icon

Nesnesitelný šéf = problemové těhotenství. Jak se mám zachovat?

alsendra
8. srp 2019

Ahoj holky, mám strašný problém se šéfem. Zjistila jsem těhotenství v 5tt a hned sem si nechala vystavit potvrzení o tehu, které jsem mu předala. Nadšený nebyl, to sem ani od něj nečekala, avšak jsem zaslechla jeho rozhovor s kolegyní, kdy řekl, že se mě musi zbavit, ale když sem těhotná, je to problém. Koncem roku mi končí doba určitá a on mi na ferovku řekl, že mi smlouvu neprodlouzi. V praci mi dělal opravdu peklo, az sem z toho začala mít prujmy. Nechala sem si napsat neschopenku, přičemž si sef opět vymyslí zpusoby, abych dala výpověď. Teď mi poraďte prosim, jestli mam marodit do konce smlouvy a pak jit na pracak? Nebo jak se mam zachovat? Děkuji

Strana
z5
nita1984
8. srp 2019

@journals naprosto. Ale co. Rozčilovat se nebudu, abych z toho stresu náhodou předčasně neporodila 🤣🤣🤣 a radši nepůjdu už ani na nákup, protože to mě taky stresuje 🤣🤣🤣

3mama
8. srp 2019

@nita1984 ok takže on ji sice nevyhodí ale bude ji dělat peklo,naschvály , ona se bude stresovat,bude chodit nerada do té práce a potratí třeba . To sorry ale když chci donosit zdravé dítě,v pořádku,tak je snad lepší se tomu stresu vyhnout .

nita1984
8. srp 2019

@3mama 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ nojo. Stres. To je mocné zaklínadlo. Dneska totiž každého stresuje všechno.

3mama
8. srp 2019

@nita1984 bože vy jste ale úplně mimo . 🙈 Člověk je těhotný,na mateřské jen velmi krátkou dobu,napracuje se dalších x let. A vy tu vysilujete kvůli neschopence v těhotenství ... 🙈V době které má bYt pro ženu nejkrásnější období a ne se bát každýho dne kdy půjde do práce. Ano jsou zaměstnání kde jde být až do porodu a pak jsou taková,kde to prostě nejde. Děti máme jen jednou, pracovat budem do chcipnuti,tak nechápu co řešíte

journals
8. srp 2019

@3mama jasny... radsi zustat doma hned co pocuras test. Co kdyby nahodou 😂
@nita1984 kdybych mela resit podobnym pristupem co me v tehotenstvi stresovalo tak asi brzo nevyjdu z baraku 🤦🏻‍♀️

nita1984
8. srp 2019

@3mama když ti nevadí platit z tvých odvodů peníze lidem, co se válejí doma, aby je náhodou šéf nestresoval, tvůj boj. Ale vzpomen si, až nebude na tvůj důchod. Ten důvod je přesně tady

3mama
8. srp 2019

@nita1984 a v víte jak se k ní chová v ty práci?

nita1984
8. srp 2019

@3mama hlavně, že vy to víte 😉

nita1984
8. srp 2019

@journals je to tu dnes a denně. A pak ještě to, že je malý rodicak a jak je nefér, že těhotné nemají neomezené vycházky 🤷‍♀️ jooooo a argument, že děti máme jen jednou a makat budeme celý život. No, jak kdo, že....

3mama
8. srp 2019

@nita1984 ono dokud nechodite v jejich botách,nemůžete soudit !! Nevíte jak vážně měla ty problémy,nevíte jak velký idiot je její šéf,jaký naschvály ji dělá . Dokud tohle všechno nevíte,tak nesudte. Sama píše že do práce chodit chtěla dokud to půjde,no evidentně to neslo

3mama
8. srp 2019

@nita1984 nevím a proto ji neodsuzují za to,že je doma.

3mama
8. srp 2019

@nita1984 ano někdo má děti třeba více. Ale pořád je doba mateřské jen zlomek toho ,co pak budem pracovat . 😉Tak proc si to období alespoň v rámci možností nezprijemnit

nita1984
8. srp 2019

@3mama na účet druhých. No, pokud je to pro vás ok, tak mlčím. Pro mě to ok není.

