icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

basice
7. srp 2018

@elinka555 také mě to moc mrzí a přeji hodně sil, aby jsi to zvládla a bylo brzy lépe 😘

jessulka
7. srp 2018

@jenny888 Tak to jste si to oba náramně užili, to je super. Nejhezčí na tom je ten pocit, ze je to takove male překvapení, které s tebou tvori jedno tělo, ale ty toho drobečka jeste ani vůbec neznáš. Vzájemně o sobě sníte 😍

jessulka
7. srp 2018

Holky, jak vyřešite oblečení na zimu? Pochybuju, ze se vejdu do sveho zimního kabátu.

andelka
7. srp 2018

@jessulka nemám ponětí. Asi holt budu něco nosit na vrchní knoflíky. Minule jsem nosila ke konci mamcinu bundu. Ale do své jsem se ještě 6 týdnů před porodem vešla. Tak uvidím pak aktuálně.

jessulka
7. srp 2018

@andelka Ja budu muset neco pořídit. Vsechno mám ve velikosti 36/38, to nedám ani omylem. Nejlepší by byla nějaká bunda, která by se pod prsy jemně rozsirovala.

andelka
7. srp 2018

@jessulka vlastně jsem si vzpomněla,že minule mi kamarádka poslala hodně teplou bundu, právě s páskem který může být zapnutý nad bříškem. V tom lednu když tehu skončilo jsem ještě měla malé bříško,tak jsem ji nevyužila. Ale teď se bude hodit.

frndafrrr
7. srp 2018

@andelka Já mám parádní áčkový kabátek, koupila jsem si ho v těhotenství a obnosila na 2 děti, pořád vypadá dobře, po porodu seděl ještě líp tak ho zase vytáhnu. Tady už jsem byla hodně těhotná, 7-8měsíc.

frndafrrr
7. srp 2018

@jessulka a vyteplený legíny až pod prsa s tunika a pod to jistí, s mou výškou 160 jich mám pod prsa většinu. 😂

jednaholkaa
7. srp 2018

Ja premyslim o tehle bundicce http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0509530001...
Ale nevim jestli bych ji fakt vyuzila, nebo jak vlastne to bricho bude velke..

basice
7. srp 2018

@jessulka já jsem měla těhotenskou bundu z H&M a byla jsem maximálně spokojená.

jessulka
7. srp 2018

@frndafrrr Teda, to je krásný kabátek Moc ti to sluší 😊

jessulka
7. srp 2018

@jednaholkaa Ta vypadá moc hezky 😉

basice
7. srp 2018

@jednaholkaa já myslím, že ji užiješ a pak ji můžeš klidně prodat.

enja921
7. srp 2018

@1nelinka kdepak bydlíte v českém ráji?🙂

frndafrrr
7. srp 2018

@jessulka to byla odpověď pro tebe, jsem se překlikla, děkuju s mou postavou jak široká tak vysoká si prd můžu vybírat, ale tenhle jsem měla ráda, tak ho opráším. Vlastně mám po malé i Hm mama parku jen plátěnou a tu nosím i netěhotná doteď, prostě utáhnu pod těma svýma prsiskama a hotovo. 😂

andelka
7. srp 2018

@frndafrrr já mám též 160 takze chápu 😉

1nelinka
7. srp 2018

@enja921 kumbursky ujezd u nove paky🙂

jessulka
7. srp 2018

@frndafrrr Kouknu zítra v práci na počítači. A uložím do oblíbených a na podzim objednám. Červený kabátek by se mi taky moc líbil. Vypadá smrncovne 😉

ajdamajda
7. srp 2018

Mam nosici kabat s nosici a tehotenskou vsadkou I love mum. Je do -30st. Vyborny. A na podzim mam kabat s tehotenskou a nosici vsadkou AngelWings 🙂

ajdamajda
7. srp 2018

Jinak super je vsadka Bellyboo.cz - nosici i tehotenska v jednom. Mam ji doma take.

tynazezu
7. srp 2018

Holky já mám 162 cm :D takže vím, co vás trápí...taky přemýšlím, co budu nosit...taky mám vše ve velikosti 36, takže pochybuji...

jednaholkaa
7. srp 2018

@basice Ty blaho, takze nevejde se brisko pod trochu volnou bundu.. tak to abych si ten kabat mozna fakt koupila. Je fakt ze pak ho muzu treba prodat jak rikas..

arielka222
7. srp 2018

@jednaholkaa
@jessulka
@andelka dekuji holky. My právě poletime krátký let, jen dvě hodky. A už to bude druhý trimestr. Ale já se teda bojim hodně létání, byť už mám nacestovano docela dost tak snad to bude v pohode 🙂 hlavně myslím, že u moře budou ty vedra snesitelnéjsi a hlavně je klima na pokoji tak pro malého to bude lepší než rozpálený byt v Praze. A já si snad trosku odpočinu od úklidu a vaření. Chtěli bychom si ještě užít dovcu ve třech, příští rok s mimcem se asi jen takne podíváme někam.

basice
7. srp 2018

@jednaholkaa když jsem čekala syna, tak jsem se opravdu do žádné zimní bundy nevešla a vzhkedem k tomu, že bydlíme i kousek od hor a na hory jezdíme, tak jsem bundu opravdu potřebovala.

1nelinka
8. srp 2018

@jednaholkaa ja se do sve bundy veska uplne v pohode a to nosim xs..zalezi kolik celkove naberes

jenny888
8. srp 2018

@andelka ahojky, pm jsem mela 12.5.2018, podle ovulace jsem ted 12+5 a podle NT 13+1 :]
@jessulka ano uzili, vecer jsme doma jeste koukli na dvd a oba jsme zase pustili slzycky...a ten pocit, ze ve me roste novy zivot, maly zazrak, ten je proste nepopsatelny :]

1nelinka
8. srp 2018

Mam tu fotku ze 7 mesice nosila jsem tuhle bundu a pod ni delsi tlustej svetr..ale ja jsem cele tehu nosila sve bezne obleceni (kdyz jse teda zrovna nelezela ve spitale)

dominika963852
8. srp 2018

Tak já doufám, ze se do své zimní ještě vvejdu 😀 je to kabát .
v bomprixu by mohli mít pěkný tehu bundy. Ja hodně nakupují na vinted teda 😀

vilmic
8. srp 2018

@jenny888 Tak to ti i podle toho screeningu vychází na půlku února, ne? Já měla na screeningu obě miminka asi o 4 dny větší a s TP mi nehýbali. Prý, když je to o víc jak týden. Nicméně já jsem dnes podle MS 15+2 a TP vychází na přelom ledna/února.

jenny888
8. srp 2018

@vilmic jj prave ze me to tak stale tvrdi muj dr. Ten u ktereho jsem byla na screeningu byl jiny...za 14 dni do poradny tak uvidim co mi reknou, ale chapu, ze se ten termin muze neustale menit :]

Strana