Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, kde seženu prosim jarní cepicky? Nekupovaly jste uz?
@jessulka jj taky chci čepičky byla jsem v tescu tam neměli ale zato jsem koupila bodicka za 68kc 3 kusy v balení a overaly taky byli ve slevě tak jsem vzala více😊 Já skusim ještě pepco,caa,..
Holky, ten nosní sprej stérimar s mědí je přímo už od narození?
Tak dnesni prevazeni u doktora - malyho vykrmuju za dva,za tyden vahovy prirustek 350g, ten vztekly plac bude tudiz nejspis kombinace spurtu a kolik,jelikoz zaludek a travici soustava musi pracovat na maximum...krome probiotik,ktery uz v kombinaci s espumisanem davame mudr.nic neporadil,tak uvitam vase pripadne tipy.
Tak jsem sehnala čepičky u nas u Vietnamců. A moc krásné bavlněné od Wolfa a za par kacek.
Už zase mám ucpane prso . To boli hrozne . Dala jsem horkou sprchu a masiruju , prikladam. Mám zimnici jako kr... zase levé ..
A ja tu mam zas anketni otazku 😊, jak casto mimca koupete? Ja zatim obden,ale zda se mi,ze ten den co koupu,tak mame vzdycky lepsi noc, ale nechce se mi ho koupat denne 😏
@skretik ve vaně ob den až 2, jinak utírám vlhkou plenkou vždy večer před mazáním olejíčkem 🙂
@skretik jednou za dva nebo i tři dny (jinak myjeme zadek v umyvadle a otřu žínkou co je potřeba). Malá má koupání rada ale na spánek to taky asi vliv nemá 😉
@skretik koupu taky cca obden. Mám pocit ze po koupeli je klidnější . Zabalim ji do látkové pleny a beru si ji do vany . Ocistky už nemam žádné . U vany mám cestovní postýlku , takže ji prendam do postýlky s ručníkem, dokoupu se já . Teď pořizuji už lehatko ať ji nemusím drzet . Všechny děti si koupel moc uzivaly.
Vzdycky ve vodě ji drzim hlavičku, trup a jemne s ni houpu ve vodě . Má to rada
@beruska125 a jak vy jste na tom s tou zloutenku, byly jste to vy,kdo ji mel taky hodne,vid?
@skretik Taky koupeme ob den, když ne umyju prdelku a tváricku s krkem..Nevím na nás to asi vliv nemá i když po koupaní hned usne a jinak je vzhůru tak do pul 9, pak se budí někdy kolem 1 a 4 ráno jenom papat ..
@skretik jo to jsme byli my🙂 na pohled už výrazně “opalena” není a nikdo to už vůbec neřešil, žádné odběry nic...Ema krásné přibírá a prospívá🙂
Vy snad v noci spíte! Žádné příspěvky..!😉
@beruska125 my chodime co tyden na kontrolu prave, me prijde uz o dost svetlejsi,ale dr. furt ne, belmo ma zlute porad. Ale taky pribira a prospiva,tak snad to nebudou nijak resit
@skretik to asi záleží na doktorce, naše to vůbec neřešila😉 jen si přečetla zpravu z porodnice a to bylo vse🙂

Byla nejhodnější na světě 😍