Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@mrs_v to je mi lito, at je brzy lepe 🍀
Tak u nás to vypadá na reflux 😟 malej mi po každém kojení děsně blije, dokonce i dvě hodiny po tom, co se vyspí po kojení ... když nespi, tak jen pláče... A v noci měl ve stolici nějaké zelené kousky 😮
No jestli má zeleno ve stolici tak spíše zkus eliminační dietu. Fakt u první to byl jeden z příznaků, i ublinkávání. A bohužel je ABKM poměrně častá :(
@val333 To všechno nemusí nic znamenat. Zelené kousky jsou víceméně časté, důvody mohou být různé. https://www.maminka.cz/clanek/zelena-stolice-u-...
@arielka222 tak jsem ty konicky poprve zkusila a mala u toho dost plakala
Budeme pokracovat postupne, aby ji to bylo prijemne
@garfa4 no ono se to miminkum nelíbí, ale hold musí trénovat. Pasení je zaklad všeho 🙂 nás maly u toho taky občas brečí a vzteká se, ale oni si zvyknou
My dáváme na bříško od porodnice, snažím se u každého přebalování, na pár chvilek. Pediatra mi to doporučovala už u starší dcerky.
Holky na koliky, ted jsem mluvila s kamoskou, rikala, ze jediny co ji pomohlo je ColiPrev kapicky. Malej ma asi ABKM a jenom cely dny rval, ted pry veeelky rozdil.
@jednaholkaa o tom jsem vubec neslysela,ale kouknu na to, dik za tip 😉, i kdyz u nas ted uz zas dobry- tuk tuk tuk
@skretik Asi neco noveho nebo ze zahranici.. rikala, ze zkusila vsechno az tohle pomohlo..
@jednaholkaa To bude asi skutečně účinné, ten ColiPrev. Je to pouze laktáza - enzym na štěpení laktózy. Takže žádné placebo.
Zelená stolice rozhodně není hladová. Kterej dr to vypustí, tak mu osobně rozstríhám diplom 😐
Jak píše bombat, nejspíše to neznamená nic, nicméně ze své zkušenosti opravdu to dělalo mlíko ve stravě.
Holky jak poznam postupny odtok plodovy vody? s prvni doted nevim jak vypada a ted ze me citim jak tecou curky, je to ono? Nemuze to byt vytok treba naky? Hlenovou zatku poznam na tuty a ta neni tekuta toto je fakt pocitove jak voda a samovolny a vzdy nic a pak trocha, co myslite?
A děkuji všem že na nás myslíte 🍀❤️
@plamenak11 myslim ze je to voda, me to stekalo po nohach, pri ztvrdnuti bricha toho teklo trochu vic
@skretik jo asi je protoze tolik bych se nepocurala a ted pri ztvrdnuti vyteklo

@skretik ano napřed pozitivní nález z poslechu, posléze potvrzeno RTG. :(