icon

Jak odmítnout císařský řez kvůli zdravotním komplikacím?

dendys97
12. pro 2022

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat jestli kde odmítnout císařský řez.
Mam poševní přepážku a lékař mi řekl ze porod by musel být zakončený císařským řezem který ja nechci.
Mam stálého partnera a oba dva bychom chtěli prcka ale me i jeho cs prostě odrazuje.

dendys97
autor
13. pro 2022

@xxx3d no jsem objednana ještě k jednomu dr na konzultaci treba by to úplně nevyloučil. Tak uvidím jak to dopadne. I přítel nechce dítě za takovou cenu. Proto zatím sbíráme informace a buď dostaneme naději nebo se vrátíme zpátky k antikoncepcí

xxx3d
13. pro 2022

@dendys97 no a nejde tu přepážku odstranit před otěhotněním?
pak by ti nic nebránilo...

dendys97
autor
13. pro 2022

@xxx3d pry to nejde sama nevím proč. Uvidím co mi řekne jiny lékař treba bude mít pozitivnější pohled na věc
Mozna ze je to rim ze ta přepážka sahá až do dělohy

petulkadodo
13. pro 2022

@dendys97 Odpověď nechápu. Jak tvoje rekonvalescence omezuje mimi? To potřebuje jen mléko, přebalit a spánek.

dendys97
autor
13. pro 2022

@petulkadodo když se vzbudí a nez ja se zvednu bude ho to omezovat

petulkadodo
13. pro 2022

@dendys97 A ty máš pocit, že se po císaři nezvedneš? Já po císaři jsem a zvedala jsem se normálně. A ten první den, co ležíš, ti buď pomůžou sestřičky a nebo si domluv nadstandard a od začátku tam s tebou může být někdo, kdo ti bude miminko podávat.

dendys97
autor
13. pro 2022

@petulkadodo ja bych tu péči o miminko chtela zvládnout a toho císaře se bojím z důvodu že bych tu péči nezvládla

nita1984
13. pro 2022

@dendys97 ty si fakt padla na hlavu. Na to nejde nic jiného napsat.

xxx3d
13. pro 2022

@dendys97 nezlob se na mě, s přečtením všech tvých reakcí to skoro vypadá jako když si potřebuješ odůvodnit, proč nebýt těhotná.

jsou ženy, které nechtějí být těhotné. jestli jsi tou ženou i ty, a hledáš jen zástupný problém proč to nejde, abys před okolí nevypadala jakkoliv, tak ok.

jinak jsou tvoje názory prostě... naivní, takže jsi buď mladičká, nebo pitomá. sorry.

dendys97
autor
13. pro 2022

@xxx3d ja nehledám důvod proč nebýt těhotná miminko bych chtěl proto sme to začli z partnerem řešit. A sbírám informace třeba naděje se najde u jiného lékaře a vzdálenějších porodnic

marimanta
13. pro 2022

@dendys97 a co když se vzbudí, když budeš na záchodě? Přestaneš po porodu vylučovat? Zkrátka hledáš problémy, kde nejsou, nebo je rovnou předem vymýšlíš....
Fakt snad raději počkej, jestli jsi skutečná, protože přijdou mnohem těžší chvíle.

te_reza
13. pro 2022

@dendys97 řešíš naprostý debility. Taky se ti může stát, že ti to ani nepůjde a ty řešíš coby kdyby.

marimanta
13. pro 2022

@dendys97 ale to přece nejde takhle říct, jedna to měla takhle, půjde to u všech. Dyť tam je milion dalších okolností...

dendys97
autor
13. pro 2022

@te_reza podle dr probelm otěhotnět nebude...

dendys97
autor
13. pro 2022

@marimanta no to jo uvidím co mi řeknou další lékaři při konzultaci

dendys97
autor
13. pro 2022

@marimanta budu se snažit aby mimco ns me čekat nemuselo

nita1984
13. pro 2022

@dendys97 taky jsem podle lékařů neměla problém otěhotnět a syn je po pěti letech a sedmi IVF.

dendys97
autor
13. pro 2022

@nita1984 no to jo stejně nevím jestli bych mohla odrodit a pokud by to nešlo vrátila bych se zpátky k antikoncepcí.
Uvidím jak dopadne konzultace

nita1984
13. pro 2022

@dendys97 vrat se k ni rovnou. O miminku začni uvažovat, až dospěješ.

dendys97
autor
13. pro 2022

@nita1984 uvidím jestli se k ni vrátím zatím nechci si brát naději předčasné miminko bychom si přáli a budu se snažit najít východisko než se o tu možnost připravím

klokanka31
13. pro 2022

@dendys97 Podle doktorů sice můžeš otěhotnět, ale ono to není většinou tak, že si dupneš chci dítě, a hned otěhotníš. Přijde mi že jsi buď hrozně mladá, nebo hloupá, ale vůbec nevíš jak chodí život, život si nemůžeš naplánovat podle svých představ.

dendys97
autor
13. pro 2022

@klokanka31 zatím co sem si naplánovala tsk mi vyšlo. Dostala sem tip na domácí porod z asistentkou tak budu uvažovat i nad tou variantou

kristyn86
13. pro 2022

Ty musis byt troll nebo naprostej deb.l 🤦 Prosimte,vrat se k antikoncepci a nemnoz se. Jeste abys behala na svete dvakrat 😱😱😱

dendys97
autor
13. pro 2022

@kristyn86 trochu silné slova. Urážet cizího člověka.

camelinka
13. pro 2022

@dendys97 to zni nejrozumneji, radsi zustat bez deti...

michaela666
13. pro 2022

Tak s tím domácím porodem jsem proflákla 🤣🤣🤣🤣

lv
13. pro 2022

@dendys97 to nedělej, domácí porod s takovymi komplikacemi se nedělá, ani žádná asistentka, dula, porodní bába si tohle netroufne. V ohrožení by byl život tvůj i dítěte.

dendys97
autor
13. pro 2022

@lv děkuji

dendys97
autor
13. pro 2022

Asi si počkám na názor jiných lékařů pak se rozhodneme co dál

marimanta
13. pro 2022

@dendys97 budeš se snažit, aby čekat nemuselo.... Tak držím palce, aby se po tom domácím porodu vůbec dočkalo. Jakože úplně nevěřím, že tohle je celé skutečné... Ale pokud jo, tak jsi šílená. Lékař ti řekne, že porod možná bude muset být řešen sekcí... To asi neřekl z legrace, že už si dlouho ne za operoval. A ty vymýšlíš domácí porod.
Já dokážu pochopit obavu ze sekce, taky jsem ráda, že jsem rodila přirozeně. Ale pokud by tohle vše byla pravda, tak CS mi přijde jako to nejmenší riziko. Oproti dobrovolnému ohrožení života tebe i potencionálního dítěte.

Strana