala jsem prsa v teple sprše a vypila jsem denne tak 4litry. Hodne pij vodu a caj pro kojící. Mne to opravdu trvalo 4-5 dni. Byla jsem z toho na palici a brecela jsem. Bradavky mne bolely, jak mi je rozzuzlala, sle co bych pro ni prdelku neudelala, hlavne abych ji mohla nakojit. Nevzdavej to. Zkus si ji treba prilozit nahatou na hole telo, aby zafungovaly hormony. Vyzkousela jsem toho opravdu hodně. Mazli se s ni a ono zo určitě půjde. drzim moc palce. Mne i hodne pomohlo, jak jste mne vsichni povzbuzovali. Nevzdavej to.
@bombat Taky v to doufám, že se to rozjede z minuty naminutu 😊 Ale s každýma dalšíma poslíčkama jsem míň optimistická 😀 jak mě už to nebaví a jsem z nich unavená 😏
@basice No já už příští týden budu 5 dní po termínu, takže pokud bude asi miminko ok, tak vyvolávat se jen tak nebude... Ale bojím se toho taky, i když si říkám, že jak se to rozjede, že to půjde dobře jako po másle... Že opravdu čekám jen na impuls od malinký 😊 Tak snad se ji brzy začne chtít ven, když je tak krásně 😊
@tynazezu Moc gratuluju 😍
@jjituli No mazec :D . Co ty prcky u nás drží viď, když cestu mají volnou :D 😉 .
Holky prosim vas, jake leky by jstevpouzili pro snížení horecky u novorozenců? Vsude pidinod 3medicu, nebo 7kg. Poslala jsem M. do lékárny, aby kdyžtak neco koupil, kdyz by mela Terezka horecku o víkendu. Mám doma jen Nurofen.
Já teda byla s malou na kontrole a ztratila jen 100g z váhy .
Ale screening z paticky horor . Musíme v pondělí znova , nahrivala jsem ji nozicku ale krev poradně netekla. Nohu ji mackali až od stehynka dolu a úplně se mi chtělo brecet jak se trápila . Vůbec se mi nechce to dodělat . Zbývají dvě kolečka na papíře ze šesti .
:(
Takže má aktuálně 2600g

@tynazezu moc moc gratuluju ❤️