Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, jak vyřešite oblečení na zimu? Pochybuju, ze se vejdu do sveho zimního kabátu.
Ja premyslim o tehle bundicce http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0509530001...
Ale nevim jestli bych ji fakt vyuzila, nebo jak vlastne to bricho bude velke..
@jednaholkaa Ta vypadá moc hezky 😉
@jednaholkaa já myslím, že ji užiješ a pak ji můžeš klidně prodat.
@jessulka to byla odpověď pro tebe, jsem se překlikla, děkuju s mou postavou jak široká tak vysoká si prd můžu vybírat, ale tenhle jsem měla ráda, tak ho opráším. Vlastně mám po malé i Hm mama parku jen plátěnou a tu nosím i netěhotná doteď, prostě utáhnu pod těma svýma prsiskama a hotovo. 😂
Mam nosici kabat s nosici a tehotenskou vsadkou I love mum. Je do -30st. Vyborny. A na podzim mam kabat s tehotenskou a nosici vsadkou AngelWings 🙂
Jinak super je vsadka Bellyboo.cz - nosici i tehotenska v jednom. Mam ji doma take.
Holky já mám 162 cm :D takže vím, co vás trápí...taky přemýšlím, co budu nosit...taky mám vše ve velikosti 36, takže pochybuji...
@basice Ty blaho, takze nevejde se brisko pod trochu volnou bundu.. tak to abych si ten kabat mozna fakt koupila. Je fakt ze pak ho muzu treba prodat jak rikas..
@jednaholkaa
@jessulka
@andelka dekuji holky. My právě poletime krátký let, jen dvě hodky. A už to bude druhý trimestr. Ale já se teda bojim hodně létání, byť už mám nacestovano docela dost tak snad to bude v pohode 🙂 hlavně myslím, že u moře budou ty vedra snesitelnéjsi a hlavně je klima na pokoji tak pro malého to bude lepší než rozpálený byt v Praze. A já si snad trosku odpočinu od úklidu a vaření. Chtěli bychom si ještě užít dovcu ve třech, příští rok s mimcem se asi jen takne podíváme někam.
@jednaholkaa když jsem čekala syna, tak jsem se opravdu do žádné zimní bundy nevešla a vzhkedem k tomu, že bydlíme i kousek od hor a na hory jezdíme, tak jsem bundu opravdu potřebovala.
@jednaholkaa ja se do sve bundy veska uplne v pohode a to nosim xs..zalezi kolik celkove naberes
Tak já doufám, ze se do své zimní ještě vvejdu 😀 je to kabát .
v bomprixu by mohli mít pěkný tehu bundy. Ja hodně nakupují na vinted teda 😀

@elinka555 také mě to moc mrzí a přeji hodně sil, aby jsi to zvládla a bylo brzy lépe 😘