Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik Vysetreni uz ne, vcera byl na rtg, kde se hybal, takze neprukazne, a u neurologa. Dolik tam ma, ale rikaj mi, ze ho moc pozoruju, ale ja vim, ze ho tam predtim nemel! No a starsi hned rikal, ze nechce na zadek, takze asi vi, ze neco udelal, ale myslim, ze nasledky si jeste neuvedomuje..
@smigli njj doktori a jejich konstatovani,hold by me zajimalo, ktera matka svoje dite zvysene nepozoruje a na tvym miste bych mela taky silene nahnano...me komentoval jako uzkostlivejsi mudr.ted pri prvni prohlidce,a to se mi jen nezdalo ze je ok, ze maly tak casto skyta a porad zbrynda mliko pac odrihnuti ne a ne nacvicit...
@seveneye tak dneska jsme si strihli my nocni mejdan od pul1 do pul4, sice nerval,ale nemohl zabrat a furt sebou sil,ja uz byla zoufala 🙈,nakonec jsem ho uhoupala a stejne byl za hodku a pul vzhuru, pred chvili tu rval jak tur 🙈. Jsem mela jit s kamoskou kocarkovat a misto toho vysilam chlapa a jdu si lehnout nebo to dneska nedam 😴😴😴. Ja nevim proc musim mit obe deti co nemaji radi spanek 🙄🙄🙄😡😡😡, my jsme oba s pritelem spaci a oni to po nas nemuzou podedit 😞😞😞
Holky, tak jste měly pravdu! 🙂 Dneska na převážení měl Jonášek o 300g víc, takže super! Doktorka nás pochválila a mě se neskutečně ulevilo!... Dokonce se mě ptala, jestli jsem nedávala příkrm... A dnes jsem koupila tu Biogaiu, tak uvidíme, co to s malým udělá ... jinak už teď ve 3 týdnech zaciname past koníčky a Jonáš je neskutečně živej, takže to vypadá na hiperaktivistu 😀
Ahoj holky, tak zase nějaký info od nás. Od 17.2. do tohoto úterka jsme byli s dvojčatama v nemocnici. Přijatý se Zorou, která kašlala a těměř přestala jíst. Měla Bronchiolitidu, což je zánět v těch nejmenších cestičkách plic. Matěj se pár dní po hospitalizaci strašně zahlenil a v sobotu už měl nález na plicích taky. Oba jsou na ATB a inhalují Ventolin, Zora dneska tedy už končí. Bylo to tam šílený, hlavně jsem se modlila, aby Zorka příliš neztratila na váze. Už tak je to chroust. Asi 3 dny měla i kapačku, pač nesnědla téměr nic. Naštěstí tam lítalo 100 gramů nahoru a dolu, ale žádný velký propad se nekonal. Dnes na třímesiční prohlídce měla 4230 g(nebýt nemoci, uzčitě by měla o 500 g víc). Mates je papálek, takže ten si vzal na zavodnění dost i když mu bylo nejhůř a kapačku mít nemusel, nicméně na váze v podstatě stagnoval. Dnešní váha 4920 g. Ani vám nebudu psát tu neděli, kdy se Zoře udělalo zle. Byli jsme ve třech nemocnicích. 🙄🙄.
Ale teď už je dětem mnohem líp a zvládnem to doléčit doma.
Z toho pozitivního soudku, máme novou káru.. 😬 Takže už se nebudem ládovat do Octávky jako sardinky.
