Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@bombat taky jsme prave takto uvazovali,aby mela Niky partaka sveho veku. A timto koncime,hezky dve dvojicky,je super jak si spolu dokazou vyhrat 🙂prvni dve jsou o dva roky, ted budou skoro tri,ale holt priroda nam driv nedoprala 🙂...spis to vypadalo,ze uz mit dalsi nebudem,tak jsem si poridila stenatko a bum tri mesice nato 2 carky na testu 🙂
@andelka Kači, ja uz se dopředu radsi neraduju. Protože ja neverim, ze dopadne i tohle. Ano od 1. dubna, do te nove restaurace v Praze v Holešovicích. Maji jeste jednu restauraci v centru a tam se ted ma zaučovat. A jezdit tam ma az večer od 6 hodin do 23:00. Ale jen asi 2x do týdne.
Mozna se to srovná casem, ale nikdy to uz nebude jako driv. A muze si za to všechno sám.
@dominika963852 Vesnička která se jmenuje Frahelž. Vůbec to neznám. Jsou kolem ní různé pískovny.
@jessulka je mi to fakt lito, ze to takhle u vas je 😞. A s Terezkou uz pomaha aspon? Muj chlap pracuje z domova, tak je to nekdy taky na palici, ale uprimne jsem myslela,ze to bude jeste horsi. On jede teda na 14dni pryc, tak seka latinu,abych ho pustila 😄. Pevne doufam, ze mu to vydrzi i pak
@ajdamajda ale ty je mas vekove u sebe vsechny,kdybych mela tri tak hezky u sebe tak o ctvrtem asi ani neprenyslim...ale ty starsi jsou od te trojky o 6 a 8 let a to uz proste je zas jedinacek....3 deti mi prijdou ideal i eckonomicky treba co se tyce auta a dovolenych,ruznych akci atd,vetsina rodinnych vstupenek tak nejak nepocita s vice nez tremi detmi...
@jednaholkaa držím pěsti ať už to dopadne! A hlavně rychlý a pohodový porod.
@jessulka Tak to taky slyším prvně 🙂
@misak48 zrovna jsem Ti chtela psat jestlis neco koupila,ja se dneska rozhodla,ze taky poridim,potrebuju ho dat obcas do neceho na 5minut treba jen a to se mi nechce vazat satek a navic chlap ho do satku nevezme. Je to kontaktni miminko,takze pres den vetsinou kdyz ho polozim nasleduje rev. Je tohle jednoduche nasadit? A cena?
Holky kouknete na bondolino či Storchenwiege nositko ;)
🙂 tak nejsem jediný blazen na písmenka 🙂
@skretik maji i verzi od narozeni https://monilu.cz/kategorie-produktu/monilu-uni... u Nikci jsem mela mini verzi,ktera je cca od 4 mesicu a nosila jsem ji od 6 tydnu byla obrik...v podstate i ty o neco vetsi nositka se daji pouzit kdyz to mezi nozickama necim stahnes,aby byla latka mezi nozkama od kolinka ke kolinku.Kazdemu vyhovuje neco jineho,ale proste ty nositka ze zastku jsou moc prijemne 🙂
@jednaholkaa doufam,ze uz to mate uspesne za sebou? Porad na vas myslim 🍀

@skretik No jenom ta zatka se uvolnula..tak to bylo asi malo.