icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
4. bře 2019

Byla nejhodnější na světě 😍

jessulka
4. bře 2019

Holky, kde seženu prosim jarní cepicky? Nekupovaly jste uz?

misak48
4. bře 2019

@jessulka já si jednu ušila, když začalo být teplo... Ale včera jsem nějaké viděla v Pepcu...

ajdamajda
4. bře 2019

@jessulka mám ze sekace. Všechno na děti kupuju v sekaci a na netu mají už dávno jarní cepky. I next Čepička za 14 korun jsem koupila . Na lacliku nebo kourimacku

michaelarei
4. bře 2019

@jessulka jj taky chci čepičky byla jsem v tescu tam neměli ale zato jsem koupila bodicka za 68kc 3 kusy v balení a overaly taky byli ve slevě tak jsem vzala více😊 Já skusim ještě pepco,caa,..

basice
4. bře 2019

Holky, ten nosní sprej stérimar s mědí je přímo už od narození?

smigli
autor
4. bře 2019

@basice Ano, myslim, ze je. 😉

seveneye
4. bře 2019

Tak dnesni prevazeni u doktora - malyho vykrmuju za dva,za tyden vahovy prirustek 350g, ten vztekly plac bude tudiz nejspis kombinace spurtu a kolik,jelikoz zaludek a travici soustava musi pracovat na maximum...krome probiotik,ktery uz v kombinaci s espumisanem davame mudr.nic neporadil,tak uvitam vase pripadne tipy.

basice
4. bře 2019

@smigli děkuji. Malá začala mít trochu rýmu a pokaslava 😒a vím, že jste tady ten stérimar chválili.

jessulka
4. bře 2019

Tak jsem sehnala čepičky u nas u Vietnamců. A moc krásné bavlněné od Wolfa a za par kacek.

smigli
autor
4. bře 2019

@basice Ano, taky se malej diky tomu dostal z rymy. Doporucuji!

jessulka
4. bře 2019

@seveneye A jaký ma vliv na miminko perovy polštář? to slyším prvně, ale Alča tu psala také, ze malinkou prikryva perovou dekou. My tedy péřové cejchy doma nemáme.

seveneye
4. bře 2019

@jessulka presne nevim,ale asi pro teplotni komfort a pohodlicko v mekkym materialu

ajdamajda
5. bře 2019

Už zase mám ucpane prso . To boli hrozne . Dala jsem horkou sprchu a masiruju , prikladam. Mám zimnici jako kr... zase levé ..

zuzekk
5. bře 2019

@ajdamajda jestli pomáhá teplé, vynalezla jsem vynález😁 rýži do ponožky, zašít, nahřát v MW. Dá se to nosit v podprde, nevadí když natece mlíko.

ajdamajda
5. bře 2019

@zuzekk mám pohankove slupky . A gelove polštářky .
Ještě ze mám dvě odsavacky - kluky . Mají úžasný tah.
Vzala jsem si paralen , zrovna dneska máme jít k dětské lekarce na KO s malou

skretik
5. bře 2019

A ja tu mam zas anketni otazku 😊, jak casto mimca koupete? Ja zatim obden,ale zda se mi,ze ten den co koupu,tak mame vzdycky lepsi noc, ale nechce se mi ho koupat denne 😏

smigli
autor
5. bře 2019

@skretik Ob den take, u nas to na noc vliv nema..

arielka222
5. bře 2019

@skretik ve vaně ob den až 2, jinak utírám vlhkou plenkou vždy večer před mazáním olejíčkem 🙂

skretik
5. bře 2019

@smigli no mozna ho zkusim dneska zas vykoupat a jestli bude noc lepsi, tak ho vzdycky asi aspon smocim 😄. Dneska jsem jak znovuzrozena 😅. Budili jsme se akorat po 3hod na kojeni, vstaval v 7 a ted zas usnul

basice
5. bře 2019

@skretik my také obden. Včera jsme koupali a noc příšerná, takže u nás to na spaní vliv nemá😒

beruska125
5. bře 2019

@skretik jednou za dva nebo i tři dny (jinak myjeme zadek v umyvadle a otřu žínkou co je potřeba). Malá má koupání rada ale na spánek to taky asi vliv nemá 😉

ajdamajda
5. bře 2019

@skretik koupu taky cca obden. Mám pocit ze po koupeli je klidnější . Zabalim ji do látkové pleny a beru si ji do vany . Ocistky už nemam žádné . U vany mám cestovní postýlku , takže ji prendam do postýlky s ručníkem, dokoupu se já . Teď pořizuji už lehatko ať ji nemusím drzet . Všechny děti si koupel moc uzivaly.

ajdamajda
5. bře 2019

Vzdycky ve vodě ji drzim hlavičku, trup a jemne s ni houpu ve vodě . Má to rada

skretik
5. bře 2019

@beruska125 a jak vy jste na tom s tou zloutenku, byly jste to vy,kdo ji mel taky hodne,vid?

michaelarei
5. bře 2019

@skretik Taky koupeme ob den, když ne umyju prdelku a tváricku s krkem..Nevím na nás to asi vliv nemá i když po koupaní hned usne a jinak je vzhůru tak do pul 9, pak se budí někdy kolem 1 a 4 ráno jenom papat ..

beruska125
5. bře 2019

@skretik jo to jsme byli my🙂 na pohled už výrazně “opalena” není a nikdo to už vůbec neřešil, žádné odběry nic...Ema krásné přibírá a prospívá🙂

zuzekk
5. bře 2019

Vy snad v noci spíte! Žádné příspěvky..!😉

skretik
5. bře 2019

@beruska125 my chodime co tyden na kontrolu prave, me prijde uz o dost svetlejsi,ale dr. furt ne, belmo ma zlute porad. Ale taky pribira a prospiva,tak snad to nebudou nijak resit

beruska125
5. bře 2019

@skretik to asi záleží na doktorce, naše to vůbec neřešila😉 jen si přečetla zpravu z porodnice a to bylo vse🙂

Strana