Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@dominika963852 Blahopřeji vám oběma!
@dominika963852 moc gratuluji 🙂
@basice Tak vidiiis 🙂 Tak to nevypada na prenaseni, supr. Drzim palce 🙂
Ja mam termin dneska, vylezla jsem silene dlouhy a prudky schody, dlouha prochazka, ale brisko zatim porad pekne v klidu 🙂 Uz me presla i nechut rodit. To na me padlo asi fakt z ty navstevy porodnice.. lepsi rodit doma.
@dominika963852 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘Huraaaaaa vítáme Domíška u nás na světě.
@basice Upřímně už jsem to viděla dost nadějně a čekala až se zkrátí jejich trvání... Sice byly co 2 min, ale každá ta bolest trvala cca 1min20s... 😏 Což mi přišlo dlouhý... A oni to byly zas jen poslíčci... 😞 Ale u tebe to vypadá nadějně 😊 Já mám dneska akorát ty tlaky do spodku... Teď se k tomu přidaly křeče do třísel, tak si dám před sprchou víno a uvidíme 🙂 Když se nebude nic dít, tak se aspoň zas vyspím jak dudek 😀😂
@dominika963852 Moc gratuluju 😍😍
@dominika963852 domco gratuluji a tesim se na foto maleho🤩
@plamenak11 Já to vidím tak, že mě všichni předběhnete a já budu rodit jako poslední 🙈😂
Tak už nás tu moc holky není 🙁 co jsme 2v1
@dominika963852 moc gratuluji 😊
@plamenak11 tak aspoň pár minutovy bolesti 😂 třeba to taky něco znamená, tak dej vědět, já mám kontrolu v úterý 😊
@draceka moč je v poradku a tlak mám vysoký měsíc na něj beru prasky už. Je to fakt děs 😭
@renulkka to samy si myslim ja ale s tim rozdilem ze me nema kdo predbehnout 😂 a nebo ze porodime vsechny v jeden den nebo hned za sebou 😁
@cuccinka no nevim zda mensi pichnuti a bolistky neco znamenaji...😂 zitra dam vedet snad se dozvim neco vic nez obvykle...
@dominika963852 gratuluji🥰🙂
@dominika963852 juuuu gratulace 😍
@dominika963852 velka gratulace k Domikovi a hlavne hodne zdravicka 🙂
@misak48 Verunka na to trpěla dost, pomahal ji ten Infadolan. o tom repiku jsem slysela prvne, ale fakt pomohl. Koupila jsem ho v lékárně v klasickych čajových saccich, uvarila do hrnku jakoby caj,nechala vystydnout a pak jsem vzala zinku a umyla ji tim obličej. a kdyz kouknes na foto výš, tak ma hezky hladký obličej. Dr. rikala, ze je dobre ten Repik obcas dat do koupele, ze je výborný i proti opruzeninam.

@kleninka já jsem si to načetla a u nás je to na 90% fakt to akné. Odpovídá to úplně přesně - objevilo se to přesně ve 3 týdnech věku, výskyt pouze na obličeji (nejdřív čelo, pak i tváře) a na tom čele to má bílé "šošolky" jako klasické akné. A malou to očividně netrápí, protože ani nebrečí, ani nemá tendenci to škrábat nebo něco. Ale měla to ráno takhle šílené jako na té fotce a pak jí to do oběda tak zbledlo, že mi tchýně ani nechtěla věřit, že se s nějakou vyrážkou trápím 😀