Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@bednaluca Je to pochopitelny, to brisko uz zrale bylo pekne 🙂 Tak je alespon krasne dopecena 🙂
Holky, pry jestli mame cervenou bonding deku k porodu? Resila jste to nektera..? To uz jsou vymysly ne? To je porad neco 🙂) Cervena jako barva delohy..
@renulkka jak jsi na tom?
Ahojky holky, tak jsme na tu kontrolu nakonec jeli 😉 Malá i přes solidní dávku sladkostí se nepomlela... Naštěstí na pásech vše ok, i když pohyby krom jednoho převalení žádný, ale srdíčko ok 😊 Tak jsem si oddychla 🙏 Jinak děloha krom dvou pidi kontrakcí úplně klidná 🙈 Doktorka v porodnici byla nějaká hodně mladá, taková ještě ze všeho vyklepaná mi přišla 😀 Vyšetřila mě a od minulé středy žádná změna... Otevřená jsem na prst a čípek je ještě pořád delší... 😏😔 Po vyšetření ze mě odešel hned kus zátky a to jsem přitom samotný vyšetření vůbec necítila 😀 Udělala mi ultrazvuk, tak hlavička dole, plodový vody dostatek, průtoky pupečníkem ok a v hlavičce se nepodařilo poměřit, ale že vypadá miminko ok 😍 Tak jsem strašně ráda, že je malinká v pořádku 😍 Sice ten nález mě moc nepotěšil, ale nevadí, hlavně že prdelce nic není 😊 Teď se konečně dala do pohybu a pěkně mě šťourá v tříslech 😀 Jestli si ten celý den bude vynahrazovat v noci, tak to ji pěkně děkuji 😀
Holky prosím kdo leží na Obilnaku jaká je tam prosím situace? Zítra ráno jedu s podezřením na únik plodovky tak ať vím co mě čeká 😵
@jednaholkaa mne kdyz malou dali na bricho, tak ji prikryli cervenou dekou. Sebou jsem ji nemela, ani jsem to ale neplanovala sbalit do tasky.
@jednaholkaa mám ji
@mrnousek121 s timto podezrenim rozhodne nevyckavat do rana! Rodila jsem takto presne pred tydnem v bohunicich,meli by te co nejdriv zkontrolovat a pripadne nasadit atb a stanovit dalsi postup atd.
Tak to moje satane fakt asi nesnasi tmu a ticho. Sotva jsem zhasla, tak zacal rvat.. Ach jo, to zas bude noc.. ☹
@jednaholkaa ja ji nemam. A ani ji kupovat nebudu 🙂 Mala spi v ruzovo bile zavinovacce a myslim, ze ji barva nijak moc netrapi 🙂
@jednaholkaa já ji mám už paty rok z Tesca za 48kc a stačila z výprodeje .... nebo koukni sekac atd
Já mám zlatý dítě . Skoro stále jen spí a to u kluků neznám !!! To byl s nimi očistec na masli .
Malá se vzbudí maximálně 2x za noc . Spím úplně normálně jako před tehotenstvim .
Kluci? S nimi denne chození po bytě, koliky, řev ...
Jinak jsem se vážila a mám ještě 7 kilo nahoře . Ačkoli bych to úplně do sebe neřekla . Ale přibrala jsem 14 kilo a skoro nic jsem nenechala v porodnici (malá 2,7, placenta nic moc a vody málo, krve jsem ztratila 700ml a teď piju železo ...)
@jednaholkaa ja jsem neměla nikdy,ale vím že se dává. V děloze není úplně tma a díky světlu to pry je ta červená.
U nás už začíná být sranda. Malý bude mít v sobotu 4 týdny. Už víc kouká. Včera jsem ho vážila orientačně a 3900, už má fajne stehýnka.🙂
@ajdamajda já teda musím taky rict ze třeťátko je za odměnu. V noci krásné spí, jen se tak 2x nakoji a spí dal🙂 a spí s námi takže já vlastně vůbec nevstavam. Jsem normálně vyspaná😅
Tak to vám holky závidím. Já spím tak 3-4 hodiny denně. Dneska řval "jen" do půl jedný. Pak vytuhl až do půl pátý. Já bych zas při světle neusla. A bílý šum z telefonu nezabírá..
U nás je to jak kdy. Odpoledne ale spí většinou krásně,zvlášť v kočárku,takže odpoledne stíhám být s klukama,většinou vyzvednu a u babičky nakojim a jedeme domů. Spava takhle třeba skoro 6h jen s tím nakojenim. Pak čumákuje večer a usíná kolem 22h. Noci jsou různé. Zatím spí s námi,takže nevstavam.
@andelka Ctyri tydny uz? Ten pujde do skoly nez ja porodim ne? 🙂)
Tak chlap uz nakonec deku objednal..treba ji pak nekomu posunu dal. Takovejch kramu..

@ajdamajda však to je jasný , že ta ženská tak musí vypadat už i před otehotnenim. Jako fakt klobou dolů 😊 těžko ženská která je trosku oplacana po porodu bude vypadat tak jak ty 🙂