icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
20. únor 2019

@renulkka ty jo tak jak ze je mas staré? Já se s klukama taky nenudim . Teď musím odpočívat, dneska mi není dobre . Jde na mě zimnice a únava .
Kluci 2,5 a 4 roky. No neposedi chvíli . Hračky teď máme všude vysypane a to jsem je ráno uklízela ale už to neřeším .

bombat
20. únor 2019

@ajdamajda @renulkka
Nic proti klukům, ale s klukama je to horší, tolik moje zkušenost... Holčičí hry např. nenadělají tolik nepořádku...

renulkka
20. únor 2019

@ajdamajda
@bombat Holkám je 2,5 roku a 1,5 roku 😀 Jsou strašně hyperaktivní... Celý den jedou a jedou... U pohádky nevydrží, když jim čtu to taky ne... Ony vydrží běhat třeba víc jak půl hodiny v kuchyni kolem stolu a pištět... A nic na ně nezabere... 😂 Jednu tahám pomale z lustru a druhou z linky... Už se navzájem navádí, takže starší něco vymyslí a mladší to jde začít... No upřímně i hlídání je čím dál horší pro ně sehnat 🙈 Tchán sám je neohlídá, hlídal je v pondělí na chvilku, když jsem byla na tý pohotovosti a pořád chlapovi volal, kdy už dojedem 😂 Tchýně ještě jakš takš, ale už z nich má občas tiky (jedna ji třeba rabuje skříně, druhá komoru) 😀A to nejsou zlý, ony rády pomůžou s kde čím, ale zlobit jim jde na 1 s *... Nevydrží prostě být chvíli v klidu... Potřebují pořád nějaký činnosti... Jestli holčičky nenadělají tolik nepořádku, tak naším "klukům" asi upadnul při porodu pindík 🙈😂

plamenak11
20. únor 2019

@renulkka mi povidej 😁 cervencovou mame stejnou jen ja nemam k tomu to starsi navic 😁 a taky mi dava zabrat posledni dny se snazim vic odpocivat ze zeme mi trva snad hodinu nez vstanu a kdyz ksem lezla po 4 tak to mela jako hru a zacala taky lezt a strasne se mi smat 😂😂

renulkka
20. únor 2019

@plamenak11 Ze mě starší zkoušela si udělat koníka 😂 Jsou to draci... Nejhorší je, že mladší když je sama, tak ráda se mnou uklízí, ale jak je s ní i starší, tak dělají naschvály a moc se tím baví... Před pár týdny jsem ty hračky tak neřešila, ale teď nevím, kdy začnu rodit a chci aspoň kuchyň a obývák mít trochu "uklizený" a ne aby se tu nedalo ani projít 😏😀

smigli
autor
20. únor 2019

@renulkka Já už mám to dítě sice venku, ale po starším neuklízím. Má v pokojíčku příšernej bordel, ale už to neřeším.

plamenak11
20. únor 2019

@renulkka koukam ze me cekaj pekny vyhlidky az mimi v brichu vyroste do starsiho veku a ta starsi ji zacne ucit bejkarmy 😁 a ze ty umi i ted sama..

ajdamajda
20. únor 2019

@bombat jo to je fakt . Navíc starší řešíme skrze adhd takže je to opravdu velmi hyperaktivní ditko . Dokáže litat sem a tam a neudrží pozornost . Ale jinak jsou uzasni ze se i zabavi sami. Sice svým stylem ale zabavi

ajdamajda
20. únor 2019

@renulkka hele tak to je přes kopírák . Jedine co je teď zabavi ale to skripu zubama ze to nerada vidím - jsou videa na YouTube. Televizi klasickou nemáme jako komerční . Stahují jim pohádky ještě . Ale jinak to jsou molekuly v pohybu . A taky dokazi jezdit na motorkách hodiny v kuse sem a tam s rvat jako papoušci korela 😂

