icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
19. únor 2019

@basice krasny a rychly,ale zapomnela si nas informovat,ze vyrazis do porodnice 😄. Takze to fakt vic boli,kdyz to jde rychle? Me vsichni tvrdi,ze si to od syna jen nepamatuju,ale ja myslim,ze tentokrat to bolelo mnohem vic,ale taky to bylo mnohem mnohem rychlejsi

mrs_v
19. únor 2019

@cuccinka Určitě na další kontrole řekni že máš velký otoky (spíše bych ale radila jet do porodnice co nejdřív na kontrolu) tohle je fakt šlendrián nezeptat se tě na otoky když máš hlídán vysokej tlak🤬

ajdamajda
19. únor 2019

@basice hele to jsme měly skoro stejně ... taky to trvalo krátce . Taky byla malá asi na 2 -3 kontrakce venku ale já jsem teda byla natrzena. Necvicila jsem s anibalem

mrs_v
19. únor 2019

@ajdamajda 3 týdny po císaři? 😳 vždyť dřív se doporučovalo snad půl roku bez zátěže 😳 Teď mi rikali 3 měsíce a do té doby cvičit max HSS.

jessulka
19. únor 2019

@andelka Ja prebaluju kazde dve hodiny co kojim. Vzdycky ma plinku procuranou. Chodime do obyvaku na prebalovak.

ajdamajda
19. únor 2019

@mrs_v už jsem se na to cítila . Ale cvičila jsem hlavně bossu a chodila na pase, posilovala ruce

jednaholkaa
19. únor 2019

@basice Tak to zni jako dost dobrej porod teda bych rekla 🙂 A bez zraneni 🙂 Ja bych to co popisujes teda brala..

@cuccinka
@skretik Mnooo, co na to rict jako. Petkrat po sobe 🙂)) My uz nemame sex tak skoro mesic, pac uz to chlapa nebere, takze tahle zprava ho docela zdesila 🙂) Jako skoro me mrzi, ze jsem mu to doporuceni vubec rekla, pak z nej vylezlo, ze toho ma hodne v praci, tak tohle mu asi nepridalo. No, ale kdyz o tom premyslim, tak treba by me to fakt pomohlo, alespon jednou.. No uvidime. Hele, me to nak neprekvapuje, to mimino je tam proste desne zabudovany. Ja bych se fakt nedivila kdybych skoncila na vyvolavani, ale treba me jeste prekvapi. Ani nekomentuju to, jak se kazdej ted pta, tak uz..? Alespon jsem si zasla dneska do Zary, maji tam slevy na mimi obleceni, tak jsem nakoupila spoustu svetru na pristi zimu..ta holka to asi zdrzuje na schval.
@renulkka Ja mam ten cipek zase nekde vzadu..pry mekky ale vzadu..ach jo 🙂 Uz vidim jak pak rodim petikilovy mimino vyvolanim, to by byla asi chutovka..

bajunka
19. únor 2019

@jednaholkaa dnes ma byt super uplnek(dalsi takovy az v roce 2026) tak treba to s mimcem pohne 🙂,ja vcera taky donutila chlapa k akci,ale s prckem to ani nehlo,ale minule mi po orgasmu praskla voda a mala byla za dve hodiny venku.

jednaholkaa
19. únor 2019

@bajunka Diky, tak treba ten uplnek pomuze 🙂 Jo, vida, zkusim to sama! ;)

jednaholkaa
19. únor 2019

To mam za to, ze jsem nechtela rodit. Bych se nedivila kdybych se po ty depce z navstevy porodnice zavrela..heh.

basice
19. únor 2019

@skretik no jo, to už jsem nestihla nějak napsat, že jedeme. To už jsem měla myšlenky někde jinde 😒. U dcery jako u prvního porodu to vážně tak nebolelo, ale bylo to delší. Druhý a třetí porod byl skoro na stejno.

basice
19. únor 2019

@ajdamajda já jsem také necvicila a Aniball ani jsem nepila Malinik, prostě nic.

basice
19. únor 2019

@jednaholkaa byl to pěkný porod, ale už bych ho nechtěla zažít. Ty bolesti byly pro mě opravdu strop mého prahu bolesti.

