icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

smigli
autor
6. bře 2019

Holky, ja proste zapominam, kdy jsem mu dala nebo nedala Vigantol a Biogaiu. Dneska treba vubec nevim. Takze uz nedam a doufam, ze nevadi, kdyz budem vynechavat..

beruska125
6. bře 2019

@smigli já jsem na tohle hrozná třeba ten Vigantol jsem nikdy nebyla schopna dávat denně 😜😅

jessulka
6. bře 2019

@smigli Ja davam vzdy hned s rannim prebalenim a prevlikanim. To nezapomenu.

skretik
6. bře 2019

@smigli ja vydrzim davat neco pravidelne max tyden 😅, i proto nemuzu brat antikoncepci 😄🤦‍♀️. Vigantol furt nedavame nastesti kvuli te zloutence, ale pak to bude taky boj

smigli
autor
6. bře 2019

@beruska125 @skretik Tak bezva holky, jsem rada, ze v tom nejsem sama. :D

jessulka
6. bře 2019

Holky, tak kdo se další hlásí do přidání na Modrou střechu? Už jsem přidala KLeninka a michaelarei. Pojďte tam, budeme tam mít intimčo 🙂

jessulka
6. bře 2019

Skupinku jsem přejmenovala na Únorovky 2019, aby nám ji nesmazali.

basice
6. bře 2019

@jessulka a tahle pak přestane fungovat? Já jsem na modré střeše také jako basice, tak prosím o přidání. Děkuji😉

jessulka
6. bře 2019

@basice No dřív jsme si přeci psaly, ze az vsechny odrodime, tak zalozime soukromou skupinu a tam budeme debatit, aniz by to četl nekdo cizi. Přidávat fotky, holky co tu kvůli veřejnosti nemají profilovku mohou odkrýt svou identitu 😂 a tim pádem přestaneme psát sem. Nikdy nevíš, kdo to cte a kdo se tu nad tim,co tu piseme treba děsně baví. Nebo si treba klepe na celo, ze jsme úplně blbý.
Děkuji, jdu te přidat.

jessulka
6. bře 2019

@basice @michaelarei @kleninka @andelka Zkoušela jsem vam pres to nove uzamcene forum napsat, tak mi napište, jestli to funguje.

beruska125
6. bře 2019

@jessulka prosím taky o přidání. Na modré střeše jsem pod nickem marechan🙂

raliska
Autor odpověď smazal
michaelarei
6. bře 2019

@jessulka mne Všechno funguje😊

smigli
autor
6. bře 2019

@jessulka Tak já tam jsem jako smigli2.

Co to udělat tak, že k nějakému datu se definitivně přesuneme tam, at nemusím pročítat dvě stránky?

seveneye
6. bře 2019

@jessulka tak snad jsem tu registraci proletla spravne,tak se hlasim tez o pridani,nick mam stejny-seveneye.dekuji😃

jessulka
6. bře 2019

@smigli Tak ju, do konce týdne tady a od pondelka uz na Modre střeše.
Co vy ostatní na to?

raliska
Autor odpověď smazal
raliska
Autor odpověď smazal
raliska
Autor odpověď smazal
garfa4
6. bře 2019

@jessulka prave jsem se registrovala a jsem tam stejne - garfa4. Prosim o pridani 🙂

smigli
autor
6. bře 2019

@jessulka To nevím, jestli není moc brzo, aby to stačily všechny zaregistrovat! Co třeba od 15. Během týdne by tu měly nakouknout všechny, ne?

raliska
Autor odpověď smazal
skretik
6. bře 2019

@jessulka jsem tam pod Skretik99 , jen se mi nedari prihlasit pres aplikaci , jen pres web stranky 😏

jessulka
6. bře 2019

@garfa4
@raliska
@skretik Holky, hotovo 😊

jednaholkaa
6. bře 2019

Ahoj holky, stiham cist, ale uz ne moc psat! K porodu se snad jeste nekdy dostanu. Vcera nas pustili z porodnice a jsme doma. Je to krasny jak vsichni gratulujou a mala je opravdu k sezrani. Akorat dneska mam pocit, ze mame laktacni problem, nebo nevim. Potrebovala bych vas nazor co si o tom myslite. Mala se krasne koji, mam z toho radost. Normalne kojim po trech hodinach i v noci. Akorat dneska se stalo (a vlastne i predevcirem v noci 2 hodiny), ze odpoledne 5 hodin nespala a behem te doby se chtela kojit snad 10x. Zacala si pobrekavat, rvat rucicky do pusinky, sat na prazdno, no proste me donutila ji prilozit. A tak to slo dokolecka cele odpoledne, na stridacku s prebalovanim a nejakou jinou aktivitou. Proste si ze me udelala tak trochu dudlik. Saje a dudla si.. Ten kdo zastava nazor, ze kojit by se melo podle potreby dite by asi rekl, ze ok. Ja nemam to sdrce ji to prso nedat kdyz vidim jak ho chce.. tak nevim. Nemyslim si, ze muze byt tak hladova. Nebo, ze by nejaky rustovy spurt. Nechci aby si ze me udelala ale zivy dudlik..tak ja nevim. Po precteni te knizky Moudrost raneho detsvi se bojim, ze tenhle styl kojeni je spatne. Co myslite?

andelka
6. bře 2019

@jednaholkaa já na požádání kojim třetí dítě a nedělala bych to jinak. Zrovna teď jsem od 20 do 22h kojila 4x, z každého prsu 2x a snad už bude spát. Spurt bývá v 3 a 6 týdnech a 3 a 6 měsících tak to by u nás sedělo. Ale může být i jindy, děti jsou individuální.

jednaholkaa
6. bře 2019

@andelka Diky za komentar taky me je to na pozadani prirozenejsi.. Ted nam uz 7 hodin nespi, jenom tohle porad dokola..

jessulka
6. bře 2019

@jednaholkaa ahojky holčičky, je dobre ze se ozýváte. Ono se to srovna. Jen ji to prso dej, vzdyt ona te potrebuje citit. Do poslední chvíle byla pořád s tebou (v bříšku) a ted te vyzaduje. Ja abych ti připomněla muj problém s laktací a s úbytkem vahy Terezky, tak ja ji měla na prsou snad pořád. A živy dudlík jsem si nepripoustela. A ted ji to prso taky kolikrát dam i driv nez po dvou hodinách, kdyz chci aby byla spokojená a v klidu. Zase si řekni, ze ji to prso uklidní.

raliska
Autor odpověď smazal
jednaholkaa
6. bře 2019

@jessulka
@raliska Diky holky, ja to taky tak citim. Akorat vim, ze nektere nazory jsou, ze by to melo byt jen na jidlo. Ale takhle maly tvorecek? To mu mam to prso vzit a nechat ho rvat? ..

Strana