icon

Bolesti kostrče ve 20tt

deniska2
11. kvě 2019

Prosim vas boli mne kostrč ukrutne kdyz chodim a kdyz si lehnu obcas mne zapicha do posvy je to neprijemny je to normalny cim.to muze byt 🙄🙄😔😔😔

sudylichozrout
•
11. kvě 2019

@deniska2 Nevým cím bi to mohlo bíd protoše nemám křyšťálovou kouly ale asy to bude tým že si ťehotná a ťehotný opčas ňegde ňeco pobolývá.

aselluska
•
11. kvě 2019

Zkušenost osobně nemám, ale kamarádka to mívala, roztahuje se pánev, připravují se porodní cesty, aby mohlo miminko na svět, až bude čas, příroda funguje 😉

leilinka1234
•
11. kvě 2019

Co je posva? Nebo pošva? 🤷‍♀️😂

deniska2
autor
•
11. kvě 2019

@leilinka1234 pošva 😃

aselluska
•
11. kvě 2019

Pochva 😎

leilinka1234
•
11. kvě 2019

@deniska2 jo aha... Jakože poševní vchod, tak pošva... Už chápu. Já myslela, že mi v těle něco chybí, když to neznám 😃 No... nicméně, celé těhotenství mě něco někde píchalo 😃

calvac
•
11. kvě 2019

@sudylichozrout Heeej, tak to je mazec. Lepe to napsat nejde. 🙂 🙂

sudylichozrout
•
11. kvě 2019

@calvac 🙂

calvac
•
11. kvě 2019

@sudylichozrout ale skontrolui si este esli tam distak nemas chibi

sudylichozrout
•
11. kvě 2019

@calvac nemám pýšu dycki tak a ňigdy si ňigdo nezťežoval 🙂

mimco
•
11. kvě 2019

@sudylichozrout v tomhle případě bych řekla, že paní/slečna pochází z SK....
Prostě se snaží psát česky

sudylichozrout
•
11. kvě 2019

@mimco taki se snažým psát česki.

mimco
•
11. kvě 2019

@sudylichozrout zkuste slovensky, to bude větší sranda

sudylichozrout
•
11. kvě 2019

@mimco Teraz nie, držím smútok za prehru Slovákov s Fínmi.

sister05
•
12. kvě 2019

@sudylichozrout lichozroute, Tebe nikdo nenachyta, ze 😂❤

sudylichozrout
•
12. kvě 2019

@sister05 😉😎

mimco
•
12. kvě 2019

@sudylichozrout překladač vždy rád pomůže
Nicméně to napíšu na plnou hubu. Co je zábavného na tom někoho stírat, trošku mi to připomíná chování a posmívání se některých ,,hvězd” na ZŠ.....
Je smutné, že máte tu potřebu, bylo evidentní, že to není Češka.

sudylichozrout
•
12. kvě 2019

@mimco Ano, paní učitelko, tady máte žákovskou.

pengli
•
12. kvě 2019

@mimco Výborně, takže se nakonec my, co píšeme pravopisně správně, budeme bát ozvat, nebo jak? Paní zakladatelka si to po sobě může snad přečíst a ne vypustit takovou příšernost do éteru. Ale evidentně jí to nijak netíží, protože "keby áno", použila by alespoň ten překladač 😜.

nita1984
•
12. kvě 2019

Škoda, že na to zadavatelka musí dělat několik témat 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

merope
•
12. kvě 2019

@mimco Tak i ve slovenštině jsou nějaké ty čárky v souvětích, mezery za tečkou na konci věty a velké písmeno na začátku další věty. Tohle je psané ani ne jako "pokouším se psát česky", ale "ignoruji zásady jakéhokoli jazyka".

diewcatqoo
•
12. kvě 2019

Aj keby to bola slovenka snaziaca sa pisat po cesky, tak tam ma tak brutalnu hrubku v nazve temy, ze mi skoro oci vypadli 🙈
Btw, som slovenka, zijem v cesku a pokial nemusim (co v internetovom fore naozaj nemusim), nepisem cesky, ale radsej slovensky, pretoze predpokladam, ze mi vacsina cechov rozumie.

deniska2
autor
•
13. kvě 2019

Riešite pravopis prooč jako nie som slovenka ani češka..kdy by ste to chteli viedet.ziju jen cesku....a taky sem zila na Sk..Pošva je po Slovensky a Pochva je CZ..... je to uplne jedno jak sem psala s aky ma chybama hlavne je ze sa to dá precitat......a je to..😂

kejt29
•
13. kvě 2019

@deniska2 tak se tu neptej 10x na bolesti a zajdi si k doktorovi. Nikdo do tebe nevidi a od toho tu ten doktor je, ze.

merope
•
13. kvě 2019

@kejt29 Tak ne každý chce otravovat doktora, tomu rozumím.

@deniska2 Spíše je klíčové, že na fóru se neotravuje s jedním tématem 10x. A citovaný příspěvek máš slovensky a dobře. Tak piš raději slovensky.

kejt29
•
13. kvě 2019

@merope no zalezi na problemu a zrovna velke bolesti bych na mk neresila. My ji reknem, ze je to normal a ona pak nedejboze skonci na operacnim sale...

merope
•
13. kvě 2019

@kejt29 Já až teď čtu to "ukrutně". Ano, pokud to jsou velké nesnesitelné bolesti, nechápu, proč autorka dávno není u gynekologa.