skretik
19. únor 2019

@basice dik ze to pises, ja jsem porodila taky do 2 hodin od zacatku kontrakci, posledni hodinu to bylo po minute a byl to masakr,prisla jsem si jak hysterka,kdyz jsem prosila o neco na bolest,ale fakt to bolelo a ulevu neprinaselo nic. Taky si myslim,ze cim rychlejsi,tim bolestivejsi,ja bych to asi jeste jednou zazit chtela,ale uz mi asi nebude prano

ajdamajda
19. únor 2019

@basice asi jsem málo pružná 🙂 . Přitom jsem měla dobrou i polohu pro porod a miminko bylo malé .

skretik
19. únor 2019

@jednaholkaa neboj otevrit se muzes z minuty na minutu 😉. Syna jsem prenasela 5dnu,zabetonovana az do konce a nakonec pomohl asi ten sex,ale stacilo teda jednou 😄, v porodnici me servali,ze jako kdyz prenasim tak sexuju,ale ucel to splnilo a hodinu po sexu jsem jela

jessulka
19. únor 2019
jessulka
19. únor 2019
jessulka
19. únor 2019
misak48
19. únor 2019

@andelka
@ajdamajda
@beruska125
@skretik
@arielka222 tak to já prebaluju v noci při každém kojení, je to tak po těch třech max čtyřech hodinách a dýl bych ji v jedné plence nenechala. Teď už jedeme jenom v látkových, ale měnila jsem ji i tu papírovou. Ale mám pocit, že to probrání se prebalenim potřebuje, protože jinak je to kojení hrozný zápas, když u toho napůl spí. To se pořád jen pricucava a pouští a pořádně se neprisaje...
Jinak když jsme u toho porovnání látková vs papírová plena, tak ta latkovkam mi neprotekla ještě ani jednou, kdežto papírovka už několikrát, jak malá leží na boku...

ajdamajda
19. únor 2019

@misak48 já musím na latkovky počkat. Mám ty novorozenecké ale jsou obří . To ji nemůžu dat.
Zatím máme Naty ekologické plenky a prebaluji když slyším ze je posrana a to je tak 2-3x za noc. Jinak se moc nebudi v noci . Přes den zatím asi po dvou hodinách . Nepsala jsem si to . Každopádně menim vždy když je vzhuru aby byla v čistém a hlavně neměla stolici v pipce kvůli zánětu .

ajdamajda
19. únor 2019

Nevím jak vy ale ja mám strašnou spotřebu vlozek. Už asi 80 vlozek minimálně pryč 😄. Spis více .

misak48
19. únor 2019

@ajdamajda mě malá kaká tak jednou, maximálně dvakrát denně. Já dávám čtverce a novorozenecké svrchnaky, ale taky jsem ze začátku dávala eko papírovky, protože do toho čtverce jsem sice malou zabalila dobře, ale nelíbilo se mi, jak strašné obří má bambuli na zadku. Teď už je to celkem snesitelne 🙂 ale už bude mít kolem 4 kil...

smigli
autor
19. únor 2019

Já přebaluji před každým kojením, i v noci. Tedy plus minus co 3 hodiny. Vždy má plenu počůranou. Kadí tak 2x denně. Starší syn zas kadil pořád, to byla plena pokaždé pokaděná a stříkalo to při přebalování všude, musela jsem stát při přebalování bokem. :D

ajdamajda
19. únor 2019

@misak48 tak prcina má 2,8 a to už přibrala . Tak cekam

jednaholkaa
19. únor 2019

@skretik Servali te? A me rekli ze mame sexovat ale alespon 5x za sebou? Ja uz fakt dneska nicemu nerozumim 🙂)

andelka
19. únor 2019

@misak48
@ajdamajda já jsem párkrát už látku dala,ale nemám nb,takže hlavně svrchní jsou ještě dost velké, i když nejvíc zmenším. Nejvíc mám kalhotovek a HD pastelek,tak ještě musím počkat chvíli. Z papírových zatím nejlepší Babylove. Z Dada mi přijde že se opruzuje a sovicky z Tesca protékají. Takže zas navštívíme DM.

misak48
19. únor 2019

@andelka já měla do porodnice koupené MonPeri a fajn. Pak jsem koupila jedno menší balení těch eko z DM a nic moc, mám ho načaté a nedávám je, radši jsem se zastavila ještě pro další MonPeri...

andelka
19. únor 2019

@misak48 ty jsou odkud? To vůbec neznám. Já jsem u kluků měla Babylove,ty klasické,a jsem spokojená i teď. Počítám že po 6 nedělí už budu víc látkovat.

mrs_v
19. únor 2019

Já v noci nepřebaluju, někdy se nevzbudím ani na kojení 🙄🤣 (když manžel není doma tak se budím sama)

Strana