icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
1. bře 2019

@skretik No jenom ta zatka se uvolnula..tak to bylo asi malo.

seveneye
1. bře 2019

@skretik dopo jsme byli nakoupit,hlidala mamka,malej se po nakojeni opet min.pul hodiny vztekal,pak se poblinkal,potom skytavka a nakonec na hodku zabral...dobrej vykon👍

bajunka
1. bře 2019

@bombat taky jsme prave takto uvazovali,aby mela Niky partaka sveho veku. A timto koncime,hezky dve dvojicky,je super jak si spolu dokazou vyhrat 🙂prvni dve jsou o dva roky, ted budou skoro tri,ale holt priroda nam driv nedoprala 🙂...spis to vypadalo,ze uz mit dalsi nebudem,tak jsem si poridila stenatko a bum tri mesice nato 2 carky na testu 🙂

jessulka
1. bře 2019

@andelka Kači, ja uz se dopředu radsi neraduju. Protože ja neverim, ze dopadne i tohle. Ano od 1. dubna, do te nove restaurace v Praze v Holešovicích. Maji jeste jednu restauraci v centru a tam se ted ma zaučovat. A jezdit tam ma az večer od 6 hodin do 23:00. Ale jen asi 2x do týdne.
Mozna se to srovná casem, ale nikdy to uz nebude jako driv. A muze si za to všechno sám.

jessulka
1. bře 2019

@dominika963852 Vesnička která se jmenuje Frahelž. Vůbec to neznám. Jsou kolem ní různé pískovny.

smigli
autor
1. bře 2019

@bajunka Nam to druhe take neslo, tak jsem si nasla praci na dohodu a hned druhy mesic bum, a byla jsem tehotna, moc dlouho jsem se tam tedy neohrala. :D

ajdamajda
1. bře 2019

@bajunka myslíš ze 3 je blby počet ? Ze bude malá spis sama ? Ty jo mít jistotu ze bych měla další dívku by byla fajn . To by měla partacku

skretik
1. bře 2019

@smigli
@bajunka nam to druhe taky neslo, pak jsem zacls vahat jestli vubec chci a bum uz to bylo 😄. Dokonce jsem tvrdila, ze tenhle mesic jsme se urcite netrefili a tak jsem necekala carky a byly tam 😄. Vtipny je, ze syn se narodil na moje narozky a tenhle druhy byl na nase narozeniny pocaty 😊

skretik
1. bře 2019

@jessulka je mi to fakt lito, ze to takhle u vas je 😞. A s Terezkou uz pomaha aspon? Muj chlap pracuje z domova, tak je to nekdy taky na palici, ale uprimne jsem myslela,ze to bude jeste horsi. On jede teda na 14dni pryc, tak seka latinu,abych ho pustila 😄. Pevne doufam, ze mu to vydrzi i pak

bajunka
1. bře 2019

@ajdamajda ale ty je mas vekove u sebe vsechny,kdybych mela tri tak hezky u sebe tak o ctvrtem asi ani neprenyslim...ale ty starsi jsou od te trojky o 6 a 8 let a to uz proste je zas jedinacek....3 deti mi prijdou ideal i eckonomicky treba co se tyce auta a dovolenych,ruznych akci atd,vetsina rodinnych vstupenek tak nejak nepocita s vice nez tremi detmi...

ajdamajda
1. bře 2019

@bajunka mám je u sebe a desi mě ze bych měla brzy otěhotnět zase. Teď ne. Moje telo je vybydleny , kojim v kuse 4 roky a teď 3 děti , sama se úplně necitim na to ze bych měla absolvovat náročné období zase . Ne proste příštích 5 let... potřebovala bych se dat trochu dokupy .

andelka
1. bře 2019

@ajdamajda já mám hodně kamarádek se třemi dětmi.

basice
1. bře 2019

@val333 já mám třeba 2 dny klid, spíše jen špinění a pak jeden den krvácím docela dost 😣.

basice
1. bře 2019

@jednaholkaa držím pěsti ať už to dopadne! A hlavně rychlý a pohodový porod.

basice
1. bře 2019

@bajunka a teď čekáte holčičku? Koukala, jsem, že všechny holčičky máme od N, to je krásné 😉. Nejstarší je také takový jedináček, má 11 let a teď máme doma mimi a 3 leťáka, takže to budou parťáci. Takže i my už máme splněno 😉

misak48
Autor odpověď smazal
dominika963852
1. bře 2019

@jessulka Tak to taky slyším prvně 🙂

bajunka
1. bře 2019

@misak48 monilu nositka mam 3 🙂 a jsou uzasne mam mini, maxi a pred Vanocema jsem u nich vyhrala to rostouci od narozeni 🙂

bajunka
1. bře 2019

@basice ted je to prekvapeni 🙂, konecne jsem chtela zmenu ze by holcicka byla Linda nebo Laura,ale holky me ukecaly na Natalku 🙂 a kluk Daniel, s chlapem jsme oba na B i prijmeni je na B a mame tri kocky na K,takova uchylka no 🙂

skretik
1. bře 2019

@misak48 zrovna jsem Ti chtela psat jestlis neco koupila,ja se dneska rozhodla,ze taky poridim,potrebuju ho dat obcas do neceho na 5minut treba jen a to se mi nechce vazat satek a navic chlap ho do satku nevezme. Je to kontaktni miminko,takze pres den vetsinou kdyz ho polozim nasleduje rev. Je tohle jednoduche nasadit? A cena?

jessulka
1. bře 2019

@skretik Taky koupim ještě nosítko, kdyz je to tak pohodlné. Tak mi prosim pošlete odkaz a cenu 😉

skretik
1. bře 2019

@misak48 akorat koukam,ze tenhle je od 4mesicu a nebo 6kg neni to na mimi teda moc velke?

ajdamajda
1. bře 2019

@bajunka já mám uchylku mít všechny na A 😂🤷🏼‍♀️

ajdamajda
1. bře 2019

Holky kouknete na bondolino či Storchenwiege nositko ;)

skretik
1. bře 2019

@ajdamajda diky moc,je toho tolik,ja vubec nevim,jeste mi nekdo doporucoval caboo,co myslis?

basice
1. bře 2019

@bajunka jéee, Natálku mám první dceru a teď máme Nicol, jako vy😉. A příjmení máme také na B. Jinak u bráchy jsou všechny holky na A a kluci na M. Mě se náhodou taková úchylka líbí.

bajunka
1. bře 2019

🙂 tak nejsem jediný blazen na písmenka 🙂

bajunka
1. bře 2019

@skretik maji i verzi od narozeni https://monilu.cz/kategorie-produktu/monilu-uni... u Nikci jsem mela mini verzi,ktera je cca od 4 mesicu a nosila jsem ji od 6 tydnu byla obrik...v podstate i ty o neco vetsi nositka se daji pouzit kdyz to mezi nozickama necim stahnes,aby byla latka mezi nozkama od kolinka ke kolinku.Kazdemu vyhovuje neco jineho,ale proste ty nositka ze zastku jsou moc prijemne 🙂

skretik
1. bře 2019

Ja ted nasla na Letgo tohle, pani by mi ho dala za 1800,- tak ja nevim jestli mam vzit to nebo neco jineho ?

skretik
1. bře 2019

@jednaholkaa doufam,ze uz to mate uspesne za sebou? Porad na vas myslim 🍀

Strana