icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

zuzekk
28. lis 2019

napsala jsem to co jsem si opsala do notýsku, na MS mi zase nejde otevřít co by mělo, to je fakt výhra ty novinky, tak snad to nějak dohromady splichtíme. díky.

tynazezu
28. lis 2019

Holky, jsem tu!!! To jsou hajzlici. A co třeba si udělat soukromou skupinku na Facebooku?

zuzekk
28. lis 2019

@tynazezu nejsem proti... ale nevím, jestli facebúkujou všechny, tipla bych že ne, tak uvidíme, až nás vykopnou z beremka 🙂

seveneye
28. lis 2019

Holky do pr... co to je zase za inovace bez legrace.jste šikovný ze resite,snad se podaří sejít v plné sestavě. Můžu nejak pomoct?

tynazezu
28. lis 2019

@zuzekk no myslím, když to beremese je stejný server jako střecha, ze to nebude dlouho trvat :/

jednaholkaa
28. lis 2019

Holky, a co jim vadilo? Ze nemame “stavebni” nazev 🙂 Kam ted teda nevim..

zuzekk
28. lis 2019

@tynazezu tak aspoň se prostřídáme ve správcování, tady to měla na krku smigli, tebe to čeká 😀

vilmic
28. lis 2019

ahoj, jsem tu. Facebook by byl ideální. Mohly bychom mít úplně tajnou skupinu, že by nebyla ani vidět bez pozvánky. Ale obávám se, že nebudem mít všichni FB.

val333
28. lis 2019

Holky jsem tu taky!!! A taky jsem pro skupinku na FB... 🙂

basice
28. lis 2019

@vilmic já jsem také pro FCB, tam by to byla asi jistota. Myslím, že na tom beremese ty soukromé diskuze taky brzy zruší.

vilmic
28. lis 2019

Ale tak kdyby nebyly dotyčné bez FB (jestli tu tedy nějaké jsou) proti, mohly by si založit účet čistě pro tento účel.

val333
28. lis 2019

A nebo to nemusí být na FB, ale mužem si udělat diskuzní chat na massengeru 🙂

zuzekk
28. lis 2019

@vilmic
@val333 a musí mít člověk FB profil aby mohl na messenger?

vilmic
28. lis 2019

@basice Já tomu tedy rozumim, jak koza petrželi, ale pokud je to nějak provázané, tak určitě. A tady zůstat nechci. Nejsem sice hvězda koně, ale už jsem tu dlouho, sem tam něco okomentuji a nechci, aby si někdo, kdo si mě bude chtít proklepnout měl možnost číst věci, co si píšem mezi sebou.

vilmic
28. lis 2019

@zuzekk Asi ne. Kámoška si zrušila FB a messenger má pořád. Ale proto teda taky úplně nejsem. Bude to strašně nepřehledný.

zuzekk
28. lis 2019

@vilmic nojo, ale jak se tam pak člověk dostane? jmenuje? a tak..? tyhle diskusní fora mi teda přijdou takové přehlednější, asi graficky nebo tak, ale možná je to jen o zvyku. No založeno jest, a uvidíme..
Byla jsem onehdá i v lednovkách (nějak jsem byla přesvědčená, že budu rodit dřív, ba i do prosincovek jsem koukala!) a tam podobný pokus nastal, že na FB, výsledkem bylo jen to, že diskuse prakticky uhasla, skupina se rozpadla. A to bych teda nerada 😀

val333
28. lis 2019

Massenger může být i bez FB 🙂🙂

vilmic
28. lis 2019

@zuzekk My tenkrát s Květnovkama (to moje druhý těhotenstv) přešly na FB a skupina jede do těď.
Opravdu bychom se tu musely domluvit, že to tak chceme a že to tak bude.

jessulka
28. lis 2019

Já nevím holky, já teda nejsem moc příznivcem FB. Nevím, jak tam fungují ty soukromé diskuze. A jsou fakt soukromé? Jakože když napíšu příspěvek, tak se nikomu z mých přátel na té hlavní zdi neukáže, že tento nick okomentoval diskuzi tu a tu. Já zase slyšla, že FB se dá hodně zněužít. Že se hackeři nabourají někomu do profilu, stáhnou fotky apod. Já teda FB mám, ale moc ho nepoužívám.

zuzekk
28. lis 2019

@jessulka to neukáže, principelně je to jak tady, do soukromých zpráv (byť pro skupinu) ti nikdo nevidí. Nikdo z běžné veřejnosti. A kdo se chce bourat, nabourá se sem, do zamčené skupiny, kamkoliv.

vilmic
28. lis 2019

@jessulka V momentě, kdy je to soukromá skupina, tak se to nikomu, kdo není členem nezobrazí. Pokud je to tajná skupina, tak je to ještě o level výš, že se nikomu ani nezobrazí, že taková skupina existuje, pokud nedostane přímo pozvánku. A teda myslim, že na koníku, střeše i tady je přístup k vloženým fotkám tak snadný, že to ani snažší být nemůže.

val333
28. lis 2019

@jessulka abych, neboj...je to stoprocentně soukromé...nikdo tam nemá šanci něco číst...to se nemusíš bát...

val333
28. lis 2019

Skupinka už je založena 😁

jednaholkaa
28. lis 2019

Facebook mam, klidne. Jeste me napadl Viber, tam se bavim s kamoskou z usa.. Ale skupinu teda vyzkousenou nemam. Proc navrhuju viber, kvuli upozorneni. Na mesegru komunikuju vic s lidma, takze ho mam porad zapnuty. Coz u velky diskuse je blby asi, jestli to pak vyskakuje porad na mobilu? Ale nevim, treba Viber zase pouzivate vy..

vilmic
28. lis 2019

@val333 Jako na FB? Chtělo by se domluvit se všemi aktivními, abychom to teď nerozhodily do dvou skupin. :D

val333
28. lis 2019

Unorovky 2019 ... Tak holky, jak se jmenujete na fb 😁

vilmic
28. lis 2019

@jednaholkaa To se dá u jednotlivých konverzací upravit.

val333
28. lis 2019

@vilmic já nemám problém být všude 😁 jj na fb...někdo už to založil....

val333
28. lis 2019

Krista Zezulkova, ale teď nevím, ke kterému niku ji mám přiřadit 😁😂😂

Strana