icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

beruska125
4. bře 2019

@bajunka gratuuji😍 takže čtvrtá holčička na N😉

andelka
4. bře 2019

@bajunka ta je rozkošná😘 a porod teda super👍

dominika963852
4. bře 2019

@bajunka Moc gratuluji 😍

andelka
4. bře 2019

@jessulka krásný šátek. Já teď chodím ráno kluky vyprovázet takhle. Pončo co jsem nosila v těhotenství. Vrchní část dávám trochu přes hlavičku,a když je teď chladno tak roztahuju ty ramenní části ještě přes jeho záda.

seveneye
4. bře 2019

@andelka spravna indianska mama jak ma byt😚

seveneye
4. bře 2019

@bajunka jste kocky,hodne zdravicka a jeste nam prozrad,zda se ti ta jmena obcas nepletou,same holky a same N👍

andelka
4. bře 2019

@seveneye přesně. To pončo je celorozepinaci,takže ho zapnu až k hlavě mimca. A někdy se hodí i kapucka. Chodím ráno s šátkem.
No a to víš že se lidi koukají. Budu mít i softshellku bundu,ale až koncem týdne.

ajdamajda
4. bře 2019

My chodíme ven plne naloženi

garfa4
4. bře 2019

@bajunka gratuluji k Natalce, hlavne hodne zdravicka vam obema 🙂 mala je krasna 🙂

bajunka
4. bře 2019

@seveneye jasne ze si to obcas spletu,ale to i treba misto Niki,reknu Corino( nase fenka)...myslim,ze kdyz mas decka stejnyho pohlavi tak se ty jmena obcas pletou a nezalezi na jake pismeno zacinaji 🙂 bracha ma taky dve holky Lenu a Anu a ty kdyz prijedou na prazdniny,tak to teprve mrvim 🙂

jednaholkaa
4. bře 2019

Dneska prvni usmev 🙂

val333
4. bře 2019

@jednaholkaa to je nejkrásnější 😍 jak se ty dětičky culi.... My měli první úsměv v porodnici 😀

skretik
4. bře 2019

@arielka222
@smigli taky chrochta a funi jak buldok nebo boxer 😄, ale spis sem tam strasne ruchle dycha jak kdyby lapal po dechu, ale asi taky normalni

skretik
4. bře 2019

@seveneye tak jak vy dnes? My to mame fakt na stridacku 🤦‍♀️. Dneska do pul9 do 3 s jednim kojenim parada a ve sve postylce a od 3 katastrofa 🙈. Jak miminu vysvetlit, ze v noci se spi???

skretik
4. bře 2019

@jednaholkaa to je super raubirskej usmev 😄

skretik
4. bře 2019

@jessulka vcera jsem ho dala vecer do postylky at se ududa a usne a misto toho sileny rev a hodinu nemohl zabrat 🤦‍♀️. Nevim co delam spatne 😏, jsem myslela,ze druhe dite bude jine,ale zatim je jak pres kopirak,mozna jeste horsi
Uzijte si foceni a drzim palce at Terrzka spoluoracuje. My byli v jeho tydnu a to cele prospal,takze to trvalo hodku, ted si myslim,ze by to bylo na cely den 😅

val333
4. bře 2019

@skretik a nezkoušela jsi ten bílý šum?... U nás to zabírá úplně bezvadně! 😉 V kombinaci s dudlíkem 😀

basice
4. bře 2019

@bajunka moc gratuluji k Natalce 😘. Takže další holčička, to je krásné. Chudák manžel, takový harém mít doma 😁😁😁
@jessulka jak píši holky, nejlépe je jít na focení co nejdříve, dokud jsou dětičky ještě hodně spavé. My tenkrát byli se synem když mu bylo 10 dní. Fotografka si ho zabalila do šátku a uspala si ho a pak už jen fotila. Mezitím jsem několikrát kojila, pokadil se jí do šály a strávili jsme tam asi 2,5 hodiny. S Nicolkou jsme na focení ještě nebyli a necháme to až bude trochu starší.

smigli
autor
4. bře 2019

@skretik Tecko dneska spal od pulnoci do peti. 🙂 A mame taky bily sum, ma to byt tlukot srdce, jsou to spis takovy koleje a ty zabiraj.

smigli
autor
4. bře 2019

@skretik @val333 Jinak ja jako mala taky porad blila obloukem, mela jsem nedovrenou zaklopku u zaludku ci co. V 10/11 mesicich me chteli operovat, ale v nem. pry nebylo misto a nakonec to do roka preslo samo. Takze se mam jeste rok na co tesit. Geneticka predispozice tam pry muze byt..

skretik
4. bře 2019

@smigli
@val333 fen fuguje skvele no, ale na usinani jsem to nezkousela,tak zkusim,diky. Mi to vraci za ty nervy v tehotenstvi 😏,jsem to tak trochu cekala,ze nebude hned veselej, ale bude to rvoun,snad ho to nekdy prejde 😅

val333
4. bře 2019

@skretik a na co ti to funguje? Já myslela, že to je jen na uspávání 🤔🙂

skretik
4. bře 2019

@val333 no pres den kdyz rve, tak hned ztichne, zkusim vecer 😉

ajdamajda
4. bře 2019

My jsme se rozhodli oficiálně pro čtvrté 😂🤝 ale tedy zkoušet tak za 3 roky . Říkám si... OK , nechám to otevřené a kdo vi u jakého čísla člověk skončí . Akorát už myslím na to ze auto bude rovnou Alhambra

val333
4. bře 2019

@skretik aha....tak my to používáme jen na ten večer 😉

seveneye
4. bře 2019

@skretik vcera jsem na doporuceni ulozila mladyho v zavince do peroveho polstare a to spani se o neco zlepsilo,v noci se budi driv ale vicemene v dobe kojeni,dopo je zatim taky spavejsi.uspavani teda trva i hodinu ale to asi moc neovlivnim...vahove malej za tyden nabral pres 300g tak si asi fakt prosel prvnim rustovym spurtem,nebo co myslite,zkušenejsi mamy?

andelka
4. bře 2019

@ajdamajda no neke..👍 ty budeš matka s velkým M. Auto ani nemluv. My nemáme všechny děti pořád,jen 2 víkendy v měsíci a o prázdninách, takže to budeme řešit dvěma auty. Jedním jezdí manžel do práce,druhé jsem měla já do práce a teď s ním jezdím když potřebuju,už jsem jela minulý týden s mimcem pro mladšího do školy. Jsem začátečník,takže aspoň mě to donutí jezdit. Jinak bychom se všichni nedostali nikam.

andelka
4. bře 2019

@seveneye já vůbec nevím kolik malý přibírá. Nechám se za týden překvapit. Ale samozřejmě to možné je, krásně přibral.

jessulka
4. bře 2019

Jak jsem mohla jit na focení driv, kdyz jsme meli doma lazaret a všichni byli nemocní vcetne Terezky? Přece nebudu svlikat do naha miminko co má kašel a rýmu.

jessulka
4. bře 2019
Strana