icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
18. únor 2019

@ajdamajda Ja jsem na tvé doporučení tenkrát koupila Medela Calma lahev pro kojené deti. Ma speciálně upravenou tu savicku. Byla hrozně drahá.

mrs_v
18. únor 2019

@pitrisek87 Hm v tom případě je foto zbytečná. Chápu to u mimin co spí a hrozí dehydratace, ale takový miminko nejvíc potřebuje kojení na požádání. Jestli dobře počítám tak měl 72h pryč, to je hraniční a spíše by to bylo na Billybed u tebe na pokoji, když už. Blbý ale je že ne všude to mají a s tím fotem si každá nemocnice postupuje jinak. Pak se v tom má člověk vyznat.

mrs_v
18. únor 2019

@raliska ahoj, u nás měla ABKM vzestupnou tendenci. Začalo to “prdíky” a napěněnou stolicí, pokračovalo přes zelenou stolici, hlen a krev a k tomu příšerný koliky. Teď jsem se rozhodla držet dietu preventivně, ale ujela jsem a včera 2h v noci plakala a vždy usnula vycerpana a pak ji to zas probudilo. Opravdu skrz mléko a mléčné vysadit, u nás bylo po bolesti za 10 dní, ale může to trvat i mnohem dýl.

mrs_v
18. únor 2019

@cuccinka byla jsi na vyšetření na cevnim jestli nemáš zánět žil? Otoky jsou jedna věc ale ty bolesti až do stehen můžou ukazovat na problém. A fakt v těhotenství je k tomu větší sklon.

mrs_v
18. únor 2019

@cuccinka to se ti udělalo teď někdy ty otoky? Ono stačí 2 příznaky preeklampsie aby byla prokázána. Já třeba otoky neměla a bilkovinu až později. 😐

mrs_v
18. únor 2019

@jessulka ty Jo “znám” toho tvyho virtuálně chvilku a otvírá se mi kudla v kapse 🤐 ty kecy o šestinedělí... proboha tohle.
V tomto mám doma poklad. Asi bych ho měla nechat zalít do zlata.

basice
18. únor 2019

Holky, tak to máme za sebou. Nicol přišla na svět ve 2,05 hod po 2,5 hod od příjmu v porodnici. Byl to fičák. Váží 3120 g, takže drobeček. Ráno pošlu fotečku.

jjituli
18. únor 2019

@basice velká gratulace 😍 těšíme se na fotečky, porod za odměnu 😘

jjituli
18. únor 2019

Doufám, že nás dneska pustí domů 😀 Kristiánek je miláček 😍 včera po koupání 😀

plamenak11
18. únor 2019

@basice moc gratuluju 😊 tak vidis porodila si z nas cekatelek ted prvni 🙂

skretik
18. únor 2019

@basice ty si vazne poslusna 😄, stacilo aby Domca odrodila a nebylo ba co cekat vid 😄. Moc gratuluju, Nicol je krasny jmeno ❤️

pitrisek87
18. únor 2019

@mrs_v no taky jsem si říkala, ze mi to přijde zbytečné a kleslo by mu to stejne... Každopádně jsem asi nemela sílu nebo odhodlání se s nima hádat, tak jsem to nechala tak. Sice jsem to v sobotu obrecela, ze bude jinde a nejdeme domu ale pak už dobré. Včera mi ho daly na pokoj protože mu to kleslo na 193 a dnes mu udělají jeste jeden odběr a jdeme doufám domu... Ten billybed tu bohužel nemají. On se ale teda budi stejne po necelých třech hodinách na kojení sám, akorát v noci vydrží dýl. Každopádně děkuji za reakci a radu. Aspon jsem si ověřila, ze mi to instinkt napovidal správně...

jessulka
18. únor 2019

@basice Jeeee dalsi miminecko. Vitej ma světě Nicolko 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍 Hodně zdravíčka oběma. Moc gratuluji 😘 Jsi šikulka

jessulka
18. únor 2019

Dobre ranko, tak dnes prvni noc bez Terezky kašlání, psíkání. Tak se to už asi lepší. Kéž by.
M. za chvíli vstává na brigádu. Huraaaaa, tady bude klid.

dominika963852
18. únor 2019

@basice jupiii. gratuluji moc moc 😍

jednaholkaa
18. únor 2019

@basice Gratuluju, tak to je krasny, ze to vsechno i probehlo hladce 🙂

renulkka
18. únor 2019

@basice Moc gratuluju! 😍 A závidím, že už to máš za sebou 😊 My pořád 2v1, dnes 40+3... Jsem zvědavá, kdy se madam uráčí jít na svět 😏

smigli
autor
18. únor 2019

@jessulka A co Terezce nakonec pomohlo? Ten Nasivin? Tonik ma rymu, tak premyslim, cim mu ulevit. Zatim jen odsavam a ma do nosu morskou vodu..

bombat
18. únor 2019

@basice Velká gratulace, nezapomeň nám napsat, jak to proběhlo.

beruska125
18. únor 2019

@basice gratuluji k Nicol 😍🙂🤗

ajdamajda
18. únor 2019

U nás měli kluci virozu , teď suchý drazdivy kasel . Já taky. Na to ze jsme nebyli rok nemocní jsme si to vybrali dobre. Naštěstí u kluků to byly dva dny teplot jenom . Ale ten kasel..:
Pořídila jsem zvlhcovac vzduchu aspoň a větrame

ajdamajda
18. únor 2019
andelka
18. únor 2019

@basice tak to je paráda. Já to doporučuju pořád, nebýt v porodnici zbytečně dlouho 😀 gratulace k holčičce ❤️

andelka
18. únor 2019

Tak u nás se taky marodí. Mladší má ATB a pastilky,a v pátek na kontrolu. Naštěstí s ním to doma jde, dělá učení bez keců a rád,takže naváže v pohodě. A žádnou akci tento týden nemají. Snad ostatní vydrží.

skretik
18. únor 2019

@jessulka
@smigli a to jim tece z nosanku? Ten muj furt chropti a rychle dycha,ale nos vypada ciste. Jsem dneska uz zas hotova, v noci se porad kroutil,sermoval rukama a poknouraval a poblinkaval. Kde je to moje zlaty spinkavy miminko 🙈. Uz jsem taky Zombicek

garfa4
18. únor 2019

@basice velka gratulace k princezne a preji hodne zdravicka 🙂

dominika963852
18. únor 2019

Tak tady je fotka Domika 🙂 vsem moc dekujeme.

basice
18. únor 2019

Ahoj holky, moc děkuji za gratulace a posílám fotečku naší malé slečny

andelka
18. únor 2019

@skretik my to takhle máme dva dny. Usíná kolem 22:30 a pak je hore co 2-2,5h a mezitím ještě prdí,blinka a jednou většinou přebaluju a převlékám. A v 6 už cumakuji starší kluci.

skretik
Autor odpověď smazal
Strana