renulkka
20. únor 2019

@smigli No kdyby ten binec měly v hrrničce (máme místnost, kde mají veškerý hračky), ale ony to odsud tahají do obýváku a kuchyně 🙈 A to je peklo 😀 A hlavně dřevěný kostičky a lego 🙈 V tý herničce zavřu a je mi to taky šumák 😊
@plamenak11 Ony se strašně rychle rozumově dohání 🙈😂 Ale v něčem je to dobrý, mladší od 14m chodí čůrat a kakat na nočník, mluví jak ta dvouletá (ta se ne a ne pořádně rozmluvit), na vycházce chodí spolu a tak 🙂 Ale to zlobení by mohly vynechat 😂
@ajdamajda Upřímně v tom co jsi napsala vidím holky 🙈 Taky lítají na odrážedlech po baráku... A těch nehod 🙈 Manžel starší půjčuje mobil se zapnutým foťákem, umí to celkem slušně 🙈 Až se nestačím divit, já si svůj mobil před ní schovávám, ona si to tam jinak umí dát sama 😏 U nás jednu chvílku zabírala pohádka Krtek a panda na dvd... A teď už zas nic... Chci se zeptat, jak řešíte s tím starším adhd?

silwiin
20. únor 2019

Cau holly, dneska jsem nastartovala kocarek a zjistila jsem, ze nam v nem v noci radila mys. Mame ho u vstupu do baraku v garazi, hodila jsem ho do auta a az pak jsem zjistila, ze jsou vnem mysi bobky. Vsechny deky a matrace jsem dala prat, ale cim mam vzit ten kocar? Savo mi to znici, tu strisku s vnitrek kocarku, je cerny a byla bych rada, kdyby cerny i nadale zustal, nejaky tip cim tonastrikat??

basice
20. únor 2019

Holky, děkuji za rady, zkusím koupit tu masticku z DM a uvidíme a to bambucke máslo😉

dominika963852
20. únor 2019

Ahoooj holky. Tak jsem konečně doma 🙂 . Jaroušek je z brášky poprděný, je úžasný ho sledovat. Moc na vás všechny myslím 😉 .

basice
20. únor 2019

@dominika963852 já jsem zvědavá zítra jak bude reagovat Samík. Tak si to doma společně užívej a rodinkou😉

ajdamajda
20. únor 2019

@renulkka zatím nijak , proste trpělivost . Nechci ho tahat po lekarich a dávat léky , občas mám sice silné nutkání ale neudělám to . Na rohypnol jsem zralá já 😂 . Zvykám si ze akorát mluvím k němu jako hluchý do vrat. Radi a nevnímá . Dneska cely den běhá po bytě a je rudy jako rak . Rozhazuje veci ...
Na jednu stranu je miláček . Z minuty na minutu jako pubertak . Drzý a panovacny. Chvíli neposedi , jedním uchem tam a druhým ven. Když se vyřadí, jde se omluvit ze ho to mrzí. No ... těžké to je . Tenhle stav vychovávat moc nejde . Zatím nevím úplně jak na to .
Mladší je v pohodě ale chytá se brachy když zlobí

andelka
20. únor 2019

@renulkka
@ajdamajda já mám adhadatko ve 2 třídě. Vydržte,ono se to zlepší. Jako skolkove dítě byl šílený. K tomu o dva roky mladší kumpán. No veselo máme pořád.

ajdamajda
20. únor 2019

@andelka mě z nej už občas hrabe. Ke všemu učí brachu takže začíná taky a ve dvou to je mor .

seveneye
20. únor 2019

Dnes jsme byli poprve kocarkovat a ted navecer prvni poradny koupani doma,mladej si na tom lehatku ve vanicce trunil jak kral😋ted spinka jak zabitej,doufam ze tech novych podnetu na nej dnes nebylo az moc...

