Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
jsem holky v porodnici voda odteka, manzela poslali zatim domu, tak snad se to rozjede zatim jen tvrdne bricho ale nalez pekny zasahovat nechteji, nechavaji volny prubeh zda samo zacne, pry az den to mize trvat
@plamenak11 Krasny!! Ty teda rodis na povel :D Moc drzim palce 🙂 To se rozjede pomalu..super, ze nezasahuji.
@jednaholkaa 😁 stacilo rict at rodim a vzala jsem to vazne, jen oproti prvnimu porodu nezvyk, porad cekat na neco ☹️😁 a vedle vsichni rodi, jsem rada ze nezasahuji ale kontrakce zas tak na cas si davat nemuseji 😂
@plamenak11 Hm, chapu.. Ted to bude chtit se trochu obrnit trpelivosti.. 🙂
@plamenak11 Drz se,myslim na tebe, at to mas brzy za sebou 😘
@plamenak11 Supeeer! Tak uz to mas za sebou? Pokud ne, tak zkus jeste odpocivat. 😉
Tak mam po, Malvínka 26.2. ve 4:12, vaha 4020g a delka 52cm, peknej macik, nesla moc ven ale nakonec se mi to podarilo, kontrakci zacly, po vic prasknuti vody, samy od sebe nekdy ve 3 hod a hned byly po 4 minutach, pak monitor, klystyr u toho zvraceni a zned me to nutilo tlacit, manzel prijel tesne pred vypuzeni. hlavicky, konec hruza, myslela jsem ze jsem vevnitr roztrhana ale jsem bez poraneni 🙂 tak super jen celkem krvacim mi prijde, deloha zatim neboli, tak snad nezacne ani, jeste stesti ze odtekla voda a byla jsem v porodnici protoze bychom to nestihli asi jinak, celkem hod a ctvrt a s prvni to trvalo od kontrakci 4 hod, jinak je cela jeji starsi segra 🙂
@plamenak11 jé, gratuluji😍🙂
@plamenak11 No hocicky vy jste krásné, moc vam to sluší. Byla to tedy rychlovka. Ja zrovna v tu dobu kojila a myslela na vás. Jsem ráda, ze uz to máš za sebou. Malá je krásná 😘
@plamenak11 mooooc gratuluju ❤️❤️❤️,krasny jmeno,krasnej macik 😁
A my se hlasime k rymarum asi 😞. Starsi ma rymu velkou a malej zacina asi taky 😏. Nic mu z nosu teda netece,ale dycha hrozne spatne. Vase miminka co mela rymu,teklo jim z nosu nebo podle toho chropneni a sipani jste to poznali? Premyslim jestli chodit k dr.dneska nebo pockat do zitra,to jsme objednani na kontrolu se zloutenkou. Trochu me desi ten zapal plic ma @mrs_v ,jak jste na tom?
Me nasrala vcera tchyne zas, prikvacila si to na navstevu a vypravela mi jak cely vikend prospala,ze asi bojovala s chripkou🙈🤦♀️, rekla mi to po tom co si ho chovala a furt mu hrabala na rucicky, pak odchazi a rika “j vam ani pusu davat nebudu,mam opar,tak abyste to nechytli”, v tu rano jsem myslela,ze ji srazim ze schodu 😡😡😡. Je to takovy pidi opar,ze jsem ho ani nevidela. Tvl cizi hrotim at sem chodi jen 100% zdravi a vlastni rodina ho takhle ohrozuje 😡😡😡
@mrs_v to je hrůza😳 přeji hodně sil a ať jste brzy zdravé!😘
@plamenak11 ty jo, to je kus 🥰 gratuluji
@plamenak11 obrovska gratulace k princezne a preji hlavne hodne zdravicka 🙂
@plamenak11 má Malvínku!
Chvatam a docitam vas ve spechu,marodi at jste brzy fit,nove prirustky vitame na svet,my vcera navsteva u nasich,pak rovnou kocarkovani a nasledne do poradny na prvni kontrolu,dostali jsme pochvalu malej mam o 2cm vic a nabral na 3290.akorat to spani nam porad nejde nekdy uspavame i hodinu v kuse,porad opakovane zabira a budi se a vzteka,holky jak uspavate vy,poradte co na vas zabira
@mrs_v držíme palce ať je brzy líp❤
@plamenak11 jdu tak ať je všechno ok a brouček při tobě
@michaelarei Už má miminko - teď jsem to četla v únorovkách...
@plamenak11 moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka😘. Taky pěkně rychlý porod 👍
@bombat jj už vidím take Malvinku
@plamenak11 moc gratuluji

@mrs_v
@val333 zajimave, mne taky doktorka rekla, ze zelena stolice je z nedostatku jidla / vyzivy
A musim to hlidat, protoze se mi nedari plne kojit