3mama
8. srp 2019

@nita1984 lepší být doma na účet druhých jako těhotná ,než být doma na účet druhých úplně bezdůvodně jen proto že se nechce

xxx3d
8. srp 2019

Ahoj,
ty máš vlastně velkou kliku, že jsi těhotná, když jsi psala, že šéf idiot a těžká práce je již delší dobu, ale zodpovědnost k tobě přišla až teď.
Ty víš, co máš dělat, z koníka by sis ráda odnesla poznatek, jak to udělat, abys měla co nejdéle nějaký příjem, byť z nemocenské, i to je pochopitelné, ale proč to teda rovnou nenapíšeš?

nita1984
8. srp 2019

@3mama za mě to vyjde na stejno. BTW: nezapomeňte si na svoje názory vzpomenout, až nebude na důchody 😉

3mama
8. srp 2019

@nita1984 přijde vám stejné být doma z důvodu vzniku nového zivota a z důvodu "mě se makat nechce protože proto"? Tak to mě teď opravdu ne. Těhotenství je dar a je potřeba si ho vazit a ne ho ohrozit jen kvůli nějakými volovi v práci. Pokud vám v práci vyhověli, gratuluji, ale většina prave znepříjemni celých 9 měsíců.

nita1984
8. srp 2019

@3mama o tom, že těhotenství je dar mě zrovna nikdo vykládat fakt nemusí. Čekáme vymodlené miminko po pěti letech snažení, sedmi IVF a třech potratech. Takže o tomto tématu fakt něco vím. A ne v práci mi nikdo vstříc nevyšel, jsem OSVČ a makám ještě teď 34tt. Právě proto, že vím, že těhotenství ženská prostě nevyleží.

motylcice29
8. srp 2019

@nita1984 mě přijde, ze na MK normálně pracující žena do doby nástupu na mateřskou je skoro stejnej úkaz jako UFO 😆

nita1984
8. srp 2019

@3mama moc se těším, až se tu zadavatelka bude kolem Vánoc rozčilovat, že kvůli PN a vycházkam nemůže ani za rodinou. Jak je tu také na denním pořádku

motylcice29
8. srp 2019

@nita1984 já se tedka ve středu, tak vystresovala v Kauflandu, ze už tam dlouho nepůjdu 🙂 jsem si neuvedomila, ze začínají akce 🙈

nita1984
8. srp 2019

@motylcice29 hele, bohužel, nejen na MK, ale všude. V naší termínovce na FB jsem snad jediná, co chodí normálně do práce. 🤦‍♀️🤷‍♀️

journals
8. srp 2019

@3mama proc si to obdobi v ramci moznosti nezprijemnit? Ja asi nejak blbe ctu! Neschopenka neni proto, abych si uzila pekne chvile s brichem!

journals
8. srp 2019

@motylcice29 ze jo?!?

3mama
8. srp 2019

🙈 tohle nemá cenu. Pokud vám dítě nestojí ani za trochu klidu,předpokládám že hned po šestineděli se navratite do práce aby náhodou někdo neřekl že se flakate.tak v tom případě by jste ty deti ani mít neměli. Za mě je prostě těhotenství a rodičovská doba,kdy by se měl člověk na 100% věnovat hlavně tomu dítěti, přípravě na něj a ne to hodit na druhou,možná i třetí kolej

nita1984
8. srp 2019

@motylcice29 co mám říkat já. Mě dneska totálně vystresoval MANŽEL!!!! Asi bych as měla dát rozvést, abych z toho předčasně neporodila 🤦‍♀️

motylcice29
8. srp 2019

@nita1984 jako já doma muzovi říct, ze se hodim marod na dalších 8 měsíců, tak bude první, kterej by mě hnal do práce, abych mu doma nezblbla....ale opravdu mě překvapuje, ze se to vůbec neřeší a všichni to berou úplně “normálně”. Těhotná=odchod na PNKu.

3mama
8. srp 2019

Deti vyrostou tak rychle,že pak budete litovat toho času,co jste se jim nevěnovali

nita1984
8. srp 2019

@3mama takže bych neměla mít dítě, protože se nevalim 9 měsíců doma????? A pak kdo koho soudí!!!!!!!

nita1984
8. srp 2019

@motylcice29 a pak se tady ještě dočteme, že bychom dítě vůbec mít nemeli, protože se mu máme věnovat na 100%

Strana
z5