icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

mrs_v
25. únor 2019

@skretik ano napřed pozitivní nález z poslechu, posléze potvrzeno RTG. :(

bombat
25. únor 2019

@mrs_v A co s tím vlastně dělají, když je to virového původu? To je děsivé, že ani neměla horečku. Proč jste vlastně jeli do nemocnice? Asi špatně dýchala, viď?

plamenak11
25. únor 2019

@mrs_v to je mi lito, at je brzy lepe 🍀

mrs_v
25. únor 2019

@bombat ano byla dušná a nechtěla pít. :(
Eliminují všechny vyčerpávající činnosti typu jídlo a křik a podpoří imunitu aby se s tím poprala sama.

skretik
25. únor 2019

@mrs_v moc drzim palce at se s tim brzy popere a muzete brzy domu! Drzte se

basice
25. únor 2019

@mrs_v také přeji ať je jí brzy lépe. Brouček malinký 😘

val333
25. únor 2019

Tak u nás to vypadá na reflux 😟 malej mi po každém kojení děsně blije, dokonce i dvě hodiny po tom, co se vyspí po kojení ... když nespi, tak jen pláče... A v noci měl ve stolici nějaké zelené kousky 😮

skretik
25. únor 2019

@val333 a to si vygooglila nebo jste byli u dr.? Me ublinkava taky, a klidne taky hodinu a pul po jidle. Nehazi savle,ale ublinkava,nekdy i srazeny mliko 😏.

mrs_v
25. únor 2019

No jestli má zeleno ve stolici tak spíše zkus eliminační dietu. Fakt u první to byl jeden z příznaků, i ublinkávání. A bohužel je ABKM poměrně častá :(

bombat
25. únor 2019

@val333 To všechno nemusí nic znamenat. Zelené kousky jsou víceméně časté, důvody mohou být různé. https://www.maminka.cz/clanek/zelena-stolice-u-...

garfa4
25. únor 2019

@andelka tak to jsem to az tak nezvorala, protoze pahylek ji odpadl teprve ted v sobotu 🙂 dekuji za radu 🙂

garfa4
25. únor 2019

@arielka222 tak jsem ty konicky poprve zkusila a mala u toho dost plakala

Budeme pokracovat postupne, aby ji to bylo prijemne

andelka
25. únor 2019

@skretik můj to same

andelka
25. únor 2019

@garfa4 můj to taky zrovna nemiluje. Ono je to náročné.

smigli
autor
25. únor 2019

@mrs_v Jejda, to je mi moc líto. Přeji brzké uzdravení!

arielka222
25. únor 2019

@garfa4 no ono se to miminkum nelíbí, ale hold musí trénovat. Pasení je zaklad všeho 🙂 nás maly u toho taky občas brečí a vzteká se, ale oni si zvyknou

evelinkaw
25. únor 2019

My dáváme na bříško od porodnice, snažím se u každého přebalování, na pár chvilek. Pediatra mi to doporučovala už u starší dcerky.

jednaholkaa
25. únor 2019

Holky na koliky, ted jsem mluvila s kamoskou, rikala, ze jediny co ji pomohlo je ColiPrev kapicky. Malej ma asi ABKM a jenom cely dny rval, ted pry veeelky rozdil.

skretik
25. únor 2019

@jednaholkaa o tom jsem vubec neslysela,ale kouknu na to, dik za tip 😉, i kdyz u nas ted uz zas dobry- tuk tuk tuk

andelka
25. únor 2019

@ajdamajda s těmi chodidly máme stejný problém. Myslim že si nechám ušít polodupacky speciální. Jak dlouhé má malá chodidlo? Franta má něco málo přes 8 cm a zítra přesně měsíc.

jednaholkaa
25. únor 2019

@skretik Asi neco noveho nebo ze zahranici.. rikala, ze zkusila vsechno az tohle pomohlo..

basice
25. únor 2019

@val333 mě třeba doktor říkal, že zelená stolice může znamenat jako hladová,kdyu mlíčko nestačí.

val333
25. únor 2019

@basice jj, to jsem právě taky četla....ale ona byla normálně žlutá, jen v ní byly zelené kousky 🤔

bombat
25. únor 2019

@jednaholkaa To bude asi skutečně účinné, ten ColiPrev. Je to pouze laktáza - enzym na štěpení laktózy. Takže žádné placebo.

mrs_v
25. únor 2019

Zelená stolice rozhodně není hladová. Kterej dr to vypustí, tak mu osobně rozstríhám diplom 😐
Jak píše bombat, nejspíše to neznamená nic, nicméně ze své zkušenosti opravdu to dělalo mlíko ve stravě.

val333
25. únor 2019

@mrs_v od zítřka to mlíko zkusím vypustit... Tak jsem zvědavá...ale bude to pro mě utrpení 😢

plamenak11
25. únor 2019

Holky jak poznam postupny odtok plodovy vody? s prvni doted nevim jak vypada a ted ze me citim jak tecou curky, je to ono? Nemuze to byt vytok treba naky? Hlenovou zatku poznam na tuty a ta neni tekuta toto je fakt pocitove jak voda a samovolny a vzdy nic a pak trocha, co myslite?

mrs_v
25. únor 2019

A děkuji všem že na nás myslíte 🍀❤️

skretik
25. únor 2019

@plamenak11 myslim ze je to voda, me to stekalo po nohach, pri ztvrdnuti bricha toho teklo trochu vic

plamenak11
25. únor 2019

@skretik jo asi je protoze tolik bych se nepocurala a ted pri ztvrdnuti vyteklo

Strana