Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@basice já mám stále + 4kg ale už se vejdu do svého oblečení. Jen ta kůže na břichu hrozně preteka z kalhot 😂😂 tak nosím radši šaty a nebo leginy.
@skretik chrochta ti v noci a funi? Náš malej to je děsný chrochta a furt vydává nějaké zvuky v noci. Je to děs 😂
Muj první úvaz. Tak prosím odbornice o zkouknuti, jestli to máme správně.
@arielka222 Terezka taky chrochta a funí 😂 Az jsem si říkala, jestli zas nemá rýmu. Ze tak jako hlasite dycha nosankem.
Mame Natálku a byl to teda ficak 🙂 na porodni luzko uz jsem se nedostala, hezky na ctyrech ve sprse sotva jsem tam vlezla, ctyri zatlaceni a byla venku,neprijemnych bylo max 10 minut, na monitoru jsem se jeste i usmivala hen kedispozici konci jsem zacla mrmlat,ze mi to na zadech vadi,tak jsem se sla vycurat pak ta sprcha a byla hned venku 🙂
@bajunka Slusi vam to moc!! Gratuluju 🙂 A skvely, ze to prislo samo 🙂 A prubeh noo..no koment 🙂) A to mam taky Natalku! ;)
@bajunka moc gratuluji 😊
Moc dekuju holky, doma mi v 17 hod praskla voda,kdyz jsem chtela veset pradlo ale furt se tak nejak nic nedelo,tak ze klidek pohoda Ben udelal holam veceri,prijel švagr a my v sest vyjeli smer porodnice 18:25 me dali na monitor otevrena na dva cm zachocaly cipek a usmev stale na tvari... v sedm skoncil monitor tak jsem se se dosorala na pokoj a to uz jsem byla 5-6cm,furt me to nutilo do predklonu, a PA at jdu do sprchy,rychlosti zavodniho sneka jsem tam dolezla a kdyz jsem byla na vsech ctyrech ve sprse prisli nutkani tlacit a 19:20 byla venku takze sprchy jsem si ji uz odnasela v naruci 🙂 byl to krasny porod
Holky, dobré ranko. Tak my se dnes jedeme fotit. Doporucite mi nejaky figl, aby Terezka neplakala ale na těch fotkách spinkala, jako se to povedlo uz nekterym z vás, ktere uz maji fotografování za sebou?
@jessulka no aby miminka spinkaly je idealni je fotit okolo 10 dne po porodu,spoustu forografu foti newborn jen do 14 dnu,pak uz prave mimca moc nespolupracuji nejdou polohovat atd,takze to spis lifestyle v naruci apod... nezapomen vzit dudlik,trpelivost a dobrou naladu,ono se to na mimco prenasi 🙂
@jessulka nepřišla jsem na jediný . Všechny deti byly vzhuru 😀 když se nekojily tak se cele pokadily, pozvracely. Hlavně se jim nelíbilo svazování do těch satku takže máme spíše nahé fotky v náruči , u prsa atd . Spis natural. Ne s cepickama atd .
Hlavně to chce čas a trpělivost .

@basice já mám tu lahvičku s rozprašovačem jen v přebalovací tašce na cesty a to to většinou nestříkalo na ubrousek, ale rovnou na zadeček. Doma mám vedle prebalovaku normálně misticku, kde mám Medvídka s vodou a do té ten perlan macim když ho beru před použitím do ruky...