Jak odmítnout císařský řez kvůli zdravotním komplikacím?
Dobrý den
Chtěla bych se zeptat jestli kde odmítnout císařský řez.
Mam poševní přepážku a lékař mi řekl ze porod by musel být zakončený císařským řezem který ja nechci.
Mam stálého partnera a oba dva bychom chtěli prcka ale me i jeho cs prostě odrazuje.
@dendys97 Odpověď nechápu. Jak tvoje rekonvalescence omezuje mimi? To potřebuje jen mléko, přebalit a spánek.
@petulkadodo když se vzbudí a nez ja se zvednu bude ho to omezovat
@dendys97 A ty máš pocit, že se po císaři nezvedneš? Já po císaři jsem a zvedala jsem se normálně. A ten první den, co ležíš, ti buď pomůžou sestřičky a nebo si domluv nadstandard a od začátku tam s tebou může být někdo, kdo ti bude miminko podávat.
@petulkadodo ja bych tu péči o miminko chtela zvládnout a toho císaře se bojím z důvodu že bych tu péči nezvládla
@dendys97 nezlob se na mě, s přečtením všech tvých reakcí to skoro vypadá jako když si potřebuješ odůvodnit, proč nebýt těhotná.
jsou ženy, které nechtějí být těhotné. jestli jsi tou ženou i ty, a hledáš jen zástupný problém proč to nejde, abys před okolí nevypadala jakkoliv, tak ok.
jinak jsou tvoje názory prostě... naivní, takže jsi buď mladičká, nebo pitomá. sorry.
@dendys97 Podle doktorů sice můžeš otěhotnět, ale ono to není většinou tak, že si dupneš chci dítě, a hned otěhotníš. Přijde mi že jsi buď hrozně mladá, nebo hloupá, ale vůbec nevíš jak chodí život, život si nemůžeš naplánovat podle svých představ.
@klokanka31 zatím co sem si naplánovala tsk mi vyšlo. Dostala sem tip na domácí porod z asistentkou tak budu uvažovat i nad tou variantou
Ty musis byt troll nebo naprostej deb.l 🤦 Prosimte,vrat se k antikoncepci a nemnoz se. Jeste abys behala na svete dvakrat 😱😱😱
Tak s tím domácím porodem jsem proflákla 🤣🤣🤣🤣
Asi si počkám na názor jiných lékařů pak se rozhodneme co dál
@dendys97 budeš se snažit, aby čekat nemuselo.... Tak držím palce, aby se po tom domácím porodu vůbec dočkalo. Jakože úplně nevěřím, že tohle je celé skutečné... Ale pokud jo, tak jsi šílená. Lékař ti řekne, že porod možná bude muset být řešen sekcí... To asi neřekl z legrace, že už si dlouho ne za operoval. A ty vymýšlíš domácí porod.
Já dokážu pochopit obavu ze sekce, taky jsem ráda, že jsem rodila přirozeně. Ale pokud by tohle vše byla pravda, tak CS mi přijde jako to nejmenší riziko. Oproti dobrovolnému ohrožení života tebe i potencionálního dítěte.

@xxx3d no jsem objednana ještě k jednomu dr na konzultaci treba by to úplně nevyloučil. Tak uvidím jak to dopadne. I přítel nechce dítě za takovou cenu. Proto zatím sbíráme informace a buď dostaneme naději nebo se vrátíme zpátky k antikoncepcí