icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
28. únor 2019

@ajdamajda Alčo, prisel mi ten šátek, co jsi mi doporucovala. Je dlouhý snad kilometr a po uvazani ho jeste taham tak 30cm po zemi. Kde se stala chyba?

smigli
autor
28. únor 2019

@skretik Vysetreni uz ne, vcera byl na rtg, kde se hybal, takze neprukazne, a u neurologa. Dolik tam ma, ale rikaj mi, ze ho moc pozoruju, ale ja vim, ze ho tam predtim nemel! No a starsi hned rikal, ze nechce na zadek, takze asi vi, ze neco udelal, ale myslim, ze nasledky si jeste neuvedomuje..

ajdamajda
28. únor 2019

@jessulka faaakt?? Kolikatku mas?ma mít 420 Cm tuším a já mám konce na zadku

skretik
28. únor 2019

@smigli tak snad to bude dobry. Je jeste malej vid, to se bohuzel muze stat no. Uz se ho teda neboji,vid 🙂

seveneye
28. únor 2019

@smigli njj doktori a jejich konstatovani,hold by me zajimalo, ktera matka svoje dite zvysene nepozoruje a na tvym miste bych mela taky silene nahnano...me komentoval jako uzkostlivejsi mudr.ted pri prvni prohlidce,a to se mi jen nezdalo ze je ok, ze maly tak casto skyta a porad zbrynda mliko pac odrihnuti ne a ne nacvicit...

jessulka
28. únor 2019

@ajdamajda Má 5,6m

mrs_v
28. únor 2019

@jessulka to je tak 7,8 velikost :o se museli splést.

skretik
28. únor 2019

@seveneye tak dneska jsme si strihli my nocni mejdan od pul1 do pul4, sice nerval,ale nemohl zabrat a furt sebou sil,ja uz byla zoufala 🙈,nakonec jsem ho uhoupala a stejne byl za hodku a pul vzhuru, pred chvili tu rval jak tur 🙈. Jsem mela jit s kamoskou kocarkovat a misto toho vysilam chlapa a jdu si lehnout nebo to dneska nedam 😴😴😴. Ja nevim proc musim mit obe deti co nemaji radi spanek 🙄🙄🙄😡😡😡, my jsme oba s pritelem spaci a oni to po nas nemuzou podedit 😞😞😞

val333
28. únor 2019

Holky, tak jste měly pravdu! 🙂 Dneska na převážení měl Jonášek o 300g víc, takže super! Doktorka nás pochválila a mě se neskutečně ulevilo!... Dokonce se mě ptala, jestli jsem nedávala příkrm... A dnes jsem koupila tu Biogaiu, tak uvidíme, co to s malým udělá ... jinak už teď ve 3 týdnech zaciname past koníčky a Jonáš je neskutečně živej, takže to vypadá na hiperaktivistu 😀

vilmic
28. únor 2019

Ahoj holky, tak zase nějaký info od nás. Od 17.2. do tohoto úterka jsme byli s dvojčatama v nemocnici. Přijatý se Zorou, která kašlala a těměř přestala jíst. Měla Bronchiolitidu, což je zánět v těch nejmenších cestičkách plic. Matěj se pár dní po hospitalizaci strašně zahlenil a v sobotu už měl nález na plicích taky. Oba jsou na ATB a inhalují Ventolin, Zora dneska tedy už končí. Bylo to tam šílený, hlavně jsem se modlila, aby Zorka příliš neztratila na váze. Už tak je to chroust. Asi 3 dny měla i kapačku, pač nesnědla téměr nic. Naštěstí tam lítalo 100 gramů nahoru a dolu, ale žádný velký propad se nekonal. Dnes na třímesiční prohlídce měla 4230 g(nebýt nemoci, uzčitě by měla o 500 g víc). Mates je papálek, takže ten si vzal na zavodnění dost i když mu bylo nejhůř a kapačku mít nemusel, nicméně na váze v podstatě stagnoval. Dnešní váha 4920 g. Ani vám nebudu psát tu neděli, kdy se Zoře udělalo zle. Byli jsme ve třech nemocnicích. 🙄🙄.
Ale teď už je dětem mnohem líp a zvládnem to doléčit doma.

Z toho pozitivního soudku, máme novou káru.. 😬 Takže už se nebudem ládovat do Octávky jako sardinky.

val333
28. únor 2019

@vilmic jeeeje, tak to jste si teda užili 😐 ale autíčko máte super!!! Tak snad už bude jen lépe 🙂

bajunka
28. únor 2019

@skretik vyspis se a bude lip 🙂 ,ja mam vsechny holky nespavy a obavam se,ze tohle nebude vyjimka. :/

renulkka
28. únor 2019

Ahojky holky 🙂 Tak nám byl dneska týden 😍 Jindřiška je šikulka, v neděli nás pustili z porodnice, v úterý jsme byly u doktorky a za ty dva dny brouček přibrala 100gramů 🙂 Tak měla obr pochvalu 😊 Včera večer ji upadnul pahýlek 🙂 Jinak je to láska, zatím pláče jen když jí něco trápí (prdík nebo krkanec) 😀 Nejradši chrupe u mě v posteli 😀 Holky ji zbožňují, pořád ji hlídají, hladí a pusinkují 😊😍 Nosí plínky, asistují u přebalování, u kojení 😀 Od včera manžel chodí do práce, tak jsem tu celý den na ty tři draky sama 🙈😀 Ale zatím to zvládáme s prstem v nose, i když je to od rána hoňka 😊 Tak tady nějaký foto od nás 😍

mrs_v
28. únor 2019

@vilmic fakt je toho teď nějak moc. :( Je fajn že už jste doma, u nás to možná o víkendu vypadá na odpojení o kombinovaného kyslíku se vzduchem 🤐 domu půjdeme... vůbec nevím kdy. Ventolin má taky.

