icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

cuccinka
18. únor 2019

@ajdamajda však to je jasný , že ta ženská tak musí vypadat už i před otehotnenim. Jako fakt klobou dolů 😊 těžko ženská která je trosku oplacana po porodu bude vypadat tak jak ty 🙂

seveneye
18. únor 2019

@cuccinka po porodu mam 8 kg dole,tech zbylych 10 si v pohode dohubnu,to zlaticko co mam doma mi to docasny nepohodli bohate vynahradi!a jakmile nasadime do akce kocarek pujde to samo...ja mit doma chlapa co ma zenskou jen kvuli tomu jak vypada tak ho zenu...!

jednaholkaa
18. únor 2019

@bednaluca Je to pochopitelny, to brisko uz zrale bylo pekne 🙂 Tak je alespon krasne dopecena 🙂

jednaholkaa
18. únor 2019

Holky, pry jestli mame cervenou bonding deku k porodu? Resila jste to nektera..? To uz jsou vymysly ne? To je porad neco 🙂) Cervena jako barva delohy..

plamenak11
18. únor 2019

@renulkka jak jsi na tom?

renulkka
18. únor 2019

Ahojky holky, tak jsme na tu kontrolu nakonec jeli 😉 Malá i přes solidní dávku sladkostí se nepomlela... Naštěstí na pásech vše ok, i když pohyby krom jednoho převalení žádný, ale srdíčko ok 😊 Tak jsem si oddychla 🙏 Jinak děloha krom dvou pidi kontrakcí úplně klidná 🙈 Doktorka v porodnici byla nějaká hodně mladá, taková ještě ze všeho vyklepaná mi přišla 😀 Vyšetřila mě a od minulé středy žádná změna... Otevřená jsem na prst a čípek je ještě pořád delší... 😏😔 Po vyšetření ze mě odešel hned kus zátky a to jsem přitom samotný vyšetření vůbec necítila 😀 Udělala mi ultrazvuk, tak hlavička dole, plodový vody dostatek, průtoky pupečníkem ok a v hlavičce se nepodařilo poměřit, ale že vypadá miminko ok 😍 Tak jsem strašně ráda, že je malinká v pořádku 😍 Sice ten nález mě moc nepotěšil, ale nevadí, hlavně že prdelce nic není 😊 Teď se konečně dala do pohybu a pěkně mě šťourá v tříslech 😀 Jestli si ten celý den bude vynahrazovat v noci, tak to ji pěkně děkuji 😀

mrnousek121
18. únor 2019

Holky prosím kdo leží na Obilnaku jaká je tam prosím situace? Zítra ráno jedu s podezřením na únik plodovky tak ať vím co mě čeká 😵

garfa4
18. únor 2019

@jednaholkaa mne kdyz malou dali na bricho, tak ji prikryli cervenou dekou. Sebou jsem ji nemela, ani jsem to ale neplanovala sbalit do tasky.

ajdamajda
18. únor 2019

@jednaholkaa mám ji

jednaholkaa
18. únor 2019

@ajdamajda
@garfa4 Holky a myslite ze to ma cenu porizovat. Neni v deloze tma?? Tam fakt dite vidi cervenou jo? V nekterych porodnicich ji pry davaji, my bysme ji museli koupit k porodu koupit, za 500, tak nevim jestli to neni jenom dalsi zbytecnost 🙂)

seveneye
18. únor 2019

@mrnousek121 s timto podezrenim rozhodne nevyckavat do rana! Rodila jsem takto presne pred tydnem v bohunicich,meli by te co nejdriv zkontrolovat a pripadne nasadit atb a stanovit dalsi postup atd.

smigli
autor
18. únor 2019

Tak to moje satane fakt asi nesnasi tmu a ticho. Sotva jsem zhasla, tak zacal rvat.. Ach jo, to zas bude noc.. ☹

garfa4
19. únor 2019

@jednaholkaa ja ji nemam. A ani ji kupovat nebudu 🙂 Mala spi v ruzovo bile zavinovacce a myslim, ze ji barva nijak moc netrapi 🙂

ajdamajda
19. únor 2019

@jednaholkaa já ji mám už paty rok z Tesca za 48kc a stačila z výprodeje .... nebo koukni sekac atd

ajdamajda
19. únor 2019

Já mám zlatý dítě . Skoro stále jen spí a to u kluků neznám !!! To byl s nimi očistec na masli .
Malá se vzbudí maximálně 2x za noc . Spím úplně normálně jako před tehotenstvim .
Kluci? S nimi denne chození po bytě, koliky, řev ...

ajdamajda
19. únor 2019
ajdamajda
19. únor 2019
andelka
19. únor 2019

@smigli my nemáme v noci tmu. Kvůli kojení a přebalování máme úplně slabou lampičku.

ajdamajda
19. únor 2019

Jinak jsem se vážila a mám ještě 7 kilo nahoře . Ačkoli bych to úplně do sebe neřekla . Ale přibrala jsem 14 kilo a skoro nic jsem nenechala v porodnici (malá 2,7, placenta nic moc a vody málo, krve jsem ztratila 700ml a teď piju železo ...)

andelka
19. únor 2019

@ajdamajda holčička za odměnu. Já mám třetího,takže mě to nepřekvapuje,ale manžel má dcerku.

andelka
19. únor 2019

@jednaholkaa ja jsem neměla nikdy,ale vím že se dává. V děloze není úplně tma a díky světlu to pry je ta červená.

ajdamajda
19. únor 2019

@andelka všichni to říkali a já nevěřila. Kluci mi dali sakra skolu . Hrozne jsem se bála ze to bude stejne.

ajdamajda
19. únor 2019
andelka
19. únor 2019

U nás už začíná být sranda. Malý bude mít v sobotu 4 týdny. Už víc kouká. Včera jsem ho vážila orientačně a 3900, už má fajne stehýnka.🙂

beruska125
19. únor 2019

@ajdamajda já teda musím taky rict ze třeťátko je za odměnu. V noci krásné spí, jen se tak 2x nakoji a spí dal🙂 a spí s námi takže já vlastně vůbec nevstavam. Jsem normálně vyspaná😅

smigli
autor
19. únor 2019

Tak to vám holky závidím. Já spím tak 3-4 hodiny denně. Dneska řval "jen" do půl jedný. Pak vytuhl až do půl pátý. Já bych zas při světle neusla. A bílý šum z telefonu nezabírá..

andelka
19. únor 2019

U nás je to jak kdy. Odpoledne ale spí většinou krásně,zvlášť v kočárku,takže odpoledne stíhám být s klukama,většinou vyzvednu a u babičky nakojim a jedeme domů. Spava takhle třeba skoro 6h jen s tím nakojenim. Pak čumákuje večer a usíná kolem 22h. Noci jsou různé. Zatím spí s námi,takže nevstavam.

andelka
19. únor 2019

@smigli já též tak už skoro měsíc. Kolikrát to ani 3h dohromady nedá. Přes den nespím,protože když odpoledne spí,tak nejsem doma.

smigli
autor
19. únor 2019

@andelka Přes den já spát taky nemůžu, protože tu mám dvouletýho syna a ten už po obědě nespí.. :( Malej přes den spí krásně, ale ty noci!! Uaaaaaa!!!!

jednaholkaa
19. únor 2019

@andelka Ctyri tydny uz? Ten pujde do skoly nez ja porodim ne? 🙂)
Tak chlap uz nakonec deku objednal..treba ji pak nekomu posunu dal. Takovejch kramu..

Strana