Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@garfa4 A máš jí dobře přiloženou k prsu? Celou bradavku v pusince, nosánek se opírá o prso. Já jsem mlíčko poznala, že měla spodní rtík celý mokrý s bílý od mlíka, v koutcích jsem zaznamenalabílou tekutinu. 5 dní, to odpovídá tomu mému. Tak ještě vydrž. Víš, jestli když vypije tolik UM (těch 60ml), jestli pak není lenoch na sání z bradavky. Přece jen je to trochu náročnější. A když jí dáváš UM ze stříkačky, tak se nemusí tolik namáhat. Radila jsi se s doktorkou? Nebo co ti řekli v porodnici? Mne přijde, že je zasycená UM a pak už nemá potřebu prsa. Ale to je jen můj názor. Já bych zkusila dát míň UM a častěji ji přikládala. Odsávačku doma máš?
@jessulka snažím se to dělat tak, jak me to učili. Ale mam velke dvorce a prý jí musím dát do pusinky i ten dvorec, ale to bych ji udusila. Vždy nejdřív přiložíme asi na 10-15 min obě prsa a pak ji dam UM. Doktorka poradila ta homeopatika a zkouset a zkouset. Odsávačku mám, zkoušela jsem odsavat i v porodnici, ale byla to teda bolest. Budu to porad zkoušet, to by mě fakt mrzelo, kdyz by se to nepovedlo
@dominika963852 asi to teplíčko jeste 😍 neboj musí to přijít 😘
Holky co jste po porodu . Už si nepamatuju ale kdy se vejdu do svého obleceni?
Už se vejdete ?
Nepřetahnu ani džíny přes lýtka a stehna a nedopnu v pase , bohužel leginy nemam takže půjdu nakoupit asi par ks pružných legin .
Dneska jsem měla džínové jedine širší leginy /kalhoty co jsem na sebe natahla .
@ajdamajda v šestinedeli to rozhodne nebudu zkoušet nechci si kazit náladu😂 ale vždy jsem se nakonec ke svému oblečení vrátila, do těch větších kousku za chvíli, do menších až za par mesicu🙂
@ajdamajda Ještě jsem nezkousela oblíknout, ale určitě se jeste nevejdu. Jak tu pisete, jsem jeste takova jakoby nafouknuta/nateklá. Nosim zateplené legíny ty z Lidlu a těhotenské kalhoty. Po šestinedělí chci vyrazit na nákupy novych kalhot, nemam trika, svetry. Prijde mi, ze pak nemam nic na sebe 🤔
Díky moc
Já prave taky nemám co na sebe . V létě jsou saty v pohodě ale v zimě ...
@evelinkaw moc gratuluju

@andelka rodila jsem v nedeli odpoledne, takže dnes je to 5 dní. Tak 20 ml nám dávali taky. Ale dnes odpoledne vytáhla ze stříkačky 60 ml. Je to na jedno jídlo hodně nebo málo?
A jak jsi poznala, že už mliko mas? Stlačením prsa / bradavky?