Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik jj v porodnici jsem hned rekla ze v nem vzdycky zaburaci jako hrom a v pline des bes naloz,jako i ja po te jejich strave mela problem kor kdyz jsem startovala crohn strevo po klystyru...skoda mluvi!klidne nasad me dnes mudr rekl klidne pred kazdym kojenim,projde to strevy a neublizi,davam strikackou 0.5ml jednu davku
@cuccinka
@basice
@seveneye Holky, já vás nechci předbíhat 😂 Já už jsem dva dny po termínu 🙈😂 Tak bych byla nejraději na řadě já 😂 Ale moc tomu nevěřím... V noci kontrakce po 2 minutách, začla jsem se i čistit a po hodině se to prodloužilo na 7min, pak 8 minut a pak to přešlo a já usnula... Celý den tlaky, ale bolesti nikde 😏
@skretik Ja beru porad Mamavit, pediart rikal, ze ho brat mam. Espumisan malymu davam taky a to kdyz breci a nevim proc. Bere ted probiotika Biopron, potom budu davat Biogaiu. A dostal rymu, takze ve tri v noci jsem vytahavala vysavac a od ty doby odsavam..
@zuzekk Ten muj satan, kdyz je vzhuru, tak breci, takze tam nabiha kolotoc - plena, prso, bliti, prevlikani a pak usne.
ahoooj tety 😊 Domikovi se u mě prostě líbilo. 3155g a 52cm 16:41h. 😍 zítra hodím lepší foto
@dominika963852 moc moc gratuluju ❤️❤️❤️
@dominika963852 moc gratuluji 😊
@cuccinka oteklé nohy jsou zlo a po porodu budou ještě natekle skrz kojení, ale za týden bude vše pryč. Jen u první dcery se mi díky tomu zvětšila noha 🙈
@dominika963852 hurá 😁. Moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😘

@andelka Ja myslela, ze se to ma dávat kazdy den....ze je to dobré na to zažívání. Takze jen preventivně? Aha