Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@seveneye mám přímo tyto akorát černé
https://www.mamaja.cz/pro-maminky/poporodni-sta...
@andelka já sem zítra taky 3 týdny po porodu a dřív bych si je kvůli krvácení a bolestem stejně nedala. Tak snad to pomůže i tak.
@ajdamajda na ty jsem se dívala, ale přišly mi drahé. Objednala jsem si nějaké klasické stahovací s Astratexu tak uvidím. Ale ty mas teda hezke brisko na to ze jsi rodila před pár dny 🙂
Holky, od rána se malá snad ještě nepohnula 🙄 Došlo mi to před chvílí, když jsem dávala spát mladší dceru, že vždycky kope a zrovna nic... Tak jsem se teď na to soustředila a vážně nic ani převalení... Tak jsem se naládovala tatrankou, ještě možná do sebe hodím hroznový cukr a uvidím, jestli se ozve... 🤔 Jinak pofrčíme na kontrolu.... 😔
@cuccinka já také ještě 2v1..dnes 39+1tt.. prostupna na dva prsty už asi 14dni, zatka už taky davno odešla, od 7mesice furt tvrdnuti břicha, poslicci také pořád a teď už je přes týden úplně klid..zadne tvrdnuti, přes noc jen slabe ms bolesti, ale takové v kuse jak kdyby.. takže je teď spíš 5akovy klid, tak jsem zvedava😅
Dneska jsme byli na převazeni u dětské . Ágnes přibrala za 3 dny 200 gramu 😇 takže má 2800 a něco .
Jinak jsem teda zimomriva...
A já bych přesně takový typ ženy po porodu jako je @ajdamajda- ZAKÁZALA 🤣🤣🤣🤣 pak většina chlapů, když to vidí si myslí že každá zenska by měla být taky takova a vypadat tak po porodu 🤔🤨 🤣😂 nic proti tobě, je fakt ze každá ti může závidět 😉 . Třeba zrovna můj přítel ještě než jsem otehotnela furt mlel/mele jak hned po porodu musím cvicit abych vypadala tak a tak že nechce abych byla tlusta.. A to jsem před otehotnenim měla 46kg ...
@cuccinka jenže já to mám hlavně proto ze cvičim kontinuálně 10 let . A v tehotenstvi do konce 1.trimestru a pak po porodu hned jak se cítím . Po císaři jsem byla ve fitku už po 3 týdnech . Je to proste životním stylem. Nevypadalo jsem takhle . Než jsem začala cvičit a zdravěji žít tak jsem byla oplacanejsi.
Takže telo si pamatuje . Něco jiného je žena která normálně necvici či není fitness trenerka.
Já před otehotnenim měla fakt brisaky. Bude chvíli trvat než se propracuju k postavě jakou jsem měla hlavně skrz pánev. Nedopnu džíny jak je široká . A počítám ze to bude trvat než se stáhne . S tím nic neudělám protože to je na kostech jak se vrátí k sobě . Zatím aspoň zpevnovat.
Takhle dost vypadají ještě modelky - taky proto ze mají určitý životní styl a proto ze cvičí .
Moje mamka třeba po mě a segre vypadá jinak , ma brisko i zadek . Moje babicka po mamce taky. Genetikou to neni
Holky kdo z vás kojí a přitom používá dudlík?... Už jsem to tu jednou řešila, ale jsem stále zoufalá... Malého trápí bříško a proste jediné co ho uklidní ke spinkání je dudlík... Občas zabere u prsa, ale není to pravidlem... Jenže všichni mě pořád straší, že přestane sat a nebudu kojit, že šidítko je prostě zlo... Tak teď pokaždé co dám Jonaskovi dudlík se cítím provinile ... Že to dělám špatně 🙁
@val333 nenech se vystresovat, tolik deti ma dudliky, to by 90% zenskych nemohlo kojit, kdyby to byla pravda. Myslim, ze je to dost individualni.Malyho asi taky zaclo trapit brisko, takze za dudlik jsem taky rada. Navic mi blinka,takze dr.rikala, dodrzet minimalne ty 2-3hodky a to si kolikrat bez dudliku nedovedu predstavit, jak bysme vydrzeli. Prvni syn mel taky dudlik a sam ho i odlozil jeste driv nez mu byl rok a ja kojila az skoro 3 let. Dudlik mate od porodnice a porad kojite v pohode ne?
@bednaluca Gratuluju, krasna 🙂 Ty brdo a ten porod teda, no potes! Jeste se rozepis, jak se to muze stat? Jaj, budu se uklidnovat tim, ze je to druhatko. Ja to budu mit do porodnice hodinu mozna dve, tak uz z toho mam ted bobky :/
@jednaholkaa prý je to velmi neobvyklé, překotný porod..prostě asi tak dlouho čekala až to najednou přišlo vše naráz :D

@bednaluca moc gratuluju, to byl teda mega rychly porod 🙂