Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@smigli já jsem na tohle hrozná třeba ten Vigantol jsem nikdy nebyla schopna dávat denně 😜😅
@beruska125 @skretik Tak bezva holky, jsem rada, ze v tom nejsem sama. :D
Holky, tak kdo se další hlásí do přidání na Modrou střechu? Už jsem přidala KLeninka a michaelarei. Pojďte tam, budeme tam mít intimčo 🙂
Skupinku jsem přejmenovala na Únorovky 2019, aby nám ji nesmazali.
@basice No dřív jsme si přeci psaly, ze az vsechny odrodime, tak zalozime soukromou skupinu a tam budeme debatit, aniz by to četl nekdo cizi. Přidávat fotky, holky co tu kvůli veřejnosti nemají profilovku mohou odkrýt svou identitu 😂 a tim pádem přestaneme psát sem. Nikdy nevíš, kdo to cte a kdo se tu nad tim,co tu piseme treba děsně baví. Nebo si treba klepe na celo, ze jsme úplně blbý.
Děkuji, jdu te přidat.
@basice @michaelarei @kleninka @andelka Zkoušela jsem vam pres to nove uzamcene forum napsat, tak mi napište, jestli to funguje.
@jessulka prosím taky o přidání. Na modré střeše jsem pod nickem marechan🙂
@jessulka mne Všechno funguje😊
Ahoj holky, stiham cist, ale uz ne moc psat! K porodu se snad jeste nekdy dostanu. Vcera nas pustili z porodnice a jsme doma. Je to krasny jak vsichni gratulujou a mala je opravdu k sezrani. Akorat dneska mam pocit, ze mame laktacni problem, nebo nevim. Potrebovala bych vas nazor co si o tom myslite. Mala se krasne koji, mam z toho radost. Normalne kojim po trech hodinach i v noci. Akorat dneska se stalo (a vlastne i predevcirem v noci 2 hodiny), ze odpoledne 5 hodin nespala a behem te doby se chtela kojit snad 10x. Zacala si pobrekavat, rvat rucicky do pusinky, sat na prazdno, no proste me donutila ji prilozit. A tak to slo dokolecka cele odpoledne, na stridacku s prebalovanim a nejakou jinou aktivitou. Proste si ze me udelala tak trochu dudlik. Saje a dudla si.. Ten kdo zastava nazor, ze kojit by se melo podle potreby dite by asi rekl, ze ok. Ja nemam to sdrce ji to prso nedat kdyz vidim jak ho chce.. tak nevim. Nemyslim si, ze muze byt tak hladova. Nebo, ze by nejaky rustovy spurt. Nechci aby si ze me udelala ale zivy dudlik..tak ja nevim. Po precteni te knizky Moudrost raneho detsvi se bojim, ze tenhle styl kojeni je spatne. Co myslite?
@jednaholkaa já na požádání kojim třetí dítě a nedělala bych to jinak. Zrovna teď jsem od 20 do 22h kojila 4x, z každého prsu 2x a snad už bude spát. Spurt bývá v 3 a 6 týdnech a 3 a 6 měsících tak to by u nás sedělo. Ale může být i jindy, děti jsou individuální.
@andelka Diky za komentar taky me je to na pozadani prirozenejsi.. Ted nam uz 7 hodin nespi, jenom tohle porad dokola..
@jednaholkaa ahojky holčičky, je dobre ze se ozýváte. Ono se to srovna. Jen ji to prso dej, vzdyt ona te potrebuje citit. Do poslední chvíle byla pořád s tebou (v bříšku) a ted te vyzaduje. Ja abych ti připomněla muj problém s laktací a s úbytkem vahy Terezky, tak ja ji měla na prsou snad pořád. A živy dudlík jsem si nepripoustela. A ted ji to prso taky kolikrát dam i driv nez po dvou hodinách, kdyz chci aby byla spokojená a v klidu. Zase si řekni, ze ji to prso uklidní.

Holky, ja proste zapominam, kdy jsem mu dala nebo nedala Vigantol a Biogaiu. Dneska treba vubec nevim. Takze uz nedam a doufam, ze nevadi, kdyz budem vynechavat..