dominika963852
28. únor 2019

@jessulka děkuji Jess. Babičce bylo sice 72, ale tak energickou ženskou jsem nikdy neviděla. Náhle musela na trojitý bajpas srdce a 3ti den po operaci zemřela. Do té doby byla zdravá jak řípa, nechápu to . Tolik aktivit co měla. Prostě smrcovni babča (hezký se oblékala, malovala se, barvila vlasy na tu její růžovou) ach...tak mi chybí.
Tak to máme stejné, jsou to zlatíčka viď 😍
Letí to neskutečně moc. Přeji Terezce vše nejlepší k mesicninam 😘 ať vám pořád dělá jen a jen radost.

dominika963852
28. únor 2019

@mrs_v moc mě mrzí s čím se potykate. Přeji hodně zdravíčka.

vilmic
28. únor 2019

@mrs_v Ježiš, vy jste taky ve špitále? Ach joo. Co ti budu povídat na Bulovce bylo ceký oddělení plný malých dětí, zejména mominek. Zoře se potvrdil RS virus. Držte se, myslim na vás. 😘😘

ajdamajda
28. únor 2019

Já jsem asi na hlavu ale strasne moc touzim zase po miminku 😂😂 a porodu .
Ale dřív jak za 5 let bych nechtěla abych si děti užila . Ale říkám si... budu pak ještě schopna vrátit se zpět do formy po porodu? To mi bude 30 .. říkala jsem ze později už bych fakt nezvládla hyperaktivní děti .
Strasny strasny ale nemůžu si pomoci . Jen vím, ze do hormonu už bych nesla . Bud by to šlo prirozene nebo nic .

vilmic
28. únor 2019

@ajdamajda Promiň, asi mi to vypadlo, jak jsem tu vůbec nebyla. Ty máš děti z asistované reprodukce?

ajdamajda
28. únor 2019

@vilmic Podpora hormonální léčbou - injekce do břicha a IUI. Nemam cyklus . Třeba se to ale do budoucna po porodech samo nastartuje...

mrs_v
28. únor 2019

@vilmic teď už je to lepší konečně, v úterý jsem byla na dne vypadalo to že bude muset do umělého spánku na ventilátor. Nevím jak na Bulovce ale tady v Olomouci s tím leží moc dětí.

seveneye
28. únor 2019

@skretik asi to mame na preskacku,u nas dnes spani celkem obstojne,ale cumakoval tu cele dopo a odpo prospal v kocare... tak uvidime jak to bude dnes v noci

seveneye
28. únor 2019

@vilmic vilmi vy to teda mate taky napinavy.snad uz mate konecne vybrano.

skretik
28. únor 2019

@val333 super zpravy 😉! Dej vedet jestli BioGaia zabere

@vilmic teda snad uz maji dvojcatka vybrano a uz si budete jen uzivat 😘🍀

@seveneye no dneska to docela dospava, tak doufam, ze nebude mit prevraceny noc a den 🙈, je fakt ze jsme vcera byli cele odpo venku, takze spal a byl vzhuru vecer jen pul hodky a zas hned spal. Je to boj to materstvi 😅😅😅

@ajdamajda ja bych chtela zazit taky jeste jeden porod,ale kdyby to za me nekdo odnosil a pak abych mela nocni chuvu 😉

jednaholkaa
28. únor 2019

@val333 Tak malej uz byl docela zivej i v brisku ne? Super 🙂
@skretik Nestras, ze spaci muzou mit nespavy deti 🙂))
Holky, ja dneska Hamilton cislo 2, pry tentokrat masivni, nicmene uz si nadeje nedelam a zitra nastupuju na vyvolani. Jeste dame vecer palivou korejskou veceri a sex, ale ono to je stejne k nicemu.. Na monitoru deloha zase pekne klidna, no proste no comment. Nakonec jsem si to i lehce obrecela, proste holt ja sama od sebe neporodim. Ale nevadi, neni to tragedie..

val333
28. únor 2019

@skretik určitě dám, snad už z toho nebude blinkal...
@jednaholkaa jj byl, ono to fakt sedí 😀

skretik
28. únor 2019

@val333 me blije furt stejne,davam probiomaxik od dr.maxe,tak kdyz vam to bude fungovat,tak to zmenim

@jednaholkaa to je mi lito,ale tak jako tak uz to bude brzy za vama a pak na tohle zapomenes 😉,hlavne at je vsechno v poradku. Ja porad premyslim nad tim proc me to slo bez chemie a to si dr.byl jisty,ze to pujde bez chemie a vlastne mi to taky vyvolaval 🤔. Proc to ti doktori nezkousi nejdriv takhle jako u me a rovnou jdou do chemie

jednaholkaa
28. únor 2019

@skretik Jojo diky, mas pravdu 🙂

jessulka
28. únor 2019

@ajdamajda Budu ho muset nechat zkrátit. Zmeris mi prosim tvuj satek na sirku a na délku? Diky

smigli
autor
28. únor 2019

Tak nas pustili domu. A predstavte si, jak jsem byla vcera rozrusena, kdyz jsme prijeli, tak jsem nechala svitit svetla a ted nemuzu nastartovat!!

Strana