Jinaķ nedockave cekam,kdo nam ze zbylych napise,ze rodime,zbyle holky co vy na to?

jednaholkaa
20. únor 2019

@seveneye No tak to je vyzva 🙂) Tak holky jdeme na to ne? ;)) Me by asi musel nekdo kopnout do bricha, jinak nevim.. Dneska mi poradila kamoska, ze ji co rozjelo porod byla skluzavka v aquaparku. Tak muzu dat chlapovi vybrat, jestli bude chtit o vikendu sexovat nebo na skluzavku. Obavam se ze by se chytil toho aquaparku .. :/

cuccinka
20. únor 2019

Všichni slyšte novinu, máme větší rodinu!Dneska byl ten správný čas- 12:10,kdy další přišel mezi nás! Je to malý uzliček 47cm, 2835 kg jmenuje se Adámek 😍

jednaholkaa
20. únor 2019

@cuccinka Jeee krasny 🙂) Mooc gratuluju!! Tak preci jenom se toho nekdo chopil, parada ;)

jednaholkaa
20. únor 2019

A ja uz budu mit rybku holky 🙂 Dneska konci vodnari.. Coz jsem rada a i jsem to cekala, pac vodnare zadny neznam a v rybach mam nejvic kamaradek.

garfa4
20. únor 2019

@cuccinka gratulace k Adamkovi a hodne zdravicka 🙂

skretik
20. únor 2019

@jednaholkaa no vidis tak aspon neco pozitivniho, ja Te tipuju na 22.2, to je moc hezky datum 😉 . A s aquaparkem neblbni,jeste tam neco chytis 🙈.

@cuccinka moc moc gratuluju,krasny jmeno 😍

plamenak11
20. únor 2019

@seveneye ja se hlasim do rady😁 zase odesel vetsi kus zatky tak to musi prijit uz brzo, mooc prosim 🙏🏻😊
@jednaholkaa jo zitra je ryba, ja mam malu vodnare a segra s babi jsou ryby, tak uz budeme mit rybicky 🙂
@cuccinka moc gratuluji 😊

bombat
20. únor 2019

@cuccinka Moc gratuluji. Doufám, že byl porod v pohodě a že se Ti teď uleví od těch otoků. Čekáme na fotku Adámka.

jednaholkaa
20. únor 2019

@plamenak11 Jsi na rade 🙂 Ja budu posledni jako vzdy 🙂)
@skretik Asi me ctes myslenky, prave me to pred chvili napadlo, sakra, hlavne nee 22.2. to by bylo asi numerologicky silenstvi 🙂)

jessulka
20. únor 2019

@basice Na přimazávání hodně suché kůže u miminka mi v porodnici doporucovali slunečnicový olej. Na bradavky mam mastičku z Dmka, ale v porodnici se na ni moc netvářili, kdyz to pak slize miminko, vic mi pomáhá nechat zaschnout MM. Trochu si odstrikej do lahvicky a preventivně potirej, je to všelék a zadarmo.

Ahoj holky, tak hlasim ze jsme asi bez rymicky. ale kašel ma Terezka pořád. Ven zatim jeste nechodime, radi tu vsude hnusná chřipka, tak mam strach. M. byl dnes na brigade, ma domluvený jeste příští tyden a od brezna by snad konečně mel nastoupit jako provozní vedoucí v nove otevřené restauraci v Praze v Holešovicích. Smlouvu ale jeste podepsanou nema, tak si nedelam takove nadeje a zatím se moc neraduju. A vcera byl konečně u Dr. no a hádejte, co mu paní doktorka rekla na ten jeho kašel, jak on furt tvrdil, ze mu nic není, přitom kasle uz 3.tyden. Prechodil zapal plic, takze ma antibiotika. A kdyby jste ho videli, kdyz od Dr. prijel, jak se divil a jak je hotovej z toho, ze ma antibiotika po 8 hodinach na 10 dni. Marůdek. Se mi az chtělo brečet, hlavne že jsem mu to rikala uz před týdnem, at jde k doktorovi. Neeee, chytrej jak radio.

jessulka
20. únor 2019

@cuccinka Huraaaaa, vitame Adámka mezi námi. posilame hubánka. Hodne zdravicka oběma 😍😘

jessulka
20. únor 2019

@jednaholkaa U nas je vodnar Michal a mam docela strach z toho, jakou povahu jednou Terezka bude mit. Jestli po nem, tak to teda potes koště. Ja chtela kozoroha, to byla moje sestra.

Strana