V kolikátém týdnu těhotenství vám řekli pohlaví?
Maminky jsem v 16 tt v kolikátém týdnu Vám řekli pohlaví? Čekám první dítě 🙂
@prostejina ona pojišťovna proplácí doktorovi asi 3 ultrazvuky za celé těhotenství... Proto ty doktoři dost často nabízí doplacení na každou návštěvu
Nám řekli ve 20 týdnu - včera. Já jsem tam teda nic moc neviděla upřímně 🙂
A muzu Mudr verit? V 13tt I 21tem rekla, ze to bude holka!
22tt 🙂
Řekli nám to už při NT screeningu - tedy 12 nebo 13tt. Záleží na zkušenosti doktora a na kvalitě zobrazovacího zařízení.
18tt
Mě už ve 13tt, ale nebrala jsme to nějak vážně, pak mi to moje doktorka potvrdila v 18tt a na potřetí všeho dobrého znova ve Zlíně ve 21tt, že je to teda tech chlapeček, jak už všichni říkali, i já jsme si to myslela🙂
Mne to odhadla v 18.tt, ze se mala dobre ukazala, pak uz to nikdy nemohla tak dobre potvrdit, a bylo to tam, to kavove zrno 🙂 ani na 4D ve 26.tt to nemohli poradne odhadnout.
U prvního ditka ce 20 týdnu u druhého v 13 týdnu a tedka ve 21 týdnu jeden dr. Rekl holka a druhy kluk takže zase nevíme a musíme měsíc počkat 😉
@jamborecka nám až 22 tt na velkém ultrazvuku 🙂
Nám to řekli až ve 21. tt při vyšetření srdíčka echa... pan doktor se se mnou vsadil o flašku, že to je holka 😀
Na velkém UTZ ve 21tt
Nám v 16tt na 70% holčičku a ve 20tt na 100% kluka. 😀 No a podle testů to je nakonec přeci jen chlapeček, druhý.
Nám v 15tt 100% kluka. Sama jsem to na utz viděla, pytlík nešel přehlédnout :D
22tt na velkém UTZ
Na 100% ve 23tt na echu srdíčka,predtim to od 19-20tt bylo ne úplně jisté,ale pravděpodobné. Oba jsou to kluci.
ja doufam, ze sakra konecne uz dneska....tzn. 22tt
v 13tt na NT screeningu. Dr to poznal podle sklonu mocove trubice. Kluci ji maji ze sikma, devcatka rovne. Ale zalezi i na tom, jak dobry ma dr ultrazvuk. Nam v tom 13tt rekl, ze na 90% to bude kluk a ve 20tt to potvrdil jak muj dr, tak i primarka na vysetreni srdicka.
U dcéry v 21 tt a teraz bol prvý odhad v 14+2 tt a v 20+6 tt mi dr. potvrdil dievčatko 😵
nám byla na prvním screeningu řečeno že je tam jakási blanka přes kterou nejde ve 12. týdnu pohlaví určit :( a to jsem se tak těšila že už to budu vědět :D teď jdu na kontrolu ke své doktorce po 15. týdnu a snad už to půjde vidět :D
Ve 14tt, jasnej chlap 😀
24tt - holčička 🙂
ve 21 tt nám řekli asi holčička, ve 23 tt zase řekli asi holčička, ale bohužel nemáme stále jistotu, že to tak bude, protože nikdo z lékařů neměl "důkaz" o tom, že je to ona, jen neviděli pytlík, tak se modlím, aby se to už nezměnilo, protože rodina se natěšila na holčičku a začala nakupovat růžové ve velkém 🙂
Tuto otázku si kladu posledních pár dní také ☺ na posledním UZ byli miminko krásně vidět celé, ale ve 12 tt nešlo nic vidět. Protože spalo, tak paní doktorka mohla udělat screening. Ale příští týden jdu na další UZ a taky jsem zvědavá, jestli to už půjde vidět ☺

no tak konečněěě 21tt a řekli nám že to bude holčička <3 Jednu už mám doma Sárinku a přibude Sofinka <3