icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
28. lis 2019

@val333 Tak jesetli to neni někdo z nás, tak to nechcem přece.. :D

tynazezu
28. lis 2019

Já založila Únorovky 2019 na FB, jde o to, že pokud vás nemám v přátelích, nemohu vás do té tajné skupinky pozvat
A jsem tam jako Kristýna Zezulková

basice
28. lis 2019

Holky, vy jste rychlici 👍. Takže to vypadá na FCB skupinku?

vilmic
28. lis 2019

@tynazezu Žádost odeslána. Takže šup holky, přidejte si Týnu, ona nás tam pak pozve.

val333
28. lis 2019

@vilmic jooo je to někdo z nás 😁tynazezu 🙂🙂

jessulka
28. lis 2019

@val333 No to je prece tynazezu 😀 Trdlinko

basice
28. lis 2019

@tynazezu žádost odeslána. Eva Burgetová

tynazezu
28. lis 2019

Ano, pridejte si mě a já vás tam hodím

vilmic
28. lis 2019

@val333 Já totiž vím, že termínové skupiny nejsou nic nezvyklého i na FB, takže jsem myslela, že jsi nějakou takovu jen našla.

val333
28. lis 2019

@jessulka to bude problém 🙈🙈 přiřadit si teď ty jména 😁

jessulka
28. lis 2019

Jsem tam. Já mám nick jednoduchej a pokusím se tam změnit i fotku a dám si tam tu co mám tady.

basice
28. lis 2019

Já tam mám stejnou profilovou fotku jako tady.

jednaholkaa
28. lis 2019

@vilmic Ahaa, diky

garfa4
28. lis 2019

Ahoj holky, já FB nemám a v dohledné době ani neplánuju si ho znovu založit. Takže to bych se s vámi kdyžtak rozloučila, ale stejně až tak moc nepřispívám 🙂 Messenger teda mám, jen si myslím, že mě nelze bez FB vyhledat

jednaholkaa
28. lis 2019

@tynazezu ja jsem Luc inka na fcb

smigli
autor
28. lis 2019

Ahoj, tak co tedy? Ja sem koukala uz pres den, ale aktivita tu nebyla.. Na beremese jsem jako smigli, na Fb jako Otylka Knedlik. 😉

smigli
autor
28. lis 2019

@garfa4 To je skoda, zrovna s Tebou bych rada zustala v kontaktu, vim, ze to nemas lehke..

garfa4
28. lis 2019

@smigli je to skoda, ale v zajmu zachovani sveho dusevniho zdravi se musim socialnim sitim vyhnout

A dekuji to je hezky 🙂 Klidne muzeme zustat v kontaktu soukrome, messenger i whatsapp mam 🙂

vilmic
28. lis 2019

@garfa4 Ježiš to je škoda.. A můžu se zeptat jaký je rozdíl mít účet a přístup do skupiny na střeše nebo na FB? Však můžeš být jen v tý skupině, nemusíš mít víc než jednoho přítele (ten z nás, kdo tě pozve - a vlastně i toho můžeš pak vymazat) Jenom bych tomu chtěla porozumět.

bombat
29. lis 2019

Holky já na FB taky asi nepůjdu. Stejně jak @garfa4, taky teď moc nestíhám přispívat, ale ráda jsem četla příspěvky, když byl čas.
FB strašně lidí rozděluje, ač si to moc lidí neuvědomují. Za další mám zkušenost, že mi žere strašně času. Takže buď tam funguju a strávím tam plno času, nebo tam nejsem a čas mám.

bombat
29. lis 2019

@jednaholkaa @zuzekk Sešli jste se? Já nakonec nemohla, musela jsem nečekaně udělat tažení proti myši, která se nám nastěhovala do jedné přízemní místnosti, kterou používáme jako sklad všeho možného, hlavně oblečení. Naštěstí toho zatím moc nestihla zničit - a já za odměnu našla fusak, na který jsem skoro zapomněla.

jessulka
29. lis 2019

@garfa4 Tak si zaloz jeden účet, jen kvůli té diskuzi. Jako sis ho zakládala tady. Já na FB taky vůbec nechodím, ale zase nerada přijdu o tak skvělou partu holek, jako jste vy. Takže mi to za to stojí. Ale samozřejmě můžeme si psát i na tom beremese, kde je to soukromé. Já už ale do veřejné skupiny nechci psát o svém životě.

beruska125
29. lis 2019

@tynazezu poslala jsem tedy na fb zadost o přátelství🙂

garfa4
29. lis 2019

@vilmic jak to napsat ve zkratce (asi ten můj příběh neznáš) - zažila jsem po porodu velmi těžké chvíle, kdy jsem byla terčem nechutných útoků primárně přes FB (pak i přes SMS, whatsapp). Důvodem je moje dcerka, se kterou jsem sama. Vygradovalo to tak, že jsem stála před rozhodnutím jít na policii nebo se úplně stáhnout ze světa sociálních sítí. Vybrala jsem si druhou možnost. Probrečela jsem po porodu kvůli tomu spoustu slz, přišla o mléko a zničili mi tím první dny, týdny a měsíce s dcerkou.... Takže proto FB nechci.

@jessulka absolutně rozumím, že nechceš psát soukromé věci někam, kde si to může každý přečíst (on i ten FB je v tomhle na hraně, dohledat tam lze všechno, i když se to tváří jako soukromé / neveřejné). Já o vás bohužel přijdu, je mi to upřímně líto, četla jsem každý příspěvek, který každá z vás napsala, ale bohužel, pokud se diskuze nepřemístí jinam než na FB, nemám jinou možnost. FB si zakládat kvůli tomu, co se před pár měsíci stalo zatím nechci, na to nejsem doposud dostatečně silná.

vilmic
29. lis 2019

Tak to musíme vymyslet jinak. Dělit se mi to nechce. Co soukromou skupinu tady??

val333
29. lis 2019

@vilmic tady to nejde ne?

vilmic
29. lis 2019

@val333 Založeno, tak budem teda tady?

arielka222
29. lis 2019

Holky ja na FB taky nepůjdu, i když ho mám. Ale přijde mi to hodně veřejné. Tady nejde založit soukromá skupinka?

jessulka
29. lis 2019

Dobre, tak zůstaneme na Konikovi v té skupince, co založila Vilma a FB budeme mít třeba na videa a tak. Já budu chodit i tam. I když tady mi to přijde přehlednější.

arielka222
29. lis 2019

A jak se jmenuje ta skupinka tady na MK?

Strana