Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Davidek vlastne taky moc nebreci,vzdycky si jen na chvili zarve. Nesnasi teda prevlikani a prebalovani, v noci vlastne rve jen kdyz ho prebaluju,ja mam spis problem v noci,ze sebou furt desne sije a knoura a j u toho nemuzu spat.dneska se mi budil i starsi,tak jsem snad nespala vubec,ale uz zvykam 😄.nejhorsi rev je,kdyz ho vyndam z vany, to pak vetsinou rve nez ho namazu a oblecu, nevim co mu tolik vadi 😏. Poustim fen a to ho vetsinou zklidni. Jinak pleny mame c.2 , vazi cca 5kg a vyrostl o 8cm,v patek mu bude 6tydnu. Takze ted nosi 62 bodycka a overalky,ale uz je to tip top 🙈
@basice Nádherně pase koníčky. To prostě moje děti nikdy moc neuměly, ani jedno z pěti. Možná něco dělám blbě já. Dáváš jí tam něco na co má koukat, nebo jí voláš? Mě děti vždycky ležely a našly si na cucání pěstičku nebo kňouraly že tak nechtějí být... Na prsou hlavu zvedá, drží jí pěkně když ho mám v nosítku atd... Takže svaly by na to asi měl...
Jo a konecne se zacal cilene usmivat 😍
Jinak jo no... mám asi výborný mliko. Sama hubnu za tyden zhruba 2 kila . Podle mě na konci sestinedeli budu mít pod 50Kg a pak to půjde dolu dal
@skretik hele mame to asi dost podobny,me prave malej taky silene knuka a rve,kdyz ho prebaluju,mazu a oblikam.obcas je to jako kdyz ho vrazdis...pritom nevim cim to,snazim se byt maximalne citliva pri manipulaci ale zatim to moc nezabira.
Jinak koniky zkousime,zatim je spis lenoch a bavi ho vic pesticka v puse,dnes mi teda prijde ze teda zacal trosku vic fixovat hracku, no a od vcera obcas i odrihne po kojeni.jsem stastna za jakykoliv pokroky.
@basice To je šikulka,jak krásně pase 😍
Tak náš Péťa bude mít ve čtvrtek měsíc a má nyní cca 3,5 kg (odhad z toho, když se vážím s ním a bez něj, na kontrolu jdeme až po šestinedělí) a délku jsem neměřila. Porodní váha byla 3010 g. Naše pediatra říká, že by měli přibírat 150-300 g za týden, tak snad to aspoň trochu splňujeme. Je mi divné, že Vám všem děti vyžadují časté a dlouhé kojení, náš malý se kojím po dvou hodinách vždy tak 10-15 minut a stačí mu to, hlady vůbec nepláče, tak nevím, jestli mu nedávám málo....Koníčky se snaží pást i bez hračky či nějakého podnětu, ale dost často zvedá hlavičku úplně vytočenou do jedné strany a to se bojím, že si přetíží krční páteř ☹ Zároveň si na tom bříšku pořád pomáhá nožičkama a strká je pod sebe...včera první vědomý úsměv, ale od té doby zase nic 😀 posílám fotky z minulého týdne 🙂
Jinak nám na uspávání pomáhá vysavač 😀 když zrovna neuklízíme, tak stačí zvuk vysavače v aplikaci na telefonu - téměř vždycky malý usne 🙂
Takovy hloupy dotaz zas.., vam deti nekdy lezi pohledem do stropu? Davca je furt na jedne nebo druhe strane, za chvili bude mit sisatou hlavu 😄🙈, ale jak blinka, tak mu nechci pod hlavu davat ten specialni polstarek, aby mel hlavu rovne.
@skretik neboj radeji taky porad davam na bok,aby ublinkaval bezpecne a specialni polstar nemam....
Spis napiste kdo stale zavinujete,ja ano,malej si teda nenecha svazat ruce ale jinak je v 'kokonku' hezky smotanej jak larvicka
Joo a kdo by mel zajem tak na piluli je ta slavna biogaia v akci 449kc plus darek 30kstabletove probiotika zdarma👍
@seveneye to je jasný, já taky přebaluju, když je jasný, že má něco v pleně, takže stejně nakonec vždycky 😀 ale většinou je v pohodě, když ná jen v pleně, to mu pak svléknu jen spodek overálku a to je v pohodě, ale když je mokrý až na zádech a musím ho úplně převlíct, tak to je řev, že mají asi i sousedi nedobrovolný budíček ☹
Je tu vubec nekdo kdo Biogiau nedava?? Ja davala probiotika od dr.maxe,ale vysadila jsem a myslim,ze je to lepsi. Ja beru probiotika a jemu davam max obcas espumisan

Naše Nicol, včera měla 3 týdny a zatím je to zlatíčko i když momentálně na ATB, ale zvládá to líp než maminka.