Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik To je teda sila, jenze kdyby se tam dostala tak mi alespon mohla udelat toho hamiltona, takhle mam prdlacku..To jsou teda experti 🙂)
@jednaholkaa a datle jis porad? Co svarak a horka koupel?
@jednaholkaa
@skretik diky holky za uklidneni, ale v prvni chvili me to nastvalo a byla jsem z toho zas zklesla, ted uz lepsi 🙂 ja zadny tvrdnuti taky nemam jen pocit jak kdyby me tam nekdo nakopal a boli me ty svaly, coz pry je k porodu ale jako porodni bolesti to nejsou, jen se nemuzu hybat a spat a prijfu si jak naprcanej kacer a v posteli jak ochrnuta 😁 takze taky nic moc, mame hlidani na vikend tak pujdem s muzem na prochazku a do kina a odreaguju se aspon a treba se to i tak rozjede do nedele, v pondeli jdu zas na klasickou poradnu tak uvidim tam, tam me bude vysetrovat ta stejna jako minule
@plamenak11 přesně, mě taaak boli ta stydká kost, jako by mě tam někdo pořádně nakopnul, a než se rozchodím, tak jsme taky jak ten kačer 🙂... "čím delší čekání tím hezčí setkání 🙂 "
@plamenak11 Kino je dobry napad. Taky jsme minuly tyden byli..
@skretik No ty datle jsou na tom asi to nejhorsi 🙂)) Uz je fakt nemuzu ani videt, ale jim je dal samozrejme, nicmene evidentne asi nefungujou uvidime.. Alkohol cely tehotenstvi nepiju, koupel noo, to bych mohla zkusit. Popravde zadny vyhaneci pokusy nedelam. Nak nemam pocit, ze by to k necemu mohlo byt. A piju porad malinik, lneny seminko atd.. proste uz se mi nechce delat nic navic.
@jednaholkaa ja si osobne teda taky myslim,ze to nefunguje,ze to je vzdycky spis nahoda,tezko rict. Ja si 3 dny pred kontrolu delala kazdy den caj se zazvorem a hrebickem,bylo to hnusny a nevim jestli to k necemu pomohlo a datle uz mi taky lezly krkem 😄,jeste tu mam zbytek a jen pohled na ne mi staci 😄. Svaraky jsem si dala asi 2, ale tim veskere pokusy skoncily,ale ja byla teda v total depce ty posledni tydny/dny 🙈
Holky, ja dnes vrnela blahem. Predstavte si, Terezka spinkala, sice z dudlickem v pusince, ale byla klidna 2,5 hodiny a mne se mohla plně věnovat kadeřnice. Pak dorazila mamka, tak ji prebalila a chovala ji, ja ji pak nakojila, tak mne malem snedla. Bylo to moc fajn. Nakonec mi melir nedelala a obarvila mne na přírodní blond. Priste to bude jeste hezci, protože jsem měla velké tmave odrosty, tak mi to u hlavy chytlo trochu jinak. A dost mne zastrihla, uz jsem mela desne potrhany konecky. Zitra vam hodim foto.
@skretik Tak jeste, ze jsi nerodila po terminu..to by k depce nepridalo. Nikdy jsem si nemyslela, ze by se mi mohli datle tak hnusit, ale kam se hrabe lneny seminko, ten sliz je celkem bez chuti. Ale co uz, tech par dni to jeste vydrzim, kdyz do tydne neporodim sama, tak stejne budu muset na vyvolani..
Jinak jak tu těšíme to kojení,mne taky hodne pomohl napoj Nutrimama. Mají ho v DM, nebo v lékárně. Ja si jeste kupuju k tomu i ty müsli tycinky. Nejdriv jsem tu remcala, kdyz mi je Domča doporučovala, jak jsou drahé, ale zase jsou opravdu moc dobré. Ten nápoj obsahuje spoustu vitamínů a podporuje laktaci. A i dost zasyti, pokud zrovna nemáte cas se najíst. Tak vyzkoušejte. Terezka se mi po prsou dere jako diva, asi ji to MM chutná.
Jinak s pribiranim vahy se nestresujte, vzpomentecsi na mne, jak jsem byla nešťastná, kdyz Terezka nechala v porodnici 560g a po propuštění z porodnice za vikend nepribrala. Tak jsme vyfasovaly váhu. Nebit vás a vasich rad, at vazim jen jednou, tak se asi z toho zblázním. Takze zadny stres, Terezks take pribirala pomaličku. Nacdalsi kontrole jsem psk Dr.. oznámila, ze kojim pul hodiny po dvou hodinách a ze bshu zapisujeme. Byla spokojená a uz ti neresila. Takr je to hodně o pitném režimu, pit hodně vodu. Az 4litry denně. Tak držím palce.
@cuccinka dnes jsem 4 den po porodu ...druhy den mám mlíko ,malou jsem prikladala po porodu často vlastne když si rěkla bolelo hodně..no potirala jsem porad mastičkou s dm a podobnou mám s rossmanu a učiné dnes mne vúbec nebolí neboj se jen potírej a ono to prestane
Holky jsme 4 den po porodu a mála je úžasná papá spinká trochu kouká...Od ctvrtku jsme doma a paráda doma je doma, super som odychnuta ani to zavinovani moc nebolelo a krvácení je hodně slabe což mi je divne tak brzo ale o to líp....Manžel doma se vším pomáhá a malíčku má pořád dokonce ji v noci prebaluje abych se ještě poradne vyspala😍
@michaelarei
@renulkka
@jessulka krasny holky mate 😍😍😍
Holky tusite kolik vypije 3tydenni kojene mimco v jedne davce cca? Budu mamce malyho chvili nechavat tak aby tu pripdne mela odstrikano kdyby bylo nejhur
@seveneye já si kalhoty objednala normálně stahovací s Astratexu asi za polovinu ceny než ty Anita a taky super, je to na té kuzi znát. A mám velikost S což odpovídá 36
@skretik nechala bych ji cca 120 ml na jedno krmení, ale myslím ze tolik nevypijou
Holky muzete mi nekdo popsat jaky rezim jste v sestinedeli schopny realne dodrzovat???ja mam pocit,ze u nas je to vse delane tak nejak v chaosu mezi kojenim, prebalovanim a uspavanim.asi trosku propadam poprodnimu blues,chlap pomaha milionove ale az pujde do prace tak tu z toho vseho asi zvencnu...

Dnes ta nejmladsi tak radila,ze jestli z toho neporodim,tak to fakt vidim az na brezen 🙂. Ale strasne mi z toho tvrdne bricho,nic neboli,ale mam ho furt jak sutr...