icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
17. únor 2019

@andelka Ja myslela, ze se to ma dávat kazdy den....ze je to dobré na to zažívání. Takze jen preventivně? Aha

jessulka
17. únor 2019

@skretik Ten je krásný 😍😍😍😍

andelka
17. únor 2019

@jessulka však jo, preventivně každý den 5 kapek.

skretik
17. únor 2019

@jessulka no porad ma otekly ty ocicka, teprv vcera mu zmizely ty monokly, ale dekuju 😉

seveneye
17. únor 2019

@skretik jj v porodnici jsem hned rekla ze v nem vzdycky zaburaci jako hrom a v pline des bes naloz,jako i ja po te jejich strave mela problem kor kdyz jsem startovala crohn strevo po klystyru...skoda mluvi!klidne nasad me dnes mudr rekl klidne pred kazdym kojenim,projde to strevy a neublizi,davam strikackou 0.5ml jednu davku

seveneye
17. únor 2019

@skretik k probiotikum mi mudr rekl ze je treba hlavne kmen lacto-reuteri,znacka je pak jen byznys...mam probio maxik ale zacnu davat pozdeji teprve startujeme strevo tak tomu dam cas

basice
17. únor 2019

@seveneye já se hlásím další na řadu 😁😁😁. Od odpoledne mám nepravidelné kontrakce, ale o to intenzivnější. Tak uvidíme, zda z toho něco bude. Doteď jsem žádné posličky neměla a takhle bolest je prostě jiná.

val333
17. únor 2019

@skretik to nevím... Možná trochu... Ono když to mimco trpí na koliku, tak se s tím moc dělat stejně nedá...

seveneye
17. únor 2019

@basice dobre,hned jak bude hotova domca,zacnu myslet na tebe😃

skretik
17. únor 2019

@seveneye Domcu porad vyhlizim taky, tak
@basice jeste chvilicku pockej 😅 a hlavne informuj 😉

cuccinka
17. únor 2019

Ahoj holky , moje nohy 😭😭 a to jsem normálně hubena před těhu jsem měla 45 kg, ale ty nohy to je teď fakt peklo 😭 bolest a paleni až do stehen. Taky jste tak někdo na tom ?

basice
17. únor 2019

@seveneye děkuji 😘. Taky myslím na Domcu.... Snad už to má holka za sebou.

basice
17. únor 2019

@skretik jasně budu, budete první kdo bude vědět že vyrazime směr porodnice 😉

cuccinka
17. únor 2019

@basice @seveneye další na řadě jsem asi já, termín mám jen jeden a to v úterý ale bohužel bez jakychkoliv priznaku 😭 jediný co tak od vcerejska me furt tvrdne bricho jinak vuuuubec nic ..

basice
17. únor 2019

@cuccinka tak honem, honem 😁Já do včera také bez jakýchkoliv příznaků a dnes od odpoledne mám bolesti. Tak uvidíme, třeba z toho nic nebude, ale mohlo by. I když syn má právě horečky, mě už také bolí v krku, tak ideální doba na porod to zrovna není 😣

renulkka
17. únor 2019

@cuccinka
@basice
@seveneye Holky, já vás nechci předbíhat 😂 Já už jsem dva dny po termínu 🙈😂 Tak bych byla nejraději na řadě já 😂 Ale moc tomu nevěřím... V noci kontrakce po 2 minutách, začla jsem se i čistit a po hodině se to prodloužilo na 7min, pak 8 minut a pak to přešlo a já usnula... Celý den tlaky, ale bolesti nikde 😏

smigli
autor
17. únor 2019

@skretik Ja beru porad Mamavit, pediart rikal, ze ho brat mam. Espumisan malymu davam taky a to kdyz breci a nevim proc. Bere ted probiotika Biopron, potom budu davat Biogaiu. A dostal rymu, takze ve tri v noci jsem vytahavala vysavac a od ty doby odsavam..
@zuzekk Ten muj satan, kdyz je vzhuru, tak breci, takze tam nabiha kolotoc - plena, prso, bliti, prevlikani a pak usne.

skretik
17. únor 2019

@smigli a proc breci? Ja na to doted nebyla zvykla a dneska knoura furt,i ze spani. Zitra teda navstivim lekarnu,i kdyz teda nevim co koupit :/. Usla jsem o pulnoci a pak jsem spala je po chvilkach a dneska me cely den boli hlava 🙈

bombat
17. únor 2019

@basice Možná Ti to opravdu začalo, intenzita stahů je na otevírání důležitější než ta pravidelnost. Budu od Tebe vyhlížet další zprávu...

kleninka
17. únor 2019

@misak48 Toto přesně má malý taky 🙈🙁doufám, že jsou to jen potnicky.

smigli
autor
17. únor 2019

@skretik Hele, ptala jsem se ho proc breci, ale nic mi nerekl. :D :D :D

skretik
17. únor 2019

@smigli 😄😄😄

dominika963852
17. únor 2019

ahoooj tety 😊 Domikovi se u mě prostě líbilo. 3155g a 52cm 16:41h. 😍 zítra hodím lepší foto

cuccinka
17. únor 2019

@renulkka @basic tak třeba nám to vyjde na stejný den 😂 ale jak říkám, já krom tvrdnuti břicha tak vuuubec nic ☹

skretik
17. únor 2019

@dominika963852 moc moc gratuluju ❤️❤️❤️

renulkka
17. únor 2019

@cuccinka A já mívám šílený poslíčky, břicho snad v jednom kuse jako kámen a stejnak prd 😀 on si člověk nevybere 😏 Ti prcci mají svou hlavu 😍

basice
17. únor 2019

@renulkka máš pravdu, už by jsi si to také zasloužila. Já mít kontrakce po 2 minutách, tak už plasim dávno v porodnici.

kleninka
17. únor 2019

@dominika963852 moc gratuluji 😊
@cuccinka oteklé nohy jsou zlo a po porodu budou ještě natekle skrz kojení, ale za týden bude vše pryč. Jen u první dcery se mi díky tomu zvětšila noha 🙈

basice
17. únor 2019

@bombat u syna jsem měla také hodně nepravidelné, ale o to bolestivější a sestřičky mě řekli, že až budou po 5 minutách, tak ať přijdu. I tak jsem je neměla tak časté a pak se divily, že už jsem skoro otevřená.

basice
17. únor 2019

@dominika963852 hurá 😁. Moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 😘

Strana