icon

Hladina hCG se nemění. Je ještě šance?

26. únor 2021

Ahoj, hledám někoho, kdo má stejnou zkušenost a řekneme mi, jestli je ještě šance. Byla jsem jako samoplatce na testech Hcg z krve 23.2 a hladina byla 1292 a pak jsem šla o 3 dny později a hladina je úplně stejná. Nemocnice mi tvrdí, že to nemám řešit, že testy Hcg nemají rádi a mám počkat na kontrolu 3.3.
Nekrvacim, krom občasného zabolení/pichnuty se cítím ok, nespinim. Beru utrogestan 1-1-1 a picham si clexarin. Žiju v tom, že hladina Hcg se měla zdvojnásobit a teď jsem vyděšená, že tomu tak není. Díky za zkušenosti.

Strana
z4
autor
1. bře 2021

Tak mám výsledky, dle všeho mě vzali na vyhodnocení hned, co jsem jim přistála na stole...
Tak počátek byl 1292, o 3 dny později bylo 3851 a o další 3 dny 6625, takže očividně vše běží jak má.... 🤣 No, tak hloupá náhoda vytvořila tuto situaci a doufám, že už poběží vše v pořádku.... Ale jsem ráda, že nejsem jediná, které stejný výsledek přišel divný 🤣🤣🤣 moc děkuji všem za podporu..... A 3.3. Na kontrolu, chcete vědět, jak dopadla?

pajasala
1. bře 2021

No vidíš krásný hodnoty. Gratuluji a těším se na další dobré zprávy

vitezove
1. bře 2021

To je ale slepice... doufám ,že je tam aspoň dost nová. Takovéhle nervy dělat. Achjo... ale aspoň, že víš, že to je jejich chyba. Moc držím palce aby to vyšlo a pořádně rostlo!!!

vitezove
1. bře 2021

Určitě chceme vědět, jak si dopadla. To je skvělý!!! Mám velikou radost. Bože ta sestra je ale hloupá. No stane se... připravila ti ale pár dní pěkně krušných :(

autor
3. bře 2021

Zamlkle těhotenství 😔 pouze gestacni vacek, velká prázdná dutina. Ani známky po zloutkovem vacku a srdicku. Jsem 6+0, tedy byla jsem a odpověď to stáří o 2 týdny méně. V případě ivf, kdy je jasné, co se kdy dělo, je konec, není šance. Mám vysadit léky a do týdne to snad dostanu, pokud ne, objednat se a budeme to řešit.

78marcela
3. bře 2021

A kdy jsi byla na transferu přesně?

pajasala
3. bře 2021

Ježíši to mě strašně mrzí 🥺

vitezove
3. bře 2021

To mě moc mrzí... zažila jsem toto několikrát. Vždycky to bolelo stejně :(.

78marcela
3. bře 2021

Mně to přijde divné. HCG rostlo ještě minulý týden jak mělo a je to o dva týdny mladší? Navíc teda 6+0 mi přijde dost brzy. U všech tří těhotenství jsem měla pomalý rozjezd a srdíčko jsem měla až o dost později.

veronicka89
3. bře 2021

A kolik je hcg dnes?

Oni nemusi nic videt na utz! Me tehotenstvi bylo presne podle ms...

(zadne ivf, ale ani ze pozdeji oplodneni)

A co kazdeho zajimalo byly rostouci hodnoty!!!

Ty vis ze toneni mimodelozni... Takze bych normalne jeste pockala...
Proc se musi tak brzo delat zavery?

veronicka89
3. bře 2021

Me u hodnoty 3000 neslo na utz videt nic!!! Ani stin! Na 2 utz ani na tom lepsim v nemocnici...

veronicka89
3. bře 2021

Nemyslim si ze se hcg u neprosperujiciho tehu takhle ukazkove zvysuje...

autor
3. bře 2021

@78marcela 4.2. 5denni embryo.... Řekl, že opravdu není šance.... Že kdyby to bylo přirozeně, ok, ale takto se přesně ví, co a jak..

