icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

michaelarei
27. únor 2019

@jenssy My večer spime v postýlce pak když se vzbudí nechám si ji v posteli v hnizdecku,kojíme 2-3 hodiny Teda jak chce, včera třeba jedla v 22 pak je vzbudila v 3 ráno a pak v 6 ...cez den spinká bud v obýváku v kolibke nebo v postýlce.
Já používám espumisan a super boli nás brisko minimalne

jednaholkaa
27. únor 2019

@val333 Na koliky, na brisko..

mrs_v
27. únor 2019

Ahoj holky, konečně dneska trochu lepší zprávy. Je “lepší”. Uklidnil se ji dech, je živější komunikuje a vnímá. Zvýšili jí i dávky jídla dokonce.
Momentálně se mazlíme se starší a doufám že to tu laktaci nakopne. U maličké je manžel.

garfa4
27. únor 2019

@mrs_v tak to jsou super zpravy, mala je moc sikovna bojovnice 🙂 snad to bude brzy dobre a pujdete co nejdrive domu 🙂

skretik
27. únor 2019

@mrs_v no super zpravy, snad uz budete moct jit brzy domu a byt zas vsichni spolu ❤️! Drzte se vetsi poradne pomazli 😍

basice
27. únor 2019

@mrs_v také ráda slyším lepší zprávy 😉. Tak at malinká hezky sílí a můžete jít brzy domů.

seveneye
27. únor 2019

@mrs_v drzime vam palecky,at je brzy vse ok a muzete jit brzy domu.

seveneye
27. únor 2019

Nas mladej spi nejlip v kocare,to usne driv nez pripnu korbicku na podvozek a vyjedeme z baraku🙂jinak dnes v noci opet moc nechtel zabrat,prebalim,nakojim,zavinu do zavinovacky,pochovam a jakmile polozim do kolibky tak je zle...uz jsem zoufala,na prdiky to nevypada,davam espumisan i probiotika a hned po kojeni si pusti do pliny,hladem asi taky netrpi,kdyz si stahne 80ml a nejpozdeji za 3 hod.jej prikladam znova,takze ja fakt uz nevim...uvitam vase postrehy,treba mi neco unika

skretik
27. únor 2019

@seveneye my mame tohle pres den, usne v naruci polozim ho a v tu ranu vzhuru a rev, v kocare, v aute a satku pohoda, ale spani pres den polozeny kdekoliv bez sance, taky uvitam co s tim 😏. V noci spi vetsinou v postylce nebo postely,i kdyz uz taky byli noce,kdy mi spal pulku noci v naruci a ja v polosede a polospanku s nim 🙈

smigli
autor
27. únor 2019

Holky, tak ja s malym cekam na pohotovosti az nas vezmou. Cekame tu uz skoro hodinu. Starsi syn delal kraviny a kopnul nechtene malyho do hlavy, kdyz jsem ho kojila. A mne se zda, ze tam ma promacklinu. Mozna budu za hysterku, ale radsi at na neho kouknou..

basice
27. únor 2019

@smigli ach jo 😒, to jsou zprávy. Tak snad to bude dobré. Pak dej vědět, jak jste dopadli.

skretik
27. únor 2019

@smigli ajaj 🙈, v tomhle pripade urcite lepsi byt za hysterku a mit jistotu... dej vedet jak jste dopadli,drzim palce at to nic neni!!!

andelka
27. únor 2019

@seveneye
@skretik radu nemám,jen soucítím. Mně takhle nespal starší. V kočárku v pohodě,ale když byla zima a hnusně,jemu bylo půl roku,tak doma usnul na 20 minut po kojení. Jinak vůbec. V noci taky blbý. Miláček.

seveneye
27. únor 2019

@skretik nj me vsichni rikaji at ho na noseni nezvykam,ale ja na to nemam nervy a nechat ho vybrecet se taky nedari...v noci mel dnes zachvat od 1 do 4 hod.a to jsem rano vstavala jako mumie...hlavne na bednu je to staly vytahovani z kolibky do naruce a zpet.pres den jeste pouzivame houpaci lehatko,ale tam vydrzi taky jen chvili.

seveneye
27. únor 2019

@smigli jaj,tak snad to nic neni,ale za prohlednuti nic nedate!

andelka
27. únor 2019

@skretik jo a mně děcka nikdy neusnuly samy. Buď po kojení,nebo v náručí . Jak jeden,tak druhý,tak třetí.

skretik
27. únor 2019

@andelka no muj prvni syn byl taky takovy, u nej se ani kocar nesmel zastavit,to ted zatim jeste muzu a spi dal. Obcas se nam rano podari,ze spolu lezime v posteli a on duda dudlik a usne sam,ale jinak prevazne usina u prsa nebo v naruci/kocare. Starsimu bude brzy 9 a musime s nim chodit spat do ted,jinak neusne 🙈, to jsou vyhlidky 🤦‍♀️

skretik
27. únor 2019

@seveneye hele to rvani stejne nefunguje,naopak dostane se do hysterie a trva to pak dyl ho uklidnit. To rval vkuse v noci? Me to vyndavani a vraceni taky nebavi proto spi uz v posteli a pres den ho pokladam jen kdyz mi nevadi,ze se vzbudi. Jinak znam spousty lidi co nosili do 3mesicu kvuli prdikum a ty deti se pak naucily spat v postylce stejne.moje neter treba mela sileny koliky nez prisli na alergii na kravske mleko,stridali jsme se u ni a dny travila jen v satku nebo naruci,jen co ji to preslo,zacla spat v postylce

andelka
27. únor 2019

@skretik tak moji mají 8 a 7 a normálně usínají sami. Jen čtu pohádku,teď zvládám spíš jen zazpívat ukolébavku kvůli malému,a usínají v pohodě.

seveneye
27. únor 2019

@skretik nene v kuse ne, vzdy na chvili zabere a pak se zacne mrcasit a jede to nanovo...je mi ho lito,taky musi z takovyho rezimu byt hotovej,ale nevim jak mu ulevit.ale mivame i lepsi dny,kdy zaspi u prsu,polozim ho a spinkame,nebo se da nejak ukolibat v naruci....

skretik
27. únor 2019

@andelka no vis co on je problem,ze je tam sam,kdyz tam ma kamose tak neni problem,mit sourozence driv a v pokoje tak mame po starostech asi no 😏.
@seveneye je to narocny vedet co s nima zrovna je vid 😏, dneska jsem cetla pekny clanek a nevo na tom je 😅 https://wave.rozhlas.cz/deti-vas-pripravi-o-spa...

bajunka
27. únor 2019

Ja jsem ty zacatky zvladala diky nositku a balonu na kterym jsem hopsala 🙂

seveneye
27. únor 2019

@skretik hezky napsano.my dnes navic koupeme,tak nezbyva doufat,ze ta tepla voda treba taky trosku zabere smerem ke klidnemu spani ...

skretik
27. únor 2019

@seveneye jeste me napadl nejaky ten sum o kterem tu holky psaly, fen treba,jestli by nepomohl zabrat

andelka
27. únor 2019

@skretik to je fakt, hlavně teď když máme malého a nemůžu tam s nimi být jako dřív,tak si před spaním povídají spolu,a i přes den si vyhrají ( sice s řevem,ale aspoň jsou samostatní)

bajunka
27. únor 2019

@jednaholkaa tak co furt se to nerozjelo?

zuzpro
Autor odpověď smazal
jednaholkaa
27. únor 2019

@bajunka Diky za optani, porad nic :( Uz se smiruju s patecnim vyvolavanim. Dneska si jeste udelam zazvor, hrebicek skorici. A zitra se asi odhodlam k ricinovemu koktejlu, i kdyz jsem v podstate spis proti takovym jedum. Nevite nekdo kde se da ten ricin v Praze koupit?

smigli
autor
27. únor 2019

Tak rentgen i neurologicky vypada malej v poradku, ovsem nechaji si nas tu na pozorovani do zitra..

jednaholkaa
27. únor 2019

Holky ja nevim s tim ricinovym koktejlem, vy byste do toho sli? Ja se na to radsi vykaslu.. Neni lepsi si nechat dat vyvolavacku? Ten "jed" pro to mimi nemuze byt ok...

Strana