Jak odmítnout císařský řez kvůli zdravotním komplikacím?
Dobrý den
Chtěla bych se zeptat jestli kde odmítnout císařský řez.
Mam poševní přepážku a lékař mi řekl ze porod by musel být zakončený císařským řezem který ja nechci.
Mam stálého partnera a oba dva bychom chtěli prcka ale me i jeho cs prostě odrazuje.
@dendys97 To nejsou silna slova. To jsou jeste slaba! Mas vadu delohy a mozna i vadu v hlave. Rodit doma je risk i pro zdravou zenskou. Zadna PA si tohle na triko nevezme. To co pises o cisari jsou bejkarny! Ja neverim tomu,ze tohle myslis vazne. Za me jsi troll. Ja bych pochopila,kdyby jsi z cisare byla smutna,bala se bolesti atd...Ale ty tvoje irelevatni duvody 🤦🤦🤦 Uz jdi tu mela tisic odpovedi,ze to tak neni a ty si stejne meles svou. Proc si zakladala diskuzi? Diskutovat nechces,mas to rozhodle. Proste nemej deti a budes spokojena ty i okoli. A jak jsem psala vyse,tobe bych ani kralika nedala do adopce.
Ja jsem vzdy slusna v diskuzi a tak vubec. Mam velke pochopeni pro spoutu situaci. Ale promin,tadyto,co popisujes,pochopit nejdes. Koncim.
Holky, je to troll. Tohle už tu bylo.
@somalicats ty woe ty jsi Bond 🤣
Uz to tu nekdo psal i na zacatku 😉
@somalicats a nevíte náhodou jak to dopadlo zda mohla rodit normálně?
Holky ta ma jen ukol vas zvednout ze zidle, i kdyz verim, ze i nekdo takhle blbej na svete existuje 🤷♀️ Tak hlavne zdravi!
Nemá to smysl člověk se zeptat na názor lidi co maji zkušenost a dozví se názory hloupých hus co musí za každou cenu si honit ego komentářem. Ale karma je pro každého.
@dendys97 Chtěla jsi názor, dostala jsi ho. Psalo ti hodně holek co rodilo jak přirozeně, tak i císařem, že to co meleš jsou hlouposti. Tak co jsi očekávala?
@dendys97 Paneboze, proc bys nezvladla peci o dite po cisari? Mam za sebou 2 cisare a v obou pripadech jsem do jednoho vstavala (po 2.porodu po 12 h...a naopak tobylo lepsi jak pozdejsi vstavani), jeste ten den jsem musela fungovat ve smyslu pece odite-nakojit, prebalit....na sesterne bylo jen prvni noc, co jsem presla z JIP na normalni pokoj a nosili mi ho na kojeni, pak uz bylo 24 u me,3. Den po porodu domů a normalne jsem fungovala (jo byla jsem pomalejsi a nesmela jsem zvedat tezke veci nebo treba prudce vstavat, ale nic hrozneho. Segra po prirozenem porodu (a to nebyla sita az na konecnik, jen o
"Par" stehu) mela problem se bez bolesti posadit cely šestinedělí
Člověk se zeptat na názor a je **** to porom asi každý člověk který chce radu bo tys ji určitě nikdy nepotřebovala
@dendys97 Když máš jakoukoliv operaci, i blbou laparku, tak máš cévku chtě nechtě. A můžu tě ubezpečit že v tu chvíli je to člověku úplně u pr****
@klokanka31 na slepaku sem byla a cévku sem neměla
@klokanka31 navíc cévku byl odmítla jako první
Vsadím se že tuhle diskuzi brzo vymažou 😃
@dendys97 Všude v civilizovaném světě doma rodí pouze zcrla bezproblémové rodičky u kterých se neočekávají žádné komplikace. Ty prokazatelně máš dost velký problém. Co budeš dělat, až se ten domácí porod kvůli tvé anomálii zkomplikuje? Můžeš se hodně potrhat, krvácet a skončíš v nemocnici bez miminka. Nebo se miminko zasekne, začne se dusit a skončí to resuscitací, postižením nebo něčím horším. Abys ty nemusela na operaci, tak radši ohrozíš život dítěte.
@petulkadodo pokud by to mělo ohrozit miminko nic jiného by mi nezbývalo maximálně bych musela fungovat i přez bolest a spát zřejmě ve stoje ... Ale pokid by to dítě neohrozilo sem pro přirozený porod
@dendys97 Viděla jsi někdy někoho po porodu? Na bolest jsou prášky a ve stoje spát nemusíš. Když si dáš miminko hned vedle postele, tak se vůbec zvedat nemusíš. 25 % žen rodí císařem a pak fungují, mají doma i další děti. Tvoje důvody proč ne císař jsou úplně mimo. Plánovaný císař je pro dítě nejbezpečnější varianta, pokud se čekají komplikace.
@petulkadodo miminko by mělo vlastní pokoj
@petulkadodo ano viděla kámošku v porodnicí ošetřovali sestry mimco viděla až po 24 hodinách
jak byla doma byla ráda jsk si sedla nebo lehla Každý pohyb bylo pro ni utrpení po case jak se zvedla ji prasklý stehy takže se snaži omezovat sezení lehnuti každý pohyb k mimi ji bolí snaží se aby ji nemusela z postýlky vůbec vytahoval

@dendys97 počkej. A pokud fakt existuješ a rozhodneš se rodit přirozeně, tak prosím tě ne doma.