autor
3. bře 2021

@veronicka89 hodnotu Hcg zase zpochybnil a to jsem byla u primáře.... Prý mám vysadit léky, že ty oddaluji MS 😒

autor
3. bře 2021

Holky, nenašel ani zloutkovy vacek, tak to asi divné je... Ne.... Nevím co si o tom myslet a nevím, jak naložit s těmi léky.. 🤦‍♀️

veronicka89
3. bře 2021

Ja jsem m9c optimista v tomhle. Rekla bych ze chci aspon 4 dny pockat...

veronicka89
3. bře 2021

Potom chci hcg a utz a podle toho uvidis...

veronicka89
3. bře 2021

Ptz ja si myslim ze pri hodnote 6000 tam ten vacek muze normalne byt...

autor
3. bře 2021

Co myslíte, když vsadím léky (utrogestan a clexarine) a počkám, pokud by tehu bylo přeci jen prosperující, zvládne to? Takto je pravda, že utrogestan zdržuje MS i kdyby být měla.

78marcela
3. bře 2021

Teď jsem se koukala, jak jsem to měla, a 22. den po transferu jsem měla jen dutinku 8mm. A srdíčko bylo až pak na další kontrole v 7. tydnu.

kkacca
3. bře 2021

Ahoj, po ivf by v 7.tydnu mělo byt na utz urcite něco videt, není to plus minus 14dni. Teď jsem koukala na utz 5+4 a je tam normlane vacek a embryonální pól, do tydne byla srdecni akce..utrogestan drzi ms a pokud bys vysadila a bylo to prosperující tehotenstvi, nic se nestane...

autor
3. bře 2021

Tonouci se stébla chytá.... Mě prostě vrtá hlavou to Hcg, jinak doktor se fakt snažil, ale nic.... I když to řekl hned, co utz viděl..... Zítra jdu na poslední testy Hcg, a myslím si, že to nám řekne víc.... I když nechápu, že zvýšení bylo i 1.3. A to už se asi 14 dní nic neděje.... A pravda je, že předchozí 2 pokusy nevyšly vůbec a utrogestan MS neudrzel, normálně jsem to dostala, jednou i o týden dříve.

autor
3. bře 2021

@kkacca právě, kdyby tam byl aspoň zloutkovy vacek, byla by šance, upřímně to vidím černé..... Ale velmi mě mate to Hcg.....

kkacca
3. bře 2021

Koukni na anembryomolu nebo afetalni vejce, tam je myslim taky hcg, ale nic vic se neobjeví..

vitezove
3. bře 2021

@veronicka89 já jsem měla neprosperující těhotenství a HCG se zvyšovalo jak blázen. Při potratu jsem měla přes 9 tisíc :/

vitezove
3. bře 2021

Mě teda říkali, že když vysadím léky, tak by mohl přijiít potrat - zdůrazňovali, že i kdybych neměla pozitivní tt, že nemám nikdy vysazovat léky dokud neudělají kontrolu krve.

veronicka89
3. bře 2021

@vitezove jo? Jakoze nic neslo vidět? Nebo slo a pak se to samo stoplo...

vitezove
3. bře 2021

@veronicka89 Jestli si to dobře pamatuju, tak byl vidět jen žloutkový váček. Nic víc. Srdíčko nikdy nebylo. Bylo to prostě vždy na té první kontrole. Jednou k ní ani nedošlo a došlo rovnou ke krvácení a potratu (v tu chvíli 9tisíc HCG), pak 2x na kontrole jen váček, žádné srdíčko - HCG vždycky vysoké, jednou snad 14 tisíc i. Nedá se nic dělat.

veronicka89
3. bře 2021

@vitezove to me mrzi...

Ja si myslim ze prave nekdy je uz realne věc dal nez co vidi lekar pres utz...

Ja timhle neprosla... Ja 2x otehotnela po 2 roce...

autor
3. bře 2021

Tak v pátek jdu ještě na jednu kontrolu k onu primari, kde jsem byla dnes. Tak nějak, pro jistotu.... Zítra testy Hcg, což nevím, zda je tedy smerodatne.... A v pátek se rozhodne.... Vím, jsou to jen dva dny, ale lepší něco než nic a čekat třeba týden, třeba na nic... 😔

Strana
z4