Ahojky holky 🙂 Tak nám byl dneska týden 😍 Jindřiška je šikulka, v neděli nás pustili z porodnice, v úterý jsme byly u doktorky a za ty dva dny brouček přibrala 100gramů 🙂 Tak měla obr pochvalu 😊 Včera večer ji upadnul pahýlek 🙂 Jinak je to láska, zatím pláče jen když jí něco trápí (prdík nebo krkanec) 😀 Nejradši chrupe u mě v posteli 😀 Holky ji zbožňují, pořád ji hlídají, hladí a pusinkují 😊😍 Nosí plínky, asistují u přebalování, u kojení 😀 Od včera manžel chodí do práce, tak jsem tu celý den na ty tři draky sama 🙈😀 Ale zatím to zvládáme s prstem v nose, i když je to od rána hoňka 😊 Tak tady nějaký foto od nás 😍
@jessulka děkuji Jess. Babičce bylo sice 72, ale tak energickou ženskou jsem nikdy neviděla. Náhle musela na trojitý bajpas srdce a 3ti den po operaci zemřela. Do té doby byla zdravá jak řípa, nechápu to . Tolik aktivit co měla. Prostě smrcovni babča (hezký se oblékala, malovala se, barvila vlasy na tu její růžovou) ach...tak mi chybí.
Tak to máme stejné, jsou to zlatíčka viď 😍
Letí to neskutečně moc. Přeji Terezce vše nejlepší k mesicninam 😘 ať vám pořád dělá jen a jen radost.
@mrs_v moc mě mrzí s čím se potykate. Přeji hodně zdravíčka.
Já jsem asi na hlavu ale strasne moc touzim zase po miminku 😂😂 a porodu .
Ale dřív jak za 5 let bych nechtěla abych si děti užila . Ale říkám si... budu pak ještě schopna vrátit se zpět do formy po porodu? To mi bude 30 .. říkala jsem ze později už bych fakt nezvládla hyperaktivní děti .
Strasny strasny ale nemůžu si pomoci . Jen vím, ze do hormonu už bych nesla . Bud by to šlo prirozene nebo nic .
@val333 super zpravy 😉! Dej vedet jestli BioGaia zabere
@vilmic teda snad uz maji dvojcatka vybrano a uz si budete jen uzivat 😘🍀
@seveneye no dneska to docela dospava, tak doufam, ze nebude mit prevraceny noc a den 🙈, je fakt ze jsme vcera byli cele odpo venku, takze spal a byl vzhuru vecer jen pul hodky a zas hned spal. Je to boj to materstvi 😅😅😅
@ajdamajda ja bych chtela zazit taky jeste jeden porod,ale kdyby to za me nekdo odnosil a pak abych mela nocni chuvu 😉
@val333 Tak malej uz byl docela zivej i v brisku ne? Super 🙂
@skretik Nestras, ze spaci muzou mit nespavy deti 🙂))
Holky, ja dneska Hamilton cislo 2, pry tentokrat masivni, nicmene uz si nadeje nedelam a zitra nastupuju na vyvolani. Jeste dame vecer palivou korejskou veceri a sex, ale ono to je stejne k nicemu.. Na monitoru deloha zase pekne klidna, no proste no comment. Nakonec jsem si to i lehce obrecela, proste holt ja sama od sebe neporodim. Ale nevadi, neni to tragedie..
@skretik určitě dám, snad už z toho nebude blinkal...
@jednaholkaa jj byl, ono to fakt sedí 😀
@val333 me blije furt stejne,davam probiomaxik od dr.maxe,tak kdyz vam to bude fungovat,tak to zmenim
@jednaholkaa to je mi lito,ale tak jako tak uz to bude brzy za vama a pak na tohle zapomenes 😉,hlavne at je vsechno v poradku. Ja porad premyslim nad tim proc me to slo bez chemie a to si dr.byl jisty,ze to pujde bez chemie a vlastne mi to taky vyvolaval 🤔. Proc to ti doktori nezkousi nejdriv takhle jako u me a rovnou jdou do chemie
@skretik Jojo diky, mas pravdu 🙂
Tak nas pustili domu. A predstavte si, jak jsem byla vcera rozrusena, kdyz jsme prijeli, tak jsem nechala svitit svetla a ted nemuzu nastartovat!!

@ajdamajda Alčo, prisel mi ten šátek, co jsi mi doporucovala. Je dlouhý snad kilometr a po uvazani ho jeste taham tak 30cm po zemi. Kde se stala chyba?