Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Tak se mi udělal opar - zatím v začátku ale nalepila jsem compeed náplast a doufám ze malou neohrozim . Ještě ráno jsem ji muckala
Alčo, má přece protilátky z mm. Každopádně desinfikuj si ruce u prebalovani a tak ;)
@jednaholkaa no ja dnes asi nejklisnejsi zaznam ze vsech co jsem mela, deloha uplna rovna linka :/ ,ale ja mam jeste cas,ale kdyz jsem sla v obchode okolo merunkovyho dzusu tak jsem neodolala a koupila si ho 🙂
Jj ale opar maminky není “cizi vir”. Nezapomeň že má i imunitu z placenty ;)
@dominika963852 Domí, moc děkuju. Letí to neuvěřitelně. Ten měsíc utekl ani nevím jak. Dneska mám nějakou depku, jsem od rána protivná a hnusná na všechny kolem sebe. Terezku jsem teď večer uspávala přes dvě hodiny. Pořád plakala. Nechtěla nosit, nechtěla abych jí pokládala, byla přebalená, nakojená, prdiky jí nezlobily. Vůbec nevím, co se to s ní dnes večer stalo. Zabrala teprve před chvílí a to ještě tak napůl, protože jí slyším v chůvičce jak tam kvíká.
Můj děda také zemřel asi 3 dny po operaci. Ale ten byl na operaci tlustého střeva. Měl tam nádor, který mu odoperovali, udělali mu vývod z těla a těl se s tím neumělo vypořádat a tak zemřel. Také mi chybí. Babička bude mít letos výročí úmrtí 20 let. Zemřela, když mojí mamce bylo jako mne 36 let. Hrozný, tohle by se nemělo stávat, aby do nebe odcházeli lidi, kteří nejsou ještě tak moc staří, jak já říkám, že jejich tělo už jim dosluhuje a je to už jen taková schránka.
Jaké je u vás počasí? Ještě máte sníh nebo k vám také pomalu přichází jaro?
@bajunka No ty blaho, tak snad se ti to trochu rozjede. A Hamiltona ti nabizeli? Budes zkouset?
@jessulka tak ja jsem sla s kamoskou jen kousicek od baraku pokecat a asi po 45min psal pritel,ze Davca rve jak tur 🙈 a to rval uz k veceru nez jsem odchazela 🤦♀️,jak kdyby tusil,ze se nekam chystam. Prisla jsem a je klid,ale nespi a furt me ockem kontroluje,asi se me hlida 😄.oni ty deti jsou vnimavu,jestli si mela spatne den,tak to muze Terezka vycitit a taky ma spatnou naladu jen. Jak v tom revu Verunka spi?nebudi ji to?
@jednaholkaa co tu delas? Nemas byt na vece a sexovat🤔😉
@ajdamajda Normálního oparu (na rtu) se neboj. Mám je velmi často, měla jsem je při všech dětech (stihla jsem už dva i teď při Štěpánkovi) a nikdy to děti ode mne nechytili. Někde jsem četla, že to děti nemají až do nějakého věku (ten už jsem zapomněla), ale asi to tak bude, protože poprvé měla dcera opar až někdy v devíti nebo tak nějak. (Něco jiného by byl pásový opar.)
@skretik 🙂)) my jsme byli nakonec liny! Na oboji 🙂 Ale plan to byl moc peknej..
@jednaholkaa A nepřemluvíš je až na to pondělí? Asi už máš toho čekání dost, viď. Akorát že víkend je na rozběhnutí spontánního porodu vždycky trochu nadějný.
@skretik Verunka to chápe a usnula v pohodě. Rikala, ze ji mrzi, ze Terezka dnes tak pláče. Ja se tesila, jak si uziju vecer bez M., kdyz je v praci a nevyslo to. Ted tu cumakuju v mobilu a chystam se jit prebalit, nakojit a spát. Ano, to mas pravdu, ja uz byla takhle 3x pryc jen na hodinu a vzdycky plakala hned co jsem zavřela dveře. Ja měla soatny den kvuli M. Ja jsem na nej už alergická a potrebuju nutne aby uz chodil pravidelně do práce. Ten mesic co je neustále doma a mam ho porad za zadkem a musím odpovídat na jeho nekdy hloupé otázky,uz je moc dlouhý. Potrebuju si od nej odpočinout a to jsem mu dnes také rekla. Slysela to bihuzel Verunka a ta dodala, ze si od Michala taky uz potrebuje odpocinout. A ze se nemame hadat, ale mame citit lásku. Mne tak strašně mrzi, ze ona je vzdy u vsech našich hádek, dohad. Vim, ze by to nemelo být, jenze ja uz vazne nemuzu. Dnes mne tak šíleně boli hlava, ze jsem myslela, ze to se mnou sekne. Chtela jsem mit od nej klid aspoň odpoledne, ale chtel jet na kontrolu kyčlí s námi. Beztak tam byl zbytečný, dovnitř do ordinace jsem šla sama. Kontrola v pořádku.
Mě k tomu oparu zdurela i uzlina pod celisti. Boli to dost . Pusu mám jako hotentot. :(
@bombat :( no dost jsem to zvazovala prave zkusit domluvit pondeli, navic dneska rano pred odjezdem me odesla hlenova zatka (hezky prekvapeni!). Akorat ted uz sedim v cekarne. Dula rikala, ze me asi nebou chtit nechat rodit ve 43tt. V pondeli by to bylo 42+1. Ale myslim si, ze vzhledem k ty zatce a tomu, ze v nedeli to bude 40 tydnu od oplodneni by se to mozna fakt mohlo spustit samo. No, ale uz jsem tu.. Skoda, ze to vyslo takhle, v tydnu by me nechali az do posledniho dne..
@bombat Jinak to jsem nevedela, ze vikend je nadejny na spontani porod..proc myslis?
@jednaholkaa budeme na tebe myslet,pak napis jak jsi dopadla a co mudr.vymysleli nakonec za postup.
@jednaholkaa tak drzim palce at je to co nejprijemnejsi pro tebe o pro mimco. Dej vedet, treba se neco zaclo dit a jeste Te poslou domu 😉. Moc na Tebe myslim 🍀🍀🍀🍀🍀
@ajdamajda manžel už se též ptal na dalšího prcka. Doufám že to myslel ze srandy. Už máme 4. Asi že by se to jako už ztratilo. Je fakt že mě taky přepadá nostalgie po bříšku,že už to bylo naposledy,i když to bylo náročné. V červnu mi bude 36 a adhd má nejstarší. Zrovna tento týden přinesl dvě poznámky.
Holky u nas byla opet cas noci mezi 2 a 4 hod. hodne napinava,malej prebalenej,nakojenej a ne a ne zabrat,pri chovani se vztekal jak cert,musela jsem ho nechat vybrecet,rvalo mi to srdce,ale nic z utisovacich taktik nezabiralo.ach jo ,mrzi me ,ze se na sebe nedokazeme napojit,tak moc bych mu chtela ulevit,aby neplakal....

@smigli super, ze jdete domu 👍 a s tim autem to je teda smůla 🤔