icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

bajunka
26. únor 2019

@plamenak11 vybrali jste opravdu nadherne jmeno a mala je krásná 🙂 ty skranulky, miluju ty detsky faldicky 🙂 Nejmladsi byla taky takovej buclik.

bajunka
26. únor 2019

@ajdamajda ja se priznam,ze jogurty proste miluju ty klasicke,recke hezky 10%,rano si mixuju banan ovesne vločky do toho jogurt.pripadbe prihodim par mandli ci chia seminek...

kleninka
26. únor 2019

@plamenak11 moc gratuluji 😊

jednaholkaa
26. únor 2019

@plamenak11 Jeeee, nadherny!!! Moc gratuluju 🙂 Strasne vam to slusi a mala je fakt rozkosna s tema faldickama, ty miluju 🙂 Tak to slo i dobre ten porod!! Ty blaho a vidis, nacviceno si mela dost, kdyz si zvladla takovyho macicka bez poraneni. Krasny! Sikulky teda 🙂

skretik
26. únor 2019

@jednaholkaa a ted uz muzes ty 😘

jednaholkaa
26. únor 2019

@skretik Jo, diky, konecne :D Ja uz hlavne brzo budu muset 🙂)
Jo a ta tchyne, to je teda sila..chudak malej :/

basice
26. únor 2019

@jednaholkaa ty jako jediná si ten porod nechávás až na březen, viď?

skretik
26. únor 2019

@basice ja myslim,ze
@jednaholkaa cekala na hezky pocasi,vid 😉

basice
26. únor 2019

Zatím máme doma úžasnou chůvu 😏. Doufám že jí to vydrží. Za to s tím tříletým je to teď horší 😒. Začal se víc vztek, neposlouchá, kvůli všemu brečí, no hrůza 😒. A to se mu věnujeme dost, nemám pocit že by byl odstrčeny. No snad to je jen období a přejde to.

basice
26. únor 2019
skretik
26. únor 2019

@basice syn ho taky furt chova,mazli a hlida a js taky pevne doufam,ze mu to vydrzi 😄. Ten trilety ma asi k tomu vsemu obdobi vzdoru nema? Vekove by to odpovidalo 🙄

basice
26. únor 2019

@skretik to určitě má, ale než jsem odjela do porodnice, tak takový nebyl, ale určitě je to tou změnou a novým sourozecem. Tak to je hezké, jak syn přijal malyho. Většinou to kluky moc nebere to miminko 😒

skretik
Autor odpověď smazal
skretik
26. únor 2019

@basice Milujou se uz ted ❤️, Davca se usmiva vlastne jen na nej sycak malej 😄. Tak snad se Ti brzy srovna a bude to s nim lepsi,je to narocny s tema detma 😅

bombat
26. únor 2019

@skretik Úžasní ❤!

plamenak11
26. únor 2019

moc vsem dekujeme 😘😘😘😘 jste zlaty!! Tentokrat me museli slyset na celou Prahu 😁 a na to ze jsem chtela 3-5 deti, tak dneska jsem po porodu rekla muzi ze dve staci asi 😂 jinak se divili ze sedim v tureckym sedu a vypadam jak kdyz jsem nerodila 😁 no je mi fajn kdyz ji vidim divim se ze vylezla a zadne poraneni 😊 ale tu vahu jsem fakt necekala jsem byla v soku, jinak foto srovnani dcerek prvni Malvínka a druha Justýnka, jsou uplne stejny jen pidi rozdily 😍😍 a my tri

ajdamajda
26. únor 2019

@plamenak11 já jsem po porodu řekla ze končím protože bych nechtěla další hormonální léčbu ...ale Toužim zase ach jooo 😂😂

dominika963852
26. únor 2019

Moc gratuluji 😊

skretik
26. únor 2019

@plamenak11 krasni jste ❤️ A holky jsou fakt uplne stejny 😊
@ajdamajda ja hned po porodu rekla,ze to chci zazit jeste jednou, jen nebyt tehotna tak dlouho 😏, pulka tehotestvi by mi stacila

jednaholkaa
26. únor 2019

@skretik
@basice Nooo, na pocasi no 🙂 Asi vi, ze mame doma docela zimu 🙂) Ja holt musim byt se vsim posledni..
@plamenak11 A jaky si mela odhad na vahu? Jak si psala, ze cekas na kontrakce po odtoku ty vody, tak jsem si vzpomela na kamosku co takhle cekala na porodnim sale tri dny a nakonec to skoncilo cisarem..

smigli
autor
26. únor 2019

@plamenak11 Nojo, holky jsou fakt stejny!! Delate deti jak pres kopirak. :D Moji kluci jsou uplne jini. vlevo jednicka, vpravo dvojka.

seveneye
26. únor 2019

@dominika963852 domi ahoj,jaka u vas?

seveneye
26. únor 2019

@plamenak11 tyjo vypadate na dvojcata👍

dominika963852
26. únor 2019

@seveneye Ahojky, u nás vše super. Domča je moc hodný..... nabaští se a zase chrní . Ale jak mám ještě staršího, tak to tu moc nestíhám. Snažím se mu věnovat stejně, aby nežárlil... naštěstí je to skvělý brácha.
A jak u vás vůbec? 🙂

Koukám, že už to všichni máme za sebou ( skoro ) . To je krásný, ještě před pár dny jsme si tu stěžovali, že to snad nikdy nepřijde. :D
Miminka jsou krásný. 😍

plamenak11
26. únor 2019

@jednaholkaa odhad vahy naposled delali nekdy pred mesicem 28.1. a to jim vyslo 2700g no pravdu mel muj gynekolog ten jediny rikal ze ma stale vic at si dam pozor na prenaseni, tady v Podoli mi rekli ze to je normalni vaha

dominika963852
26. únor 2019

Jinak včera mi umřela babička,takže to je v šestinedělí pěknej masakr ☹ . Jen mě mrzí, že nemůžu na pohřeb, jelikož je to na Slovensku a to s týdenním mimčem fakt nejde.

Pár fotek od nás 😍

smigli
autor
26. únor 2019

@dominika963852 To me mrzi! Uprimnou soustrast. Ale kluky mas nadherny!

dominika963852
26. únor 2019

@smigli Děkuji moc 🌹 .
Ty je máš taky moc krásný, právě jsem koukala na tvojí fotku, tak jsem si říkala, jak mi připomíná tvůj syn toho mého 🙂 ( jak chrní v tý zavinovačce) .

seveneye
26. únor 2019

@dominika963852 kluci jsou k sezrani,hlavne ze je vse ok a zvykate si.jsem si rikala ze se nejak neozyvas,ale chapu ono je to masakr casove,a to mam jen jedno...jinak uprimnou soustrast,s tim pohrbem je to bohuzel asi pase,ale rozluc se soukromne,snad to rodina pochopi...

dominika963852
26. únor 2019

@seveneye Děkuji, rodina to chápe. Tak aspoň svíčku doma zapálenou mám.
A jak to vůbec jde doma ? 